Sinema Haberleri

Sinema Haberleri

Son dakika sinema haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinema haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinema haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinema Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinema haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 sinema haberleri haberi bulunmuştur. Tüm sinema haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir Türk sinema sektöründe yapımcılarla salon işletmecileri arasında ciddi bir kriz yaşanıyor. Eğer sorun çözülmezse ünlü yapımcılar filmlerini vizyona sokmayacak.
27.12.2018 Ekonomi
İşte yılın en kötüleri!
İşte yılın en kötüleri! Ahududu Ödülleri 34. kez sahiplerini buldu...
2.03.2014 Arşiv
O film çalıntı mı?
O film çalıntı mı? Oscar'ın favorisine şok suçlama!
17.02.2014 Arşiv
O film İstanbul'da!
O film İstanbul'da! Seks sahneleriyle Danimarka'yı karıştıran film İstanbul'da sansürsüz izlenebilecek mi?
28.01.2014 Arşiv
Ve Oscar adayları...
Ve Oscar adayları... Sürprizler de var, beklenenler de...
16.01.2014 Kültür Sanat
Bu işte bir GSM operatörü var!
Bu işte bir GSM operatörü var! "Popüler Türk Sineması’ndan protest bir tavır beklemek ne kadar gerçekçi olur bilmiyorum ama, işte, durum bu: bekliyoruz..."
26.12.2013 Arşiv
Aksiyonun çorak toprakları
Aksiyonun çorak toprakları Orta Dünya’yı görmek her zaman güzel ve heyecan verici. Ama bu filmde hikaye o kadar az ilerliyor ki, salondan çıkarken ‘Eee yani, ne oldu şimdi?’ diye düşünmekten kendini alamıyor insan.
17.12.2013 Arşiv
Boşver beni, mühim değilim...
Boşver beni, mühim değilim... ‘Yozgat Blues’ naif bir yalnızlık öyküsü; bir aşk ya da taşra hikayesi değil.’
10.12.2013 Arşiv
Tarantino'nun yeni filmi...
Tarantino'nun yeni filmi... Dünyaca ünlü yönetmen, yeni filminin hangi türde olacağını açıkladı...
28.11.2013 Kültür Sanat
Efsane geri dönüyor!
Efsane geri dönüyor! Yıllar sonra ilk kez...
8.07.2013 Dünya
Transformers 4''ün setinden yeni görüntüler!
Transformers 4''ün setinden yeni görüntüler! Transformers serisi hayranlarının uzun zamandır beklediği serinin 4. bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.
4.07.2013 Bilim ve Teknoloji
Superonline.com kapanıyor!
Superonline.com kapanıyor! Yıllardır hizmet veren haber, spor, oyun ve magazin portalı yayın hayatına son veriyor
29.06.2011 Bilim ve Teknoloji
Korsanı neden çıkmıyor?
Korsanı neden çıkmıyor? Vizyona girmesinin üzerinden üç hafta geçen “Nefes: Vatan Sağolsun” filminin korsan VCD ve DVD’leri çıkmadı.
29.09.2021 Gündem
27 Kasım’da  gösterimde
27 Kasım’da gösterimde “Neşeli Hayat” filminin çekimleri sonunda tamamlandı
27.09.2009 Magazin
Anadilde komedi!
Anadilde komedi! Kürtçe komedi filmi iddialı geliyor. Polis Akademisi'nin Mahoney'si de kadroda
23.09.2009 Magazin
AROG'un son fragmanı
AROG'un son fragmanı Cem’den yeni karakter "Kaaya" ve bir fragman daha
21.11.2008 Televizyon
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı? Nazan Güneç kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları Ufuk Özkan’ın hastalık haberleri sonrasında gündeme geldi. Tiyatrocu kimliğiyle bilinen Ufuk Özkan ilk kez Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteriyle tanınmaya başladı. Ardından gelen projelerde de oyunculuğu beğenilen Ufuk Özkan, 2005 senesinde Nazan Güneş ile dünya evine girmişti. Çiftin 17 senelik evlilik hayatı 2 Ağustos 2022 tarihinde sonlandı. Peki, Ufuk Özkan eşi Nazan Güneş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ufuk Özkan eşinden neden ayrıldı?
13.07.2023 Magazin
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor
Oyun dünyasının nabzını IGN Türkiye tutuyor Dünya çapında 110 ülkede, 20 dilde oyun, film, dizi, video ve animasyon alanında içerikleri okuyucularıyla buluşturan IGN; Türkiye’deki oyuncuların favorisi VALORANT Challengers Playofflarında gamerlarla bir araya geliyor.
5.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey!
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey! 'Mitat' filminin hem yapım hem de oyuncu kadrosunda olan Kadir Doğulu, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, binlerce kişinin enkaz altında yaşamını yitirdiği deprem felaketi hakkında konuştu.
25.03.2023 Magazin
IGN ve Mashable, Türkiye’ye 'Merhaba' dedi
IGN ve Mashable, Türkiye’ye 'Merhaba' dedi Dünyanın önde gelen oyun, film ve teknoloji haber mecraları Demirören Medya çatısı altında yayına başladı.
16.12.2022 Gündem
Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı!
Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı! Bizimkiler dizisinde Almancı Davut’un eşi rolüyle hafızalara kazınan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan 79 yaşında yaşamını yitirmişti. Çorağan'ın son görüntülerini kendisi gibi oyuncu olan eşi Tayfun Çorağan paylaştı. Çorağan'ın köpeklerini sevdiği görüntüler yürek burktu.
6.12.2022 Magazin
Arka Sokaklar bu akşam var mı, 2 Aralık Arka Sokaklar neden yok? Kanal D yayın akışı 2 Aralık 2022
Arka Sokaklar bu akşam var mı, 2 Aralık Arka Sokaklar neden yok? Kanal D yayın akışı 2 Aralık 2022 Arka Sokaklar dizisini yayın akışında göremeyenler, "Arka Sokaklar neden yok?" sorgulamalarına başladı. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar ne bölüm ne zaman?
2.12.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sinema Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinema haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.