Sığınak

Sığınak

Son dakika sığınak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sığınak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sığınak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sığınak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sığınak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.643 sığınak haberi bulunmuştur. Tüm sığınak haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütünün kullandığı 39 hedefin 19 ve 20 Mart’ta yapılan hava harekatlarıyla vurulduğunu açıkladı.
21.03.2024 Gündem
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen, sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedefin hava harekatlarıyla imha edildiğini duyurdu.
19.03.2024 Gündem
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe
'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde terör örgütüne ağır darbe Bakan Yerlikaya: Bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen 'Bozdağan-8' operasyonlarında 9 ilde 59 mağara, sığınak ve patlayıcı deposu imha edildi.
6.03.2024 Gündem
Yardımlaşma İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yardımlaşma İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Yardımlaşma İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Yardımlaşma İle İlgili Hadisi Şerifleri... Yardımlaşmak, İslam toplumunda huzur ve mutluluğun hakim olması için önemlidir. Bu nedenle İslam dini Müslümanlara yardımlaşma, iyilik ve dayanışma emreder.
27.01.2024 Dini Bilgiler
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 114'ü son 1 haftada olmak üzere, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396'ya ulaşmıştır" diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedefin imha edildiğini duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz hale getirildi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'Bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan toplam 78 hedef imha edilmiştir. Toplam 77 terörist de etkisiz hâle getirilmiştir.' dedi.
15.01.2024 Gündem
MSB açıkladı: Terör örgütü PKK’ya Pençe vurmaya devam ediyoruz
MSB açıkladı: Terör örgütü PKK’ya Pençe vurmaya devam ediyoruz Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve teröristler tarafından mağara, sığınak, mühimmat/malzeme deposu, barınak ve doğalgaz üretim tesisinden oluşan 24 hedefin imha edildiğini açıkladı.
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı. Bakanlık "Son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi" açıklamasında bulundu.
13.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi Irak kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatı yapıldığını açıklayan MSB "İcra edilen hava harekatları ile Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedef imha edilmiştir" ifadelerini kullandı. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar, Irak ve Suriye kuzeyindeki terör hedeflerini başarılı şekilde yerle bir ederek emniyetle üslerine döndü" ifadelerini kullanarak görüntüler paylaştı. Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı ilk belirlemelere göre 23’e çıktı.
13.01.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı; 29 hedef imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı; 29 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında, içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu 29 hedefin imha edildiğini açıkladı.
12.01.2024 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 15 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 15 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında, 15 terör hedefinin imha edildiğini, sorumlu düzeyde teröristlerin de aralarında olduğu çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
6.01.2024 Gündem
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama MSB'den 2024 bedelli askerlik ücreti için açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı ilk 6 ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme Mali ve Sosyal Haklar genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.
4.01.2024 Gündem
Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tsunami alarmı verildi. Noto Yarımadası'nda 5 metrelik tsunami bekleniyor.
1.01.2024 Gündem
MSB 'Şehitlerimiz için!' diyerek duyurdu! 29 hedef imha edildi
MSB 'Şehitlerimiz için!' diyerek duyurdu! 29 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında 29 hedefin imha edildiğini duyurdu.
23.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
MSB açıkladı! Irak'ın kuzeyindeki 14 hedef vuruldu
MSB açıkladı! Irak'ın kuzeyindeki 14 hedef vuruldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerinde, içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan toplam 14 hedefin Hava Kuvvetleri tarafından vurulduğunu açıkladı.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Acımak Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Acımak Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Acımak, Reşat Nuri Güntekin tarafından kaleme alınmış bir eserler. 1928 tarihinde yayınlanmış olan eserde çocukluk döneminde gördüğü işkenceler sonucu acıma duygusunu kaybetmiş bir öğretmenin hikayesi anlatılır.
15.12.2023 Eğitim
MSB duyurdu! Kuzey Irak'ta 13 terör hedefi imha edildi
MSB duyurdu! Kuzey Irak'ta 13 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen hava harekatında 13 hedefin imha edildiği duyuruldu.
11.12.2023 Gündem
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır Milli Savunma Bakanlığı, yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısının 119’a ulaştığını açıkladı.
7.12.2023 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 16 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 16 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde bulunan teröristlere yönelik gerçekleştirilen hava harekatında toplam 16 hedefin imha edildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
1.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sığınak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sığınak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.