Sınavlar Ertelendi Mi

Sınavlar Ertelendi Mi

Son dakika Sınavlar ertelendi mi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sınavlar ertelendi mi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sınavlar ertelendi mi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınavlar Ertelendi Mi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınavlar ertelendi mi gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 sınavlar ertelendi mi haberi bulunmuştur. Tüm sınavlar ertelendi mi haberleri aşağıda listelenmiştir.
e sınavlar ertelendi mi? 07-12 Şubat arası e-sınavlar yapılacak mı?
e sınavlar ertelendi mi? 07-12 Şubat arası e-sınavlar yapılacak mı? e sınavlar ertelendi mi, yapılacak mı? Millî Eğitim Bakanlığınca Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle millî yas ilan edilmesinin ardından ülke genelinde 13 Şubat'a kadar yapılması planlanan elektronik sınavlar ertelendi.
7.02.2023 Eğitim
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar! Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. Pek çok ilde uçak seferleri, pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle iptal edildi. Özellikle İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferleri de etkiledi. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
24.01.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmen duyurdu! İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik önlem almaya devam ediyor. Kar kalınlığının artmasıyla birlikte trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için önlemler alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'daki hava şartları nedeniyle eğitime ve sınavlara ara verildiğini açıkladı. Peki, Üniversitelerde kar tatili oldu mu? Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamaları...
24.01.2022 Gündem
Liselerde 2. sınavlar ne zaman? Lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıflar nasıl sınav olacak?
Liselerde 2. sınavlar ne zaman? Lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıflar nasıl sınav olacak? Milyonlarca öğrecinin beklediği haber MEB'ten geldi. Tam kapanma süreci nedeniyle ertelenen lise sınavları ile ilgili detaylar belli oldu. MEB, 17 Mayıs'tan sonra yapıcalacak yüz yüze sınavlar ile ilgili yeni düzenleme yaptı ve resmen duyurdu. Normalleşme dönemi takvimi ile ilgili detaylar gelmeye devam ederken lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıfları kapsayan uzaktan eğitim ve sınav süreci gündemde. Peki, Liselerde 2. sınavlar ne zaman? Lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıflar nasıl sınav olacak? Sınavlar iptal mi? Sınavlar ertelendi mi? Lise 2. sınavlar ne zaman? İşte MEB tarafından yapılan açıklama ve sınavlara ilişki ayrıntılar...
15.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş sınav ve uzaktan eğitim kararı...
MEB resmen duyurdu! Flaş sınav ve uzaktan eğitim kararı... Milyonlarca öğrencinin beklediği kararı Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB açıklamasında "Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00’dan itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 sonrasına ertelenmiştir" denildi.
26.04.2021 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi, lise sınavları iptal mi oldu? Kabine Toplantısı sona erdi! İlkokul, ortaokul ve liseler öğrencileri merak ediyor!
Sınavlar ertelendi mi, lise sınavları iptal mi oldu? Kabine Toplantısı sona erdi! İlkokul, ortaokul ve liseler öğrencileri merak ediyor! Milli Eğitim Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada İlkokul, ortaokul ve liseler öğrencileri merak içinde "Sınavlar iptal mi olacak, ertelendi mi?" sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuyla ilgili açıkla yapıp kabine toplantısına işaret etmişti. Kabine Toplantısı sona erdi. Peki, liselerde sınavlar ertelendi mi, iptal edildi mi?
26.04.2021 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi? Ortaokul ve lise sınavları iptal mi, sınavlar ne zaman yapılacak?
Sınavlar ertelendi mi? Ortaokul ve lise sınavları iptal mi, sınavlar ne zaman yapılacak? Yüz yüze eğitime devam eden ortaokul ve liselerde yüz yüze sınavlar hakkında yeni kararlar alındı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan son dakika kararlarında, ortaokul 4. 5. 6. 7. 8. sınıf sınavları ile lise 9. 10. 11. 12. sınıf sınavları için güncelleme yapıldı. Sınavlar ertelendi mi, iptal mi? Sınavlar ne zaman yapılacak?
25.03.2021 Eğitim
Ortaokullar sınav olacak mı? Ortaokullarda sınavlar iptal mi, ertelendi mi ne zaman yapılacak, nasıl olacak? 5, 6, 7 ve 8. sınıflar merak ediyor!
Ortaokullar sınav olacak mı? Ortaokullarda sınavlar iptal mi, ertelendi mi ne zaman yapılacak, nasıl olacak? 5, 6, 7 ve 8. sınıflar merak ediyor! Ortaokul sınavları ne zaman 2021? Ortaokullarda sınavların nasıl ve ne zaman olacağı merak ediliyor, sınavlarla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı sınavlarla hakkında yaptığı açıklamayla 5,6,7 ve 8.sınıfların sınav durumu netleşti. Peki ortaokullarda sınavlar iptal mi, ne zaman nasıl olacak 2021?
25.03.2021 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi? Sınavlar ne zaman olacak? MEB'den liselerde yüz yüze sınav açıklaması
Sınavlar ertelendi mi? Sınavlar ne zaman olacak? MEB'den liselerde yüz yüze sınav açıklaması MEB'den yüz yüze sınav açıklaması geldi. MEB, hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'tan itibaren başlatılması planlanan sınavları ile ilgili açıklama yaptı. Milyonlarca öğrenci de Sınavlar ertelendi mi? Ortaokullara sınav var mı? sorularını araştırıyor. Peki, MEB liseler ve ortaokullarda sınav ne zaman olacak? Sınavlar ertelendi mi? Ortaokullara sınav var mı? İşte MEB'in liselerde yüz yüze sınav açıklaması...
24.03.2021 Eğitim
Sınavlar iptal oldu mu, lise sınavları ertelendi mi 2021? Kabine Toplantısı kararları: Sınavlar olacak mı, yüz yüze sınavlar ne zaman yapılacak 8 Mart’ta mı?
Sınavlar iptal oldu mu, lise sınavları ertelendi mi 2021? Kabine Toplantısı kararları: Sınavlar olacak mı, yüz yüze sınavlar ne zaman yapılacak 8 Mart’ta mı? Lise sınavları yüz yüze olacak şekilde önümüzdeki günlerde başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, liselerde yapılacak yüz yüze sınavlara, 8 Mart’tan başlamak üzere illerin Kovid-19 vaka sayısı durumuna göre karar verileceğini bildirdi. Selçuk, “2 Mart meselesi gündeme gelince illerdeki sınavlarla ilgili de bir tedbir almak gerekti. Yaşanabilecek bir kargaşanın önüne geçebilmek için 8 Mart tarihinden başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek” dedi. Ancak gözler milyonlarca öğrencinin gözü kulağı sınavlarla ilgili yeni bir karar çıkar mı, çıkmaz mı düşüncesiyle Kabine Toplantısı’ndaydı. Peki, Sınavlar iptal oldu mu? Yüz yüze sınavlar ertelendi mi, ne zaman yapılacak 8 Mart kesin mi?
1.03.2021 Eğitim
1 Mart'ta liselerde sınav mı olacak? Sınavlar ertelendi mi, lise sınavları iptal mi, 1. dönem sınavları yapılacak mı?
1 Mart'ta liselerde sınav mı olacak? Sınavlar ertelendi mi, lise sınavları iptal mi, 1. dönem sınavları yapılacak mı? Koronavirüs salgıyla mücadele kapsamında online eğitime devam eden lise öğrencileri, 1 Mart'tan itibaren haftada 5 gün yüz yüze eğitime geçecek. Okulların açılacak olması nedeniyle öğrenciler gündemine sınavları aldı. Sınavların iptal olup olmayacağı merak ediliyor. 1 Mart'ta liselerde sınav mı olacak? 1 Mart lise sınavları iptal mi, hangi sınıflar sınav olacak? 1 Mart’ta sınavlar ertelenecek mi?
27.02.2021 Eğitim
Sınavlar ertelenecek mi? Yüz yüze sınavlar iptal edilecek mi?
Sınavlar ertelenecek mi? Yüz yüze sınavlar iptal edilecek mi? Sınavlar ertelenecek mi? Yüz yüze sınavlar ertelendi mi? Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze yapılacak sınavlar için Covid-19 tedbirlerine yönelik tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Bakan Selçuk "Sınavlarınızda bugün yapılacak bir erteleme, yakın zamanda çalışma yükünüzü daha fazla artıracaktır" dedi.
22.02.2021 Eğitim
Yüz yüze sınav kararı verildi! Yüz yüze sınavlar iptal mi oldu? 4 Ocak’ta yapılması planlanan yüz yüze sınav olacak mı, ertelendi mi?
Yüz yüze sınav kararı verildi! Yüz yüze sınavlar iptal mi oldu? 4 Ocak’ta yapılması planlanan yüz yüze sınav olacak mı, ertelendi mi? Yüz yüze sınavlar iptal mi? Okullarda yüz yüze sınavlar ertelendi. Karne notu için sınavlar sömestr tatili sonrasına bırakıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan duyuruda, 4 Ocak tarihinde başlayacağı duyurulan yüz yüze sınavların ertelendiği, karne notlarının da bu dönemki ders etkinliklerine katılım puanı üzerinden belirleyeceği belirtildi.
25.12.2020 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak?
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak? Sınavlar iptal mi, olacak mı? Koronavirüs tedbirler kapsamında, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yıl sonuna kadar uzaktan eğitimin devam edeceğini açıklamış ve eğitimlerin online olacağını duyurmuştur. Erdoğan’ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim ile ilgili son detayları açıkladı ve merak edilen sorulara yanıt verdi. Peki, Sınavlar nasıl olacak, ertelendi mi?
19.11.2020 Eğitim
Sınavlar nasıl olacak? Okullarda 1. dönem yazılı sınavları iptal mi, ertelendi mi yoksa online mı?
Sınavlar nasıl olacak? Okullarda 1. dönem yazılı sınavları iptal mi, ertelendi mi yoksa online mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs önlemleri kapsamında okullarda yıl sonuna kadar online eğitimine devam edileceğini duyurmasının ardından, pek soru da akabinde sorulmaya başladı. Sınavların nasıl olacağı ise en çok cevap aranan soruların başını çekiyor.
18.11.2020 Eğitim
Okul sınavları nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor? İşte MEB açıklaması!
Okul sınavları nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor? İşte MEB açıklaması! 'Okullarda sınavlar nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor?' soruları milyonlarca öğrenci ve velinin araştırdığı konuların başında geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okul sınavları ile ilgili merak edilen sorularla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, koronavirüs salgını döneminde yapılacak ölçme ve değerlendirme uygulamalarını belirlendiğini bildirdi. Peki, Okul sınavları nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor? Sınavlar ertelendi mi yoksa iptal mi edildi? İşte MEB'in sınavlarla ilgili açıklamaları...
1.11.2020 Eğitim
Okullarda sınavlar yapılacak mı? Sınavlar ertelendi mi? MEB açıkladı!
Okullarda sınavlar yapılacak mı? Sınavlar ertelendi mi? MEB açıkladı! Corona virüs nedeniyle uzaktan eğitim devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda dersler dijital ortamda işlenirken milyonlarca öğrenci sınavları nasıl yapılacağını merak ediyor. Geçtiğimiz dönemde okullarda sınavlar yapılmamış, 1. Dönem notları karne notu olarak sisteme girilmişti. Peki, Okul sınavları olacak mı? Sınavlar nasıl olacak? Sınavlar ertelendi mi? İşte ortaokul ve liselerde sınavlar ile ilgili merak edilenler…
22.10.2020 Eğitim
Ortak sınav tarihleri değişti mi? MEB ortak sınav tarihleri ertelendi mi, ortak sınavlar ne zaman, nasıl olacak?
Ortak sınav tarihleri değişti mi? MEB ortak sınav tarihleri ertelendi mi, ortak sınavlar ne zaman, nasıl olacak? Milli Eğitim Bakanlığı, ortak sınav haftası tarihlerini güncelledi. Söz konusu güncellemenin ardından öğrenciler “Ortak sınav tarihleri değişti mi? MEB ortak sınav tarihleri ertelendi mi, ortak sınavlar ne zaman, nasıl olacak?” sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
19.10.2023 Eğitim
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var?
Bu hafta sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta sınav olacak mı? Hafta sonu hangi sınav var? Bu hafta sonu sınav var mı, 20 21 Mayıs'ta ne sınavı var? ÖSYM takvimine göre sınavlar cumartesi ve pazar günleri uygulandığından, bu hafta sonu sınav olup olmadığı merak sorgulanıyor. Geçtiğimiz hafta seçim olduğu için sınav uygulanmadı. Önümüzdeki hafta da seçimin 2. turu gerçekleşecek. Üniversitelerin final sınavları da seçim sonrasına ertelendi. Peki, bu hafta sonu sınav var mı?
19.05.2023 Eğitim
KPSS sınav takvimi değişti! KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? ÖSYM’den KPSS sınav yeri değiştirme duyurusu!
KPSS sınav takvimi değişti! KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? ÖSYM’den KPSS sınav yeri değiştirme duyurusu! ÖSYM’den sınav takvimi duyurusu! 2022 KPSS sınav yeri değiştirme işlemleri için adaylara uyarı yapıldı. KPSS’ye girecek adaylar Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden yeni KPSS sınavları için değişiklik yapabilecek. Peki, KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? KPSS ne zamana ertelendi? KPSS ne zaman olacak? İşte ÖSYM KPSS sınav takvimi ve sınav yeri değiştirme işlemleri hakkında bilmeniz gerekenler…
6.08.2022 Eğitim
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Haziran sonu Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bugün yapılması planlanan kabine toplantısı ertelendi. Toplantıda yasak saatlerinin esnetilmesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağının kaldırılması bekleniyordu. Yasaklarla ilgili yapılan açıklamaya göre mevcut yasakların haziran ayı boyunca devam edileceği bildirildi. Alınan son kararda hafta içi ve cumartesi günü sokağa çıkma yasakları saat 22.00 ile saat 05.00 arası olarak güncellenmişti. Pazar günü ise sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilmişti.
10.06.2021 Gündem
Üniversite sınavları ertelendi mi, yüz yüze sınavlar iptal mi?
Üniversite sınavları ertelendi mi, yüz yüze sınavlar iptal mi? Üniversite sınavları ertelendi mi, iptal mi edildi? Yükseköğretim Kurumu, üniversitelere gönderdiği yazı ile 17 Mayıs tarihine kadar yüz yüze eğitimlere ara verilerek uzaktan eğitime geçilmesini, yüz yüze sınavların ertelenmesini veya online yapılmasını istedi.
28.04.2021 Eğitim
Kafe ve restoranlar açıldı mı? Tam kapanmada kafe ve restoranlar paket servis mi yapacak?
Kafe ve restoranlar açıldı mı? Tam kapanmada kafe ve restoranlar paket servis mi yapacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Vaka sayısının 5 bine inmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan yeni önlemleri açıkladı. Erdoğan, koronavirüse karşı mücadele kapsamında 29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçileceğini açıklayarak alınan kararları sıraladı. Kafe ve restoranlar açıldı mı? Tam kapanmada kafe ve restoranlar paket servis mi yapacak?
26.04.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Bakan Selçuk, 9 il hariç bütün ortaokul ve liselerde bir kapanmanın söz konusu olduğunu söyledi. Bakan Selçuk bursluluk sınavı ve aday kaldırma sınavlarının iptal edildiğini açıkladı. Okulların tamamen kapanıp kapanmayacağı ile ilgili de konuşan Bakan Selçuk, salı günü yapılacak kabine toplantısını işaret etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "İlk önce köy okullarından başlamak üzere öğretmenlerimizin yüzde 10'u, Kovid-19 geçirenler hariç aşılandı, ikinci aşıları da devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunun hızla artacağını söyleyebilirim. 125 bin öğretmenimizin aşılanacağını da buradan söylemiş olayım" dedi.
9.04.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sınavlar Ertelendi Mi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınavlar ertelendi mi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.