Sıfır Bir

Sıfır Bir

Son dakika Sıfır Bir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sıfır Bir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sıfır Bir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıfır Bir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıfır bir gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.670 sıfır bir haberi bulunmuştur. Tüm sıfır bir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolünde
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolünde Adana'da çekilen filmler, şehrin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtmada önemli bir rol oynuyor.   Adana tarihi dokusuyla ve benzersiz kültürüyle birçok film yönetmeni ve yapımcının ilgisini çekerek film ve dizi merkezi olmaya devam ediyor. İşte mekan olarak Adana'nın geçtiği o film ve diziler...
4.04.2024 Adana
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus Antalya’da yaşayan Trabzonlu Ali Bey Yaşar, ömrünün geri kalanında sıfır bir arabaya binmek için arazisini satarak yeni bir araç aldı. Aracı bayiden teslim aldıktan sonra 200 metre ileride yakıt alan Yaşar, aracın arka bagaj kapısının renginin ve kapının farklı olduğunu fark etti. Durumu yetkililere bildiren ve firma hakkında şikayetçi olan Yaşar, “Arabaya 820 bin TL ödedim. Trabzon’a 3 ay tatile gittim, 3 ay bu arabayla mücadele ettim. Huzurla binemedim” dedi
17.10.2023 Yaşam
Sıfır araç alacaklar dikkat! Bayilerin elden para alma oyunu ortaya çıktı
Sıfır araç alacaklar dikkat! Bayilerin elden para alma oyunu ortaya çıktı Adana’da sıfır otomobil alan bir kişi, bayiye elden verdiği ve faturasını alamadığı 60 bin lirasını istedi. Bayiye istedikleri 60 bin lirayı da verirken görüntüleyen adam, kendisi gibi birçok mağdurun olduğunu söyledi.
19.07.2023 Gündem
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor
Hera Aslan: Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor Hera Aslan, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ Ozan Doğulu ile birlikteliğiyle de magazin gündeminden düşmüyor. "Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor" diyen güzel şarkıcı, Doğulu ile uzun yıllardır devam eden aşkını anlattı.
5.06.2023 Magazin
Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi'
Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi' Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Eda Ece, ailesini sosyal medya hesabından paylaştı. Annesi ile benzerliği dikkat çeken oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.
5.03.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evleniyor!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evleniyor! Oyuncu Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer özel hayatlarıyla gündeme geliyordu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, son olarak aldıkları evlilik kararıyla magazin gündemine geldi. İkilinin düğün tarihinin belli olduğu konuşuluyor.
22.02.2023 Magazin
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
Arabası olanlar dikkat! Kasko ile ilgili flaş uyarı
Arabası olanlar dikkat! Kasko ile ilgili flaş uyarı Bursa’da lüks otomobiliyle kaza yapan sürücü, bu anları saniye saniye görüntülemesine, kaza tutanağı, alkol raporu ve ekspertiz raporları eksiksiz olmasına rağmen 2,5 aydır aracını yaptıramadı. Sigorta şirketi, 2 ay boyunca 600 bin lira hasar çıkan otomobili tamir ya da perte ayırmaya karar veremedi. Karar verdiğinde ise servis fiyatları güncellenince araç sahibi mağdur oldu. 2,5 aydır kiralık otomobille dolaşan Güven Deniz, "Artık mağduriyetim giderilsin. Tüm evraklarım eksiksiz" diyerek isyan etti.
4.10.2022 Gündem
Bir milyon değerindeki çakmak koleksiyonu görenleri şaşırtıyor
Bir milyon değerindeki çakmak koleksiyonu görenleri şaşırtıyor Elazığ’da 17 yaşında hobi olarak çakmak koleksiyonuna başlayan Hakan Zilayaz, 24 yılda 2 bin çakmak biriktirdi. Toplam değeri bir milyon olan koleksiyonun arasında dünyanın ilk çakmaklarından bir tanesinin olması da dikkat çekiyor. Çakmalara karşılık teklif edilen sıfır otomobili kabul etmeyen Zilayaz'ın hedefi, bir çakmak müzesi açmak.
