Silahlı Saldırgan

Silahlı Saldırgan

Son dakika silahlı saldırgan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silahlı saldırgan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silahlı saldırgan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silahlı Saldırgan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silahlı saldırgan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.181 silahlı saldırgan haberi bulunmuştur. Tüm silahlı saldırgan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.
3.02.2024 Gündem
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı ABD dün gerçekleştirdiği silahlı saldırı ile en az 16 kişiyi öldüren Robert Card için adeta alarma geçmiş durumda... ABD’nin Maine eyaletindeki Lewiston kentinde en az 16 kişiyi öldüren silahlı saldırgan Robert Card için başlatılan ‘insan avı’ devam ediyor.
27.10.2023 Gündem
Esenler'de korku dolu anlar! Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı
Esenler'de korku dolu anlar! Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı Esenler'de güpegündüz meydana gelen olay vatandaşlara panik yaşattı. Ayrılma aşamasında olduğu eşinin akrabasını sokakta görünce kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıya uğrayan otomobil sürücüsü yaralanırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.10.2023 Gündem
Kaldırımda telefonla konuşan kişiye silahlı saldırı! Eşi ve çocuklarının yanında öldürdüler
Kaldırımda telefonla konuşan kişiye silahlı saldırı! Eşi ve çocuklarının yanında öldürdüler Adana'da bir süre önce cezaevinden çıkan İbrahim Taşkıran'ın (42) çocuklarının yanında kasklı şüphelinin çifte tabancalı saldırısında hayatını kaybettiği anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Taşkıran'ın bir süre önce sosyal medya hesabından, 'Artık bu mahallede silahsız gezmek istiyorum ama hiç güvenli değil' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti Bosna Hersek'in Gradacac kentinde Nermin Sulejamnovic adlı bir saldırgan, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak düzenlediği silahlı saldırıda eski eşi N.H. ve Türk asıllı baba-oğul 2 Türk'ü öldürdükten sonra intihar etti.
11.08.2023 Dünya
ABD Kongresindeki silahlı saldırgan alarmı sahte çıktı
ABD Kongresindeki silahlı saldırgan alarmı sahte çıktı Washington Polis Departmanı Sözcüsü Hugh Carew, Kongre binasında silahlı saldırgan olduğuna dair yapılan ihbarın sahte olduğunu belirterek, Kongre’de yapılan aramada herhangi bir silahlı saldırganın bulunamadığını açıkladı.
2.08.2023 Dünya
ABD Kongresinde silahlı saldırgan alarmı
ABD Kongresinde silahlı saldırgan alarmı ABD'de polis, Kongre binasında silahlı saldırgan ihbarı alındığını ve bina içerisindeki herkesin bulundukları yere sığınması çağrısında bulundu.
2.08.2023 Dünya
İzmir'deki İsveç Konsolosluğu'nda silahlı saldırı! Olayın detayları ortaya çıktı
İzmir'deki İsveç Konsolosluğu'nda silahlı saldırı! Olayın detayları ortaya çıktı İzmir'in Konak ilçesinde bulunan İsveç Konsolosluğu’nda silahlı saldırıya uğrayan konsolosluk çalışanı kadın yaralandı. Saldırının vize başvurusu talebi gerçekleştirilmeyen yabancı uyruklu şahıs tarafından yapıldığı öğrenildi.
1.08.2023 Gündem
Teksas'ta 23 kişiyi öldüren Crusius'a 90 kez müebbet
Teksas'ta 23 kişiyi öldüren Crusius'a 90 kez müebbet ABD'nin Teksas eyaletinde bir süpermarkette düzenlediği silahlı saldırıda Latin Amerika kökenli 23 kişiyi öldüren Patrick Crusius 90 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
7.07.2023 Dünya
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu!
Kız kardeşinden boşanan eniştesini vurdu! Samsun'da bir kişi kız kardeşinden boşanan eniştesini silahla yaraladı.
15.05.2023 Yaşam
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Texas eyaletinde gerçekleştirilen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.
7.05.2023 Dünya
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti
Saplantılı şahıs eski sevgilisini silahla öldürdü, ardından intihar etti İstanbul'un Üsküdar ilçesinde saplantılı aşık bir yıl önce ayrıldığı eski sevgilisini takip ederek silahla vurarak öldürdü. Yaşanan dehşetin ardından silahlı saldırgan tabancayı kendi şakağına dayayarak intihar etti.
8.03.2023 Gündem
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı Sultangazi'de park meselesi yüzünden başlayan tartışmada kan aktı. Taraflardan biri silahla kovaladığı müteahhitti kolundan vurdu. Kovalamaca güvenlik kameralarına yansırken kaçan saldırgan kısa süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2023 Gündem
ABD'de dehşet anları! Küçük kızı öldürüp gazetecilere kurşun yağdırdı
ABD'de dehşet anları! Küçük kızı öldürüp gazetecilere kurşun yağdırdı ABD'nin Florida eyaletinde silahlı saldırının yaşandığı olay yerinde kurşunların hedefi olan bir TV muhabiri, hayatını kaybetti.
23.02.2023 Dünya
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu? Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 16 yıl geçti. Osmanbey'deki Sebat Apartmanı önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Hrant Dink bu yıl da unutulmadı. Yüzlerce kişi tarafından Şişli’de vurulduğu yerde anıldı. Peki, Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
19.01.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
16 yaşındaki çocuk sabah yanlış kişiyi, akşam da hedeflediği adamı vurdu
16 yaşındaki çocuk sabah yanlış kişiyi, akşam da hedeflediği adamı vurdu Samsun'da sabah silahla yanlış kişiyi vuran 16 yaşındaki çocuk, akşam da hedeflediği kişiyi vurarak ağır yaraladı.
21.12.2022 Yaşam
İstanbul'da taraftar otobüsüne silahlı saldırı
İstanbul'da taraftar otobüsüne silahlı saldırı Kağıthane'de, İstanbul Bayburtspor 1918 SK ile Bilecik 1969 SK arasında oynanan maçta iki takım taraftarı birbirine girdi. Maçın ardından stattan ayrılan Bilecikspor taraftarını taşıyan otobüse silahlı saldırı gerçekleşti. İki takım taraftarlarının kavga görüntüleri ve silahlı saldırı anı kameralara yansıdı.  
12.10.2022 Gündem
Beşiktaş tribün liderlerinden Seyit Subaşı silahlı saldırıda öldürüldü
Beşiktaş tribün liderlerinden Seyit Subaşı silahlı saldırıda öldürüldü Beşiktaş'ın tribün liderlerinden Seyit Subaşı (45), Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin kafesinde silahla vuruldu. Ağır yaralanan Subaşı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken şüpheli Mustafa Y. (33) olay yerinin 50 metre yakınında yakalandı.
26.08.2022 Yaşam
Ümraniye'de uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen kişilere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Ümraniye'de uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen kişilere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı Ümraniye'de uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 2 kişi, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.
18.08.2022 Yaşam
Bağcılar'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Bağcılar'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı Bağcılar'da silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
8.07.2022 Yaşam
Çocukların tartışmasına aileler karıştı: 1 kişi tüfekle vuruldu
Çocukların tartışmasına aileler karıştı: 1 kişi tüfekle vuruldu Samsun'da 5-6 yaşındaki komşu çocukların tartışmasına aileler de karışınca 1 kişi tüfekle vurularak yaralandı. Gözaltına alınan silahlı saldırgan mahkemece tutuklandı.
8.07.2022 Yaşam
ABD'de Yüksek Mahkeme yargıcına suikast girişimi!
ABD'de Yüksek Mahkeme yargıcına suikast girişimi! ABD’nin Maryland eyaletinde Yüksek Mahkeme Yargıcı Brett Kavanaugh’un öldürmek için evinin yakınlarına gelen ve üzerinde silah, bıçak ve biber gazı bulunan şüpheli polis tarafından tutuklandı.
8.06.2022 Dünya
İzmir'de berbere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de berbere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir berbere düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.
6.06.2022 Yaşam
Semih Tufan Gülaltay’ın ofisinde çatışma! Saldırgan öldü
Semih Tufan Gülaltay’ın ofisinde çatışma! Saldırgan öldü Ulusal Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Semih Tufan Gülaltay’ın Maltepe’deki ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Ofiste bulunan Gülaltay’ın şoförü silahlı saldırgana ateş açarak karşılık verdi. Çatışmada silahlı saldırgan olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı sırasında ofisinde olmadığı öğrenilen Gülaltay, "Şoförümle yaptıkları çatışmada saldırganlardan birini şoförüm öldürdü" dedi. 
27.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Silahlı Saldırgan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silahlı saldırgan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.