Gazete Vatan Logo
Magazin Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi'

Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi'

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Eda Ece, ailesini sosyal medya hesabından paylaştı. Annesi ile benzerliği dikkat çeken oyuncuya yorum ve beğeni yağdı.

Eda Ece ailesini sosyal medyadan paylaştı! 'Gözler aynı annesi'

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesindeki vatandaşlar için seferber olan isimlerden biri de Eda Ece oldu. 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılıp, depremzedelere yönelik yardım kampanyasına destek olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde evlilik haberleriyle gündeme geldi.

 Anadolu Efes forması giyen Buğrahan Tuncer ile dört yıldır birlikte olan Eda Ece'nin, ilişkisini düğünle taçlandıracağı öğrenildi.

DÜĞÜN 8 HAZİRAN'DA

32 yaşındaki güzel oyuncu ile 29 yaşındaki basketbolcunun, 8 Haziran’da görkemli bir düğünle hayatlarını birleştireceği konuşuluyor. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün için Beşiktaş’ta bulunan denize sıfır bir oteli tercih ettiği öne sürüldü.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle adından sık sık söz ettiren oyuncu Eda Ece son olarak sosyal medya hesabından ailesini paylaştı. 

 Ünlü oyuncu fotoğraflarının altına 'Ortaya karışık aile. tweetlerimden sonra çok merak ettiğiniz için paylaşıyorum bana kalsa hep onları paylaşırım ama özel hayatlarına girmek, tanınmazlığın getirdiği özgürlüklerini kısıtlamak istemiyorum affet anne,baba,2 ablam, eşleri, çocukları, dayım ve ailesi kızmayın' notunu düştü.

Haberin Devamı

Eda Ece'nin annesi ile benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Ünlü oyuncuya 'Gözler aynı annesi', 'babanın tatlılığı' , 'kalbin gibi ailende sıcacık' , 'gözler anne sima baba' , 'senin gibi güzeller' gibi yorumlar geldi. 

'30 yaşından sonra aile kurup çocuk yapmak daha bilinçli geliyor' açıklaması yapan Eda Ece'nin kalabalık ailesi dikkat çekti.