23.08.2022 Yaşam
Fiyatlarda yüzde 50 avantaj! Talep patladı
Fiyatlarda yüzde 50 avantaj! Talep patladı İkinci el cep telefonu fiyatlarında büyük avantaj başladı. Fiyat avantajı sebebiyle vatandaşlar ikinci el telefona akın etti. Geçen yıl 5 milyon adet ikinci el telefon satılırken bu yılki beklentinin en az 6 milyon adet olması bekleniyor. Geçen yıl orta segment sıfır bir telefon, ortalama 2 bin 500 TL bandında seyrederken bu yıl aynı klasmandaki bir cihaz en az 6 bin TL’nin üzerinden satışa sunuluyor. 2022’nin ilk üç ayında sıfır cihaz ortalama satış tutarı 6 bin 100 TL iken, aynı dönemde ikinci el ve yenileşmiş cihazda ortalama tutar 4 bin 400 TL oldu. İşte cep telefonu almak isteyenlerin merak ettiği detaylar...
22.08.2022 Ekonomi
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenlerin tercihi kamp alanları oldu. Turizm kentleri İzmir ve Antalya’da arife gününden itibaren, çadır ya da karavanlarıyla kamp alanlarına gelmeye başlayan tatilciler orman içinde temiz hava alıp denizin ve tatilin keyfini çıkardı.
10.07.2022 Yaşam
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı?
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı? "Sıfır Bir" dizisinin oyuncusu Mahmut Çağlar Adana'da sokak ortasında silahla dehşet saçtı. Fenomen internet dizisi Adana Sıfır Bir'in oyuncusu Mahmut Ç. 2 kişiyi sokak ortasında vurdu. Gözaltına alınan genç oyuncu emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli?
27.05.2022 Televizyon
Sokak ortasında kadını ve patronunu vurdu! Saldırgan oyuncu çıktı! 'Mahalleden abime namussuzluk yaptı'
Sokak ortasında kadını ve patronunu vurdu! Saldırgan oyuncu çıktı! 'Mahalleden abime namussuzluk yaptı' Adana'da sokak ortasında tartıştığı Elif E.'yi (28) bacağından, patronu Orhan K.'yi (30) de ayağından tabancayla yaralayan Mahmut Çağlar (22), güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilip yakalandı. İfadesinde, "Mahalleden ağabeyime namussuzluk yaptığı için Elif'i vurdum" diyen Çağlar, tutuklandı.
27.05.2022 Yaşam
Türkan Şoray tatil için kesenin ağzını açtı! Sezonluk villanın kirası...
Türkan Şoray tatil için kesenin ağzını açtı! Sezonluk villanın kirası... Yeşilçam'ın Sultan lakaplı oyuncusu Türkan Şoray bu sezon Bodrum'da tatil yapacak. Usta oyuncu kızı Yağmur Ünal ile yapacağı tatil için kesenin ağzını açtı.
22.05.2022 Magazin
Araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Yargıtay'dan sıfır araç için emsal karar
Araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Yargıtay'dan sıfır araç için emsal karar Araba alma planı yapanları ilgilendiriyor. Sıfır araç için 'gizli ayıp' kararı verildi. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, milyonlarca otomobil sahibini yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme; Citroen marka otomobilin pistonlarının vurması sonucu motor bloğunun delinmesinin gizli ayıp niteliğinde olduğuna hükmetti.
16.05.2022 Otomobil
Araba alacak herkesi ilgilendiren uyarı!  İkinci elde yakın zamanda fiyatlarda düşüş beklenmiyor...
Araba alacak herkesi ilgilendiren uyarı! İkinci elde yakın zamanda fiyatlarda düşüş beklenmiyor... Araba almayı düşünen herkesi ilgilendiren uyarı geldi, ikinci el araba alacaklar dikkat! İkinci el araba satışları ilk çeyrekte yüzde 38.9 düşerken, satışların baharla birlikte açılması öngörülüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan iş insanı Alper Karaer, “Döviz kurunda hareketlenmenin durulması ve sıfır araçlardaki tedarik sorunlarının kısa vadede devam etmesi ile ikinci el araçta yakın zamanda bir fiyat düşüşü gerçekleşmeyeceğini öngörüyoruz” dedi.
1.04.2022 Otomobil
2.elde sıfır km garantisi
2.elde sıfır km garantisi 2. el firmaları kullanılmış otomobillere sıfır araç hassasiyetinde “Tam Kapsamlı Garanti” hizmeti sunmaya başlayacak.
