Gazete Vatan Logo

Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Texas eyaletinde gerçekleştirilen saldırıda, bir alışveriş merkezine giren silahlı saldırgan 8 kişiyi öldürüp, 7 kişiyi de yaraladı.

Amerika'da AVM'ye silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika Birleşik Devletleri'nin Texas eyaletinde bir kişi arabasından iner inmez bölgede bulunan herkese ateş etmeye başladı. Otomatik silahla önüne gelene mermi yağdıran şahıs 8 kişiyi öldürdü 7 kişiyi ise yaraladı. 

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA BİLE ACIMADI 

Yaralılardan üçünün durumunun kritik olduğu açıklanırken ölenlerin arasında 5 yaşında bir çocuğunda bulunduğu kayıtlara geçti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler ise saldırganı vurarak öldürdü. Texas Polis Şefi konuyla yaptığı açıklamada, alışveriş merkezinden bir arama aldıklarını ancak herhangi bir insanla iletişime geçemediklerini söyledi. 

Telefondan gelen sesler üzerine harekete geçtiklerini söyleyen Brian Harvey, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını aktardı. Milliyet'in CNN'den aktardığı habere göre, Dallas merkezli Medical City Health Care arı 5 ile 61 arasında değişen sekiz kurbanı tedavi etti. 

MİLYONLARCA KİŞİ İZLEDİ 

Sosyal medyaya yansıyan videolarda ise öldürülen saldırganın görüntüleri ortaya çıktı. Polis tarafından başından vurulan kişiyi alışveriş merkezinde bulunan bir kadın kayıtlara geçirdi. Görüntülerin ilerleyen kısımlarında ise birçok polis arabasının bölgeye akın ettiği anbean görüldü. 

Haberin Devamı