Gazete Vatan Logo
Magazin Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evleniyor!

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evleniyor!

Oyuncu Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer özel hayatlarıyla gündeme geliyordu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, son olarak aldıkları evlilik kararıyla magazin gündemine geldi. İkilinin düğün tarihinin belli olduğu konuşuluyor.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evleniyor!

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesindeki vatandaşlar için seferber olan isimlerden biri de Eda Ece oldu. 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılıp, depremzedelere yönelik yardım kampanyasına destek olan ünlü oyuncu, son olarak özel hayatıyla gündeme geldi.

Anadolu Efes forması giyen Buğrahan Tuncer ile dört yıldır aşk yaşayan Eda Ece'nin, ilişkisini düğünle taçlandıracağı öğrenildi.

"DİZİLERDE DOKUZ KERE EVLENDİM"

Daha önce yaptığı bir açıklamada "Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim" diyen Ece, sevgilisi Tuncer ile nikâh masasına oturup, bu kez 'gerçek' bir evlilik yapacak.

DÜĞÜN 8 HAZİRAN'DA

32 yaşındaki güzel oyuncu ile 29 yaşındaki basketbolcu, 8 Haziran’da görkemli bir düğünle hayatlarını birleştireceği konuşuluyor. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün için Beşiktaş’ta bulunan denize sıfır bir oteli tercih ettiği öne sürüldü.