Sinem Kobal İnstagram

Sinem Kobal İnstagram

Son dakika Sinem Kobal instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinem Kobal instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinem Kobal instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Kobal İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem kobal instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 sinem kobal instagram haberi bulunmuştur. Tüm sinem kobal instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Kobal'dan karnı burnunda ilk poz!
Sinem Kobal'dan karnı burnunda ilk poz! İkinci kızını kucağına almak için gün sayan oyuncu Sinem Kobal, Instagram hesabından karnı burnunda fotoğrafını paylaşarak Anneler Günü'nü kutladı.
8.05.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan yeni poz geldi! 8 aylık hamile olan Kobal'a yorum yağdı...
Sinem Kobal'dan yeni poz geldi! 8 aylık hamile olan Kobal'a yorum yağdı... İkinci bebeğine 8 aylık hamile olan Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı. Kobal'ı görenler, "Bu ne güzellik" demeden geçmedi. Türkiye'nin gözde çifti Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, ikinci çocukları için artık günleri sayıyor. Kızları Lalin'e kardeş geleceğini ve yine bir kızları olacağınıı duyuran ünlü çift, çocuğunu gözlerden uzak büyütmeyi tercih edenlerden...
30.03.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan çimlerde sahil pozu
Sinem Kobal'dan çimlerde sahil pozu Sinem Kobal, çimlerin üzerinde verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
4.09.2021 Magazin
Sinem Kobal kimdir?
Sinem Kobal kimdir? Sinem Kobal kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Sinem Kobal ilgi gören pek çok projede yer aldı. İşte sevilen oyuncu Sinem Kobal'ın hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
1.08.2018 Gündem
Olay iddiaya jet açıklama!
Olay iddiaya jet açıklama! Kısa süre önce hamile kalarak bebeğini düşürdüğü yönünde haberler çıkan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddiaların doğru olmadığını söyledi.
1.08.2018 Magazin
Sinem Kobal'dan ilginç paylaşım!
Sinem Kobal'dan ilginç paylaşım! Şimdilerde ekranda yer almayan Sinem Kobal, önceki gün yaptığı paylaşımla dikkati çekti.
20.01.2018 Magazin
Sinem Kobal'ın cesur paylaşımı nefes kesti!
Sinem Kobal'ın cesur paylaşımı nefes kesti! Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen güzel oyuncu Sinem Kobal'ın son paylaşımına 125 binin üzerinde beğeni geldi.
28.08.2017 Magazin
Sinem Kobal'dan flaş karar! Kapattı...
Sinem Kobal'dan flaş karar! Kapattı... Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, instagram'da bazı takipçilerinden gelen sert eleştiriler üzerine hesabını yorumlara kapattı.
11.08.2017 Magazin
Sinem Kobal eşinin dizisinde mi oynayacak?
Sinem Kobal eşinin dizisinde mi oynayacak? Güzel oyuncu Sinem Kobal'ın yeni projesi merak konusu olmaya devam ediyor.
6.08.2017 Televizyon
Sinem Kobal bölüm başı 100 bin lira mı alacak?
Sinem Kobal bölüm başı 100 bin lira mı alacak? Ünlü oyuncunun 50 bin lira olan dizi ücretini, 100 bin lira yaptığı yazılmıştı. İşin gerçeği ortaya çıktı...
28.05.2017 Magazin
Sinem Kobal'a yakışıklı partner!
Sinem Kobal'a yakışıklı partner! Kendi filmi için hazırlık yapan Sinem Kobal'in partneri kim olacak? Kerem Bursin mi, Şükrü Özyıldız mı?
23.05.2017 Televizyon
Sinem Kobal'ın 'gecelikli' pozu olay oldu!
Sinem Kobal'ın 'gecelikli' pozu olay oldu! Güzel oyuncu Sinem Kobal'ın, sosyal medya hesabından paylaştığı 'gecelikli' pozu bol beğeni aldı...
28.04.2017 Magazin
Arda Turan'la ilgili yorum yapanları engelledi!
Arda Turan'la ilgili yorum yapanları engelledi! Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, Instagram sayfasına "Arda senin yüzünden gol atamadı.Keşke daha sonra evlenseydin"diye yorum yapanları engelledi.
19.06.2016 Magazin
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nu kesince ortalık karıştı
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nu kesince ortalık karıştı Kenan İmirzalıoğlu'nun hayranları topa tuttu...
23.11.2015 Magazin
Çiçek kız Sinem
Çiçek kız Sinem Sinem Kobal instagram sayfasından kafasında çiçeklerin olduğu şapkalı bir fotoğrafını paylaştı...
27.08.2015 Magazin
Sinem Kobal'ın fotoğrafı tepki çekti
Sinem Kobal'ın fotoğrafı tepki çekti ‘Gönül İşleri’ dizisi final yapan Sinem Kobal, Instagram’da paylaştığı fotoğraf nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.
9.05.2015 Magazin
Bir kadın döktüre döktüre susuyordu!
Bir kadın döktüre döktüre susuyordu! Sevgilisi İbrahim Demirkol'dan ayrıldıktan sonra sosyal medyadan yaptıkları imalı atışmalarla gündeme gelen Sinem Kobal Instagram’dan Cemal Süreyya'nın bir dizesini paylaştı: "Ve bir kadın...
6.12.2014 Magazin
Sinem aşkı özledi!
Sinem aşkı özledi! Arda Turan ile evliliğin eşiğinden dönen Sinem Kobal, instagram’a her gün en az 2-3 kare poz yüklüyor...
20.07.2014 Magazin
Seda Tosun anne oluyor
Seda Tosun anne oluyor Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize” filmiyle adını duyuran oyuncu Seda Tosun, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.
28.04.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum!
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinem Kobal, dostları Edis, Cemre Kemer ve Gülşen Aybaba ile bir araya geldi. Sürpriz buluşmanın fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
25.01.2023 Magazin
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan tatil pozu! Beğeni yağdı
Sinem Kobal'dan tatil pozu! Beğeni yağdı Ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin'le birlikte tatil yapıyor. Kobal, plajda mayosuyla çekilen bir tatil pozunu Instagram hesabından paylaştı.
3.07.2021 Magazin
Sinem Kobal takipçileriyle hasret giderdi!
Sinem Kobal takipçileriyle hasret giderdi! Hamileliğinin yedinci ayında olan oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesabından paylaştığı selfie üzerinden takipçileriyle hasret giderdi. Kobal'ın bu doğal hali çok sayıda beğeni aldı.
17.08.2020 Magazin
Sinem Kobal'ın son paylaşımına beğeni yağdı
Sinem Kobal'ın son paylaşımına beğeni yağdı Kenan İmirzalıoğlu ile evliliğinde dört yılı geride bırakan Sinem Kobal'dan yeni paylaşım geldi. Hayranları, ünlü oyuncuya hamileliğin çok yakıştığını söyledi.
12.07.2020 Magazin
Sinem Kobal'dan romantik poz
Sinem Kobal'dan romantik poz Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliği devam eden Sinem Kobal, 14 Şubat Sevgililer Günü için Instagram hesabından fotoğraf paylaştı.
14.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Kobal İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem kobal instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.