Ailesi

Ailesi

Son dakika ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.686 ailesi haberi bulunmuştur. Tüm ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu!
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisinden şikayetçi oldu.
23.04.2024 Gündem
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından getirildiği memleketi Adana’da toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şikayetçi oldu.
21.04.2024 Magazin
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu Sosyetik güzel ya da ünlü varis dendiğinde çoğu kişinin aklına Paris Hilton ismi geliyor. Oysa en az onun kadar sosyetik ve ondan çok daha zengin bir varis var ve bu isim son günlerde boşanma haberiyle gündemde.
16.04.2024 Magazin
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti Kırmızı-beyazlı kulüp, bir dönem takımda forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
16.04.2024 Süper Lig
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
O.J. Simpson hayatını kaybetti! 9 yıl hapis yatmıştı
O.J. Simpson hayatını kaybetti! 9 yıl hapis yatmıştı Eski Amerikan futbolcusu ve oyuncu O.J. Simpson, kanserle savaşını kaybetti. Ailesi, 76 yaşındaki Simpson'ın ölümünü sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla duyurdu.
12.04.2024 Magazin
Depremde polis oğlunu kaybeden Duran ailesinin zorlu bayramı
Depremde polis oğlunu kaybeden Duran ailesinin zorlu bayramı Polis oğlunu ve öğretmen gelini 6 Şubat depreminde kaybeden Duran ailesi Ramazan Bayramını buruk geçirirken, anne, “Bize hiç bayram olmuyor ki” diyerek göz yaşları tutamadı.
11.04.2024 Adana
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı
3 yıl önce Deniz su parkında boğulmuştu! Acı gerçek gün yüzüne çıktı Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu, elektronik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Adana
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim”
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim” Adana’nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde şehitliğe giden şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Murat Özkozanoğlu’nun babası Hasan Özkozanoğlu, "Keşke bizler de gidip mücadele edip şehit olsak” dedi.
9.04.2024 Adana
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti'den  istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin üzerine İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa etti.
8.04.2024 Gündem
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.