Shiba Coin

Shiba Coin

Son dakika Shiba Coin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shiba Coin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shiba Coin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shiba Coin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shiba coin gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 shiba coin haberi bulunmuştur. Tüm shiba coin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu?
Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu? Haftanın ilk gününe yükselişle başlayan Shiba Coin yatırımcıların gündeminde… Shiba Coin'in 24 saatlik hacmi ise $684,76M oldu. Şaka parası olan Shiba coindeki yükselişle birlikte kripto para yatırımcıları da son gelişmeleri takip ediyor. Peki, Shiba Coin neden yükseldi? Shiba Coin ne kadar oldu? İşte 7 Şubat Shiba Coinde son durum…
7.02.2022 Ekonomi
Shiba coin yakımı ne zaman? Shiba coin ne zaman çıktı?
Shiba coin yakımı ne zaman? Shiba coin ne zaman çıktı? Bitcoin'deki yükseliş ile birlikte gözler alt coinlere çevrildi. Özellikle SHIBA coin ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Meme parası olarak başlayan Shiba Inu çok daha ciddi bir kripto varlığına dönüştü. Geçmişte SHIB'nin büyük bir kısmı yakılmış, dolaşımdan çıkarılmıştı. Yatırımcılar Bigger Entertainment'ın SHIBA Yakma Partisi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Shiba coin yakımı ne zaman? Shiba yakma partisi hangi tarihte? İşte Shiba'da son durum!
15.11.2021 Ekonomi
Ucuz kripto para Shiba Inu için tarihi gün! Bugün Kraken'de listelenecek...
Ucuz kripto para Shiba Inu için tarihi gün! Bugün Kraken'de listelenecek... Kripto para piyasaları Bitcoin ve Ethereum liderliğinde hareketli günler yaşarken dünyanın en büyük kripto para borsalarından Kraken, Shiba Inu'yu bugün işlem platformuna alacağını açıkladı.
2.11.2021 Ekonomi
Shiba coin ne kadar oldu? Shiba coin kaç dolar?
Shiba coin ne kadar oldu? Shiba coin kaç dolar? Son günlerde işlem hacmi artan ve popüler hale gelen Shiba Coin yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. 2020 yılının Ağustos ayında 8 bin dolar değerinde Shiba Coin alan bir yatırımcının bu paranın bugün 5,7 milyar dolara yükseldiği ortaya çıkınca ilgi daha da arttı. Peki, Shiba coin ne kadar oldu? Shiba coin kaç dolar? İşte detaylar…
31.10.2021 Ekonomi
Shiba ne kadar oldu? Shiba kaç dolar? Shiba Inu'de rekor!
Shiba ne kadar oldu? Shiba kaç dolar? Shiba Inu'de rekor! Kripto para birimi Shiba Inu'da, son günlerde hareketlilik yaşanıyor. Yatırımcıların radarında olan ve en ucuz para olan Shiba son günlerde kırdığı rekorlarla gündem oldu. Peki, Shiba coin nedir? Shiba kaç tl? Shiba ne kadar? Shiba kaç dolar? İşte detaylar...
27.10.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasında ters köşe! Shiba Coin'de sert yükseliş
Kripto para piyasasında ters köşe! Shiba Coin'de sert yükseliş Kripto para piyasasında şaşırtan hareket! Aylalardır yatırımcısını zarara uğratıyordu. Yön değiştirdi. Shiba Coin hızla yükseliyor.
5.10.2021 Ekonomi
Shib Coin Binance ne zaman gelecek? Shiba Inu (SHIB) nedir? Shib coin Binance'da ne zaman listelenecek?
Shib Coin Binance ne zaman gelecek? Shiba Inu (SHIB) nedir? Shib coin Binance'da ne zaman listelenecek? Popüler kripto paralardan olan Shiba Inu (SHIB) yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Ünlü kripto para borsası Binance, bugünden itibaren SHIBA INU (SHIB) ile işlem yapılabileceğini duyurdu. Kripto para yatırımcısı sıklıkla 'Shib Coin Binance ne zaman gelecek? Shib coin Binance'da ne zaman listelenecek?' sorularını araştırıyor. Peki, Shiba Inu (SHIB) nedir? Shiba Coin ne zaman Binance'da olacak? Shib coin Binance ne zaman çıkacak? İşte Binance yeni girecek coinler!
12.05.2021 Ekonomi
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu  Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımlarına ilişkin gösterdiği sert duruş, kripto para birimlerinin toplam değerini 1 trilyon doların altına düşürdü. Küresel ekonomik gelişmelerden etkilenen kripto para piyasaları yaklaşık 3 aydır dalgalı seyrini sürdürse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya devam etti. Bu kapsamda, ilhamını Elon Musk’ın bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.  
1.09.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Büyük düşüş! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto paralar dibi gördü. Kripto para piyasaları uzun süredir toparlanamıyor. Tarihi zirvelere yakın noktalardan alım yapanlar henüz zararlarını tazmin edemese de düşük fiyattan da satmak istemiyor. Bitcoin tarihi yüksek seviyesinden yüzde 43 geride işlem görüyor. Rusya-Ukrayna savaşında Rusya’nın ekonomik anlamda dünyadan koparılması da kripto paralar üzerinde büyük etki yaratmadı. Lider kripto para birimi Bitcoin dar bantta güçsüz seyir izlemeye yöneldi. Bitcoin şu sıralar 39 bin dolar seviyesinde işlem görüyor. 5 bin dolar sınırından 2500 dolara gerileyen ve tarihi zirvesinden neredeyse yüzde 50 geride olan Ethereum ivme yakalayamadı. Şu sıralar Ethereum 2578 dolardan alıcı buluyor. Diğer kripto para birimlerinden bugüne özel olarak pozitif ayrışan Ripple yüzde 5’in üzerinde primle 0.7853 dolar seviyesinde bulunuyor. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
12.03.2022 Ekonomi
Bitcoin, Ethereum, Ripple'da sert yükseliş! Kripto para fiyatları uçuşa geçti! Son dakika gelişmesi
Bitcoin, Ethereum, Ripple'da sert yükseliş! Kripto para fiyatları uçuşa geçti! Son dakika gelişmesi Bitcoin, Ethereum ve Ripple fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para fiyatları uçuşa geçti. Kripto para dünyasında hızlı yükselişler görülmeye başlandı. Lider kripto para birimi Bitcoin ile başlayan yükseliş hareketi diğer coinlere de yansıdı. Kripto para piyasasında topyekun yükselişler görülürken Bitcoin son bir yılın en büyük günlük artışını gerçekleştirerek 44 bin doları aştı. Bitcoin’in dominansı gelen alımlarla birlikte güçlenmeye başladı. Uzun süredir yüzde 42 seviyelerinde olan Bitcoin dominansı bugün yüzde 43.77 seviyesine yükseldi. Ethereum da Bitcoin’e ayak uydurarak yükseliş hareketi gösteriyor. En çok tercih edilen ikinci kripto para birimi Ethereum yüzde 12 oranında yükselişle 2918 dolardan alıcı buluyor. Ethereum da tarihi zirvesinden yüzde 40 geride seyrediyor. ABD’de başı davalarla belada olan Ripple da yükseliş hareketi gösteriyor. Ripple yüzde 8 oranında yükselişle 0.77 dolardan alıcı buluyor. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
1.03.2022 Ekonomi
Kripto paralar çakıldı! Kripto para fiyatlarında şok gelişme! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Doga, Shiba...
Kripto paralar çakıldı! