Simitçi

Simitçi

Son dakika simitçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan simitçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını simitçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simitçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simitçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 simitçi haberi bulunmuştur. Tüm simitçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
İstanbul'da simit fiyatlarına zam!
İstanbul'da simit fiyatlarına zam! Simit fiyatlarında karmaşa yaşanıyor. Henüz zam yapılmamasına rağmen bazı bölgelerde simit 7,5 liradan satılıyor. Bazı sokak simitçileri 5 liraya satmaya devam ettiklerini söyledi. Yenilenmesi beklenen fiyat tarifesinde 100 gram simidin 7,5 lira olmasını bekleniyor.
17.01.2023 Ekonomi
Fatih'te 16 yaşındaki Kendal, husumetlilerin saldırısında rast gelen kurşunla öldü
Fatih'te 16 yaşındaki Kendal, husumetlilerin saldırısında rast gelen kurşunla öldü Fatih'te husumetli olduğu kişilere motosikletle geçerken ateş açtığı iddia edilen şüphelilerin silahından çıkan kurşun, işten çıkarak kuzenlerinin yanına gitmek için yürüyen 16 yaşındaki Kendal Yıldız'ın başına isabet etti. Hastaneye kaldırılan Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
27.11.2022 Gündem
Simite zam geldi mi, İstanbul’da simit ne kadar oldu? 1 Temmuz simit zammı!
Simite zam geldi mi, İstanbul’da simit ne kadar oldu? 1 Temmuz simit zammı! Simite zam geldi mi, İstanbul’da simit ne kadar oldu? İstanbul’da simit 5 lira oldu. 4 liraya satılan simit artık 1 Temmuz itibarıyla 5 liradan satılacak. İstanbul UN-İŞ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği simitçilere yazı gönderdi.
1.07.2022 Ekonomi
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin...
Paralar iade edilecek! Herkesi yakından ilgilendiriyor, hemen kontrol edin... Paralar iade edilecek, herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Fişlerinize mutlaka bakın. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), gıda ürünlerindeki KDV indirimine ilişkin merak edilenleri 10 soruda yanıtladı. Buna göre eğer 14 Şubat'tan itibaren yapılan gıda ürünü teslimlerinde KDV indirimi yansıtılmayıp yüzde 1 yerine yüzde 8 olarak hesaplanmışsa, fazla alınan verginin tüketiciye iade edilmesi gerekiyor. Öte yandan pastane, tatlıcı, simitçi, fırın gibi işletmelerce satışı yapılan börek, simit, pasta, tatlı gibi ürünlerin teslimine uygulanacak KDV yüzde 1'e indirildi. Gıda ürünlerinin toptan veya perakende olarak teslim edilmesine göre uygulanacak KDV oranı değişir mi? Paket servis ile alınan yeme-içme hizmetleri gıda teslimi sayılır mı? Düzenleme öncesi KDV oranı yüzde 8 olup, yüzde 1'e indirilmeyen herhangi bir gıda ürünü var mı? İşte merak edilenler ve yanıtları...
23.02.2022 Ekonomi
Lodos simit tezgahını devirdi, simitçi ağır yaralandı
Lodos simit tezgahını devirdi, simitçi ağır yaralandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda lodos nedeniyle devrilen ekmek teknesinin altında kalan simitçi, ağır yaralandı.
29.11.2021 Yaşam
17 günlük tam kapanma sona erdi
17 günlük tam kapanma sona erdi Korona ile mücadele tedbirleri kapsamında 29 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayan 17 günlük tam kapanma saat 05.00 itibarıyla sona erdi. Böylelikle 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar sürecek "kademeli normalleşme" dönemi saat 05.00 itibarıyla başlamış oldu.
17.05.2021 Gündem
Kırmızı alarm! Meteoroloji'den korkutan uyarı,  bu seviye...
Kırmızı alarm! Meteoroloji'den korkutan uyarı, bu seviye... Kırmızı alarm verildi. Sağlık için büyük risk oluşturuyor. Bakanlıktan alınan verileri Meteoroloji uzmanı değerlendirdi. Ortaya ürküten bir tablo çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verilerine göre bu sabah saatlerinde Beşiktaş’ın hava kalitesi “sağlıksız” olarak nitelendirilen “kırmızı” seviyeye yükseldi. Bakanlığın Beşiktaş'taki ölçüm verilerini değerlendiren İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, “Hava kirliğinin oluşum nedeni araçlardan çıkan egzoz, evlerde ısınma amaçlı yaktığımız yakıtlar ve sanayi tesislerinden çıkan kirleticiler. Şu anda kış dönemindeyiz bu üçü de etkin durumda. Sabah saatleri trafik yoğun, bunlar atmosfere çıktığı zaman havaya karışıyor” dedi.
10.03.2021 Gündem
Tahinli simidin tescilini aldı, taleplere yetişemiyor
Tahinli simidin tescilini aldı, taleplere yetişemiyor Manisa'da balık tutmaya giden arkadaşını tok tutması için tahinli simit yapan simit ustası İdris Aslan (34), ürünün beğenilmesi üzerine üretimine geçti. Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvurarak marka tescilini alan Aslan, günlük ürettiği 2 bin 500 tahinli simit ile siparişlere yetişemiyor. Simide, Türkiye'nin farklı illerinden de talep yağıyor.
15.12.2020 Yaşam
İstiklal Caddesi'nde 7 bin kişi sınırlaması! Bugün başladı...
İstiklal Caddesi'nde 7 bin kişi sınırlaması! Bugün başladı... Koronavirüs önlemleri kapsamında cadde ve meydanlara kişi sınırı uygulaması, ilk kez İstanbul İstiklal Caddesi’nde hayata geçirildi. Buna göre, artık aynı anda en fazla 7 bin kişi girebilecek. Rakam üç metrekareye bir kişi düşecek şekilde hesaplandı. HES kodu sorulmayacak. Caddede herkes sağdan yürüyecek. 5 binin üzerindeki çalışanlar, caddeye alınacak 7 bin kişi sınırına dahil edilmedi.
3.12.2020 Gündem
Simit tezgahları kaldırılıyor
Simit tezgahları kaldırılıyor Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi üzerinde bulunan 16 simit tezgahı İBB Zabıta ekipleri tarafından kaldırılıyor.
3.10.2020 Yaşam
Simit tablasıyla bayılma numarası yaparak ilaç parası istedi
Simit tablasıyla bayılma numarası yaparak ilaç parası istedi Ankara'da kimliği belirsiz kişi başındaki simit tablasıyla aynı bölgede 3 kez art arda yere düşüp bayılma numarası yaparak, yardıma gelenlerden ilaç parası istedi.
25.09.2020 Gündem
Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı var Gelen son dakika haberine göre, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Hendek'teki patlama nedeniyle kentin birçok ilçesinde vatandaşlar deprem olduğunu sanarak sokaklara fırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk olay yerine gitti.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 108 kişinin de yaralandığını duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 kişinin arandığını açıkladı.
3.07.2020 Gündem
Cami tuvaletinde kız çocuğuna cinsel istismara 10 yıl hapis
Cami tuvaletinde kız çocuğuna cinsel istismara 10 yıl hapis Çorum'da eski kiracısının kızına cami tuvaletinde istismarda bulunan simitçi Mehmet Sarıoğlu (65), 'küçük çocuğa cinsel istismar' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.06.2020 Yaşam
İstanbul'da elektrik kesintisi! İşte o ilçeler
İstanbul'da elektrik kesintisi! İşte o ilçeler İstanbul'da 13 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidileceğini açıkladı. BEDAŞ, ayrıntılı bir liste yayınlayarak saat aralıklarını da belirtti.
27.04.2020 Yaşam
İstanbul’un trafiğine 'corona' etkisi
İstanbul’un trafiğine 'corona' etkisi Dünyada birçok ülkede ölümlere sebep olan korona virüsün Türkiye’de 18 kişide tespit edilmesinin ardından İstanbul trafiğinde yoğunluk seviyesi yüzde 26 oranına kadar düştü. Düşüş ile birlikte normal zamanlarda kırmızı olan trafik yoğunluğu yeşile büründü.
16.03.2020 Yaşam
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem
İstanbul'da simit fiyatları arttı
İstanbul'da simit fiyatları arttı İSTANBUL'da 1 lira 75 kuruş olan 100 gram simidin fiyatı bugün itibariyle 2 lira oldu.
5.01.2020 Ekonomi
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem
'Yok'lar şehri kabuğunu kırmak için hamle yapacak!
'Yok'lar şehri kabuğunu kırmak için hamle yapacak! Bu ilçede otel, restoran, simitçi, fast food markaları yok, adliye ise yıllar önce taşındı...
7.11.2019 Gündem
Hesap hatası beraatı getirdi
Hesap hatası beraatı getirdi Cihangir'de 2016 yılında bir apartman dairesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Kopan molozlar altında kalan simitçi Feridun Yükseltürk öldü, müşteri sırası bekleyen taksi şoförünün üstüne kopan klima aparatı düştü ve Veysi Bulut yatağa bağımlı hale geldi. İGDAŞ’ın bilgisi ve izni dışında proje dışı değişiklikler yapmakla suçlanan ve 15 yıla kadar hapsi istenen daire sahibi Pınar Arslantürk ise beraat etti.
26.08.2019 Gündem
Metrobüs ve otobüsler genç kadının 'sığınma yeri' oldu
Metrobüs ve otobüsler genç kadının 'sığınma yeri' oldu İstanbul'da metrobüs ve İETT otobüslerinde genç bir kadın. Geceye uzanan saatler... Bütün yolcular inmesine rağmen o yerinde oturmaya devam ediyor. Şoförler uyarıyor ama o gidecek yeri olmadığını söylüyor. Trakya'da bir ilçeden, baba dayağından kaçarak 5 ay önce İstanbul'a geldiğini belirtiyor.
20.03.2019 Yaşam
Avrupa’ya göç, Kosova nüfusunu düşürüyor! 75 euro emekli aylığı...
Avrupa’ya göç, Kosova nüfusunu düşürüyor! 75 euro emekli aylığı... Kosova’da 1998 yılında başlayan savaş ve onun beraberinde getirdiği ekonomik sıkıntı nedeniyle çareyi Avrupa devletlerinde arayan Kosovalılar, kendi ülkelerinin vatandaşlığından çıkıyorlar.
9.02.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ordu'da sevgi seli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ordu'da sevgi seli Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ordu İl Başkanlığınca düzenlenen teşkilat yemeğine katıldı.
20.01.2019 Siyaset
İki yıldır felç ama kusurlu bulunamadı
İki yıldır felç ama kusurlu bulunamadı Ailesini geçindirmek için nakliyecilik işine ek olarak hafta sonu taksicilik yapan Veysi Bulut, 2 yıl önce Cihangir’de yaşanan doğalgaz patlamasında yatağa bağımlı hale gelmişti. Dava dosyası kusur oranlarının tespit edilmesi için 4’üncü kez bilirkişiye gitti. Aile isyan etti: “4 yaşındaki oğlu ‘Dede, babama ne oldu?’ diye sormuş. Babam cevap verememiş.”
24.08.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Simitçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simitçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.