Sıcaklık Uyarısı

Sıcaklık Uyarısı

Son dakika sıcaklık uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıcaklık uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıcaklık uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıcaklık Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıcaklık uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 sıcaklık uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm sıcaklık uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da aşırı sıcaklık uyarısı: Güneş altında fazla vakit geçirmek ölüm riskini artırıyor
Adana'da aşırı sıcaklık uyarısı: Güneş altında fazla vakit geçirmek ölüm riskini artırıyorAşırı sıcaklıkları ile her sene rekorlar kıran Adana'da yaz aylarında termometreler 45 dereceyi görünce vatandaşlar serinlemek için birçok farklı yönteme başvuruyor. Adana'da kimisi yaylalara çıkarken kimisi de serinlemek için sulama kanallarına giriyor. Güneşin altında fazla vakit geçirmenin ölüm riski i artırdığını belirten uzmanlar aşırı sıcaklarda fazla vakit geçirmemeye dikkat edilmesi gerektiği uyarısını yapıyor.
13.07.2024Adana
Adana çocuklar serin olduğu için sulama kanalını tercih ediyor! "Klima bizi serinletmiyor"
Adana çocuklar serin olduğu için sulama kanalını tercih ediyor! "Klima bizi serinletmiyor"Tüm zamanların Haziran ayı sıcaklık rekorunun kırıldığı Adana'nın Kozan ilçesinde çocuklar daha serin olduğu için sulama kanalını tercih ettiklerini söyledi.
6.06.2024Adana
Meteoroloji'den son hava raporu yayımlandı! Hava sıcaklıklarının biteceği tarih belli oldu
Meteoroloji'den son hava raporu yayımlandı! Hava sıcaklıklarının biteceği tarih belli olduMeteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava durumuyla ilgili sıcaklık uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Marmara Bölgesi için bu hafta boyunca da etkisini sürdüreceğini bildirdi. Öte yandan hava sıcaklıklarının ne zaman normale döneceğiyle ilgili tarih verildi. İşte hava durumuyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
22.08.2023Yaşam
Meteoroloji'den hava sıcaklığı uyarısı! 11 derece birden artacak, 5 günlük rapor yayımlandı
Meteoroloji'den hava sıcaklığı uyarısı! 11 derece birden artacak, 5 günlük rapor yayımlandıMeteoroloji'den hava durumuyla ilgili son dakika hava sıcaklığı uyarısı geldi. Sıcaklıklar 11 derece birden artacak. Hafta sonu hava sıcaklıkları tavan yapacak. Peki hava sıcaklıkları ne zaman son bulacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
17.08.2023Yaşam
'Eyyam-ı Bahur'gitti, daha sıcağı geliyor! Termometreler 40 dereceyi geçecek, yeni sıcaklık uyarısı geldi
'Eyyam-ı Bahur'gitti, daha sıcağı geliyor! Termometreler 40 dereceyi geçecek, yeni sıcaklık uyarısı geldiHava sıcaklıkları ile ilgili yeni açıklama geldi. Kavurucu sıcaklar geliyor. Geçen hafta etkisini yitiren 'Eyyam-ı Bahur' sıcaklarının yerini bu hafta Basra'dan gelen sıcak hava dalgası alıyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 'Bu yıl bugüne kadar ki en uzun sıcak hava dalgası. Kuma yumurta koysanız, 5 dakikada pişer. Bu nedenle dışarı çıkmayın.' dedi. Sıcaklık mevsim normallerinin 8 ila 10 derece üzerinde seyredecek. Termometreler Ankara'da 39, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 45 dereceyi gösterecek.ucu sıcaklar geliyor. Çok sayıda kentte sıcaklık alarmı verildi. Vatandaşlar dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıldı.
14.08.2023Gündem
26 Temmuz 2023 hava durumu | 26 Temmuz sıcaklık uyarısı nedir, İstanbul bugün kaç derece? Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl, kaç derece olacak? İstanbul hava durumu 26 Temmuz
26 Temmuz 2023 hava durumu | 26 Temmuz sıcaklık uyarısı nedir, İstanbul bugün kaç derece? Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl, kaç derece olacak? İstanbul hava durumu 26 TemmuzMeteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün ve yarın sıcak hava dalgasına bağlı olarak, Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 5-10 derece, diğer bölgelerde 2-6 derece üzerine çıkmasının beklendiğini açıkladı. Sıcak hava dalgasının perşembe günü akşam saatlerinden itibaren Batı ve Kuzey kesimlerden başlayarak etkisini kaybedeceğini belirtildi. Bugün bu senenin rekor sıcaklıklarının ölçüleceğini söyleyen Prof. Dr. Orhan Şen, öğle saatlerinde hava sıcaklığının İstanbul'da 42 dereceyi göreceğini belirtti. Peki, İstanbul bugün kaç derece? Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl, kaç derece olacak? İşte İstanbul 26 Temmuz 2023 hava durumu ile 26 Temmuz sıcaklık uyarısı…
26.07.2023Gündem
Ege Bölgesi için 'sıcaklık' uyarısı geldi
Ege Bölgesi için 'sıcaklık' uyarısı geldiEge Bölgesi'nde hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ile 6 derece üzerine çıkıp, 24 Temmuz'a kadar etkili olacağı açıklandı.
17.07.2023Gündem
Meteoroloji son dakika olarak açıkladı! İstanbul, Ankara İzmir için bunaltan nem ve sıcaklık uyarısı
Meteoroloji son dakika olarak açıkladı! İstanbul, Ankara İzmir için bunaltan nem ve sıcaklık uyarısıMeteoroloji'den son dakika İstanbul, Ankara ve İzmir uyarısı geldi. Üç büyükşehirde sıcak hava ve nem bunaltacak. Yapılan son değerlendirmelere göre; halen batı ve güney bölgelerimizde etkili olan sıcak hava dalgasının, 19.07.2023 Çarşamba gününden itibaren tüm yurtta etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 3 ila 8 derece, diğer bölgelerimizde ise mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerine çıkması bekleniyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
17.07.2023Gündem
Selin ardından şimdi de aşırı sıcaklık uyarısı
Selin ardından şimdi de aşırı sıcaklık uyarısıZonguldak'ta sel afetinin izleri silinirken İl Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karar ile vatandaşların günün en sıcak saatlerinde mecbur kalınmadıkça dışarıya çıkılmaması uyarısı yapıldı.
13.07.2023Gündem
Meteoroloji'den bir bölgeye 'yüksek sıcaklık' uyarısı
Meteoroloji'den bir bölgeye 'yüksek sıcaklık' uyarısıMeteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için vatandaşlara yüksek sıcaklık uyarısı yaptı.
10.07.2023Gündem
Avrupa'nın göbeğinde kriz üstüne kriz! İngiltere kıyamet senaryosuna hazırlanıyor: Gaz, su ve elektrik...
Avrupa'nın göbeğinde kriz üstüne kriz! İngiltere kıyamet senaryosuna hazırlanıyor: Gaz, su ve elektrik...  Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sonrası yaşanan enerji krizi nedeni ile planlı elektrik kesintilerine hazırlanan İngiltere şimdi de kuraklık ve kaynakların azalması nedeni ile su kullanımında kısıtlama kararı aldı. İngiliz hükümeti bu kışa adeta bir' kıyamet senaryosu'na hazırlanır gibi hazırlanıyor. Acil durum planı kapsamında enerjinin karneye bağlanması, tren istasyonları ve hükümet binalarının kapatılması gündemde. Gıda endüstrisinden boş kalacak raflar için şimdiden plan hazırlamaları istendi.
10.08.2022Dünya
Aşırı sıcaklık uyarısı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın
Aşırı sıcaklık uyarısı! Bu saatlerde dışarı çıkmayınProf. Dr. Galip Ekuklu, yaşlıların, hamilelerin ve bebeklerin aşırı sıcaklardan korunması gerektiğini belirtti. Ekuklu, “Saat 11.00 ile öğleden sonra 14.00 arası özellikle sıcaklıkların çok yüksek olduğu ve güneşin dik geldiği saatlerde mümkün olduğunca dışarıya çıkmamalıyız” dedi.
4.08.2021Sağlık
Meteoroloji'den sarı kodlu sıcaklık uyarısı!
Meteoroloji'den sarı kodlu sıcaklık uyarısı!Meteoroloji; hava sıcaklıklarının, iç ve batı kesimlerinde artarak, mevsim normallerinden 4-8 derece daha sıcak olacağı duyurdu. Sıcaklıkların yarından itibaren başlayarak 4 gün boyunca sürmesi beklenirken aşırı sıcaklar için sarı kodlu uyarı verildi. Buna göre İzmir 35, Aydın 36, İstanbul 28 dereceleri görecek.
3.10.2020Yaşam
Meteorolojiden Antalya için yüksek sıcaklık uyarısı
Meteorolojiden Antalya için yüksek sıcaklık uyarısıAntalya perşembe gününden itibaren sıcak hava dalgasının etkisine girecek. Kentte hava sıcaklıkların mevsim normallerinin 6 ile 10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.
1.09.2020Yaşam
İstanbul için yüksek sıcaklık uyarısı!
İstanbul için yüksek sıcaklık uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, İstanbul’da önümüzdeki bir hafta boyunca yağış tahmin edilmiyor. Havanın genellikle parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının Çarşamba günü bir günlük serinleme dışında, hafta boyunca artacağı ve 30 derece ve üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.
11.05.2020Yaşam
Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı
Meteoroloji'den sıcaklık uyarısıDoğu Anadolu Bölgesi'ndeki 6 il için yüksek sıcaklık uyarısında bulunuldu.
14.08.2019Yaşam
14 Ağustos hava durumu tahmini! Bayramın son günü hava nasıl olacak?
14 Ağustos hava durumu tahmini! Bayramın son günü hava nasıl olacak?Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporlarını paylaştı. 14 Ağustos 2019 tarihli hava durumu tahminlerine göre sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Doğu Anadolu Bölgesi’nde mevsim normalleri üzerinde seyredecek sıcaklık sebebiyle vatandaşlar, güneş ışınlarının dik geldiği 10.00-16.00 saatleri arasında güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmamaları konusunda uyarıldı.
14.08.2019Gündem
Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı
Meteoroloji'den sıcaklık uyarısıHava sıcaklığının, iç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artması bekleniyor.
3.07.2019Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sıcaklar artacak
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sıcaklar artacakMeteoroloji Genel Müdürlüğünden bu kez sıcaklık uyarısı geldi. Geçtiğimiz hafta, başta İstanbul ve Marmara olmak üzere yurdun birçok yerinde etkili olan yağışların ardından kavurucu sıcaklar geliyor. Meteoroloji'ye göre hava sıcaklıkları yükseliyor, yurdun bazı bölgelerinde ise mevsim normallerinin 10 derece üstüne çıkıyor. İşte son gelen bilgilere göre yurtta beklenen hava durumu...
4.07.2018Gündem
Hafta sonu için uyarı geldi: Hava daha da ısınacak
Hafta sonu için uyarı geldi: Hava daha da ısınacakProf. Dr. Orhan Şen, önümüzdeki 6 gün için yüksek sıcaklık uyarısı yaptı. Şen, "Hafta sonu sıcaklık daha artacak." diyerek vatandaşları uyardı.
29.09.2021Gündem
Daha da artacak! Hava durumu ile ilgili korkutan tahmin
Daha da artacak! Hava durumu ile ilgili korkutan tahminYoğun nem dünden itibaren İstanbul'u etkisi altına almaya başladı, hissedilen sıcaklık İstanbul çevresinde 40 derece dolaylarına yükseldi. Yurdun bazı bölgelerinde ise dün yağış etkili oldu. Şimdi uyarı Avrupa'dan geliyor, Lucifer adı verilen sıcaklıklar birkaç gün içinde Türkiye'ye cehennemi yaşatacak...
29.09.2021Gündem
Avrupa yanıyor!
Avrupa yanıyor!Dünya çapında iklim uzmanları ‘iklim değişikliği’ konusundaki uyarılarını sürdürürken İngiliz Daily Mail gazetesi ‘Cehennem Kadar Sıcak’ başlığıyla Avrupa’nın çeşitli kentlerinden fotoğraflar yayınladı.
4.08.2017Dünya
Meteoroloji uyardı: Perşembe ve cuma gününe dikkat!
Meteoroloji uyardı: Perşembe ve cuma gününe dikkat!Meteoroloji 2. Bölge Müdürü M. Latif Gültekin, sıcak hava dalgasının etkisi ile perşembe ve cuma günü İzmir'in iç kesimlerinde 42 dereceye yükselebileceğini söyledi. İstanbul'da ise perşembe günü sıcaklığın 33, cuma günü ise 32 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.
29.09.2021Gündem
Batı Akdeniz için yüksek sıcaklık uyarısı
Batı Akdeniz için yüksek sıcaklık uyarısıAntalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da yüksek sıcaklık ile düşük nem nedeniyle orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıcaklık Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıcaklık uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.