21.03.2022 Otomobil
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık...
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiren bir adım atılıyor. Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tamamen değişiyor. Faturalar düşecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez elektrik ve doğal gaz faturalarında kademeli tarifeye geçileceğini açıkladı. Peki bu değişiklik aboneleri nasıl etkileyecek? Faturalar düşecek mi? İste tüm detaylar...
24.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturası ve doğal gaz faturası ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni fatura tarifesi
Elektrik faturası ve doğal gaz faturası ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni fatura tarifesi Elektrik faturası ve doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama! Milyonlarca vatandaşı kapsayan yeni fatura tarifesi duyurusu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, elektrik faturalarında kademeli tarife uygulamasının devreye alınacağını belirterek, "Benzer uygulamayı doğalgaz için de çalışıyoruz. Tüketimin yoğun olduğu dönemlerde iki kademeli bir tarife çalışmasına geçmeyi planlıyoruz" dedi.
23.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İlk kez oluyor, yüzde 23 artış...
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İlk kez oluyor, yüzde 23 artış... Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye harekete geçti. Yeni hamleyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan, 'Sondaj filomuza, 4'üncü gemimizi de ekledik. 7. nesil olarak adlandırılan, en modern, en son teknolojiyle sahip, ilk defa bizim kullanacağımız sıfır, bir gemidir. Dünyada bu geminin sınıfında toplam 5 gemi bulunuyor.' dedi.

Öte yandan Avrupa piyasasında vadeli kontratlarda doğal gaz fiyatları megavatsaat başına 100 euronun üzerine çıktı. Almanya'nın Kuzey Akım 2 Doğal Gaz Boru Hattı projesini ruhsatlandırma sürecini dün geçici olarak askıya aldığını açıklamasıyla kıtada gaz fiyatlarındaki artış yüzde 23'ü buldu.
17.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol hamlesi! Türkiye harekete geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Doğal gaz ve petrol hamlesi! Türkiye harekete geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sondaj filomuza, 4'üncü gemimizi de ekledik. 7. nesil olarak adlandırılan, en modern, en son teknolojiyle sahip, ilk defa bizim kullanacağımız sıfır, bir gemidir. Dünyada bu geminin sınıfında toplam 5 gemi bulunuyor.' dedi.
17.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol hamlesi! Türkiye harekete geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi
Doğal gaz ve petrol hamlesi! Türkiye harekete geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sondaj filomuza, 4'üncü gemimizi de ekledik. 7. nesil olarak adlandırılan, en modern, en son teknolojiyle sahip, ilk defa bizim kullanacağımız sıfır, bir gemidir. Dünyada bu geminin sınıfında toplam 5 gemi bulunuyor.' dedi.
17.11.2021 Ekonomi
Sıfır araba aldı! Hayatının şokunu yaşadı
Sıfır araba aldı! Hayatının şokunu yaşadı İstanbul'da bir sürücü 1 milyon TL değerinde lüks sıfır otomobil aldı. O araç seyir halindeyken, motoru bir anda durdu. Sürücü ölüm riski atlattı. Bayi aracı kabul etmezken, mahkeme ise araç ayıplı dedi.
30.10.2021 Ekonomi
Mahkeme kararıyla kapattırdı! Tesadüfen dedesine ait arsadan...
Mahkeme kararıyla kapattırdı! Tesadüfen dedesine ait arsadan... İzmir'in turistik ilçesi Foça'da, 3 yıl önce tesadüfen dedesine ait arsadan yol geçtiğini öğrenen ve yolu kapatan Mahmut Limnili (58), kaymakamlık kararıyla açtırılan yolu bu kez de mahkeme kararıyla kapattırdı. Limnili hukuka saygılı olduğunu, arsasının ancak bedeli ödenerek kamulaştırılabileceğini belirtti.
27.02.2021 Yaşam
Motorlu karavanda ÖTV düzenlenmesi isteniyor!
Motorlu karavanda ÖTV düzenlenmesi isteniyor! TOKKDER Türkiye’nin karavan turizminde daha aktif olabilmesi için girişimlerini artırıyor.
25.02.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Sıfır Bir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıfır bir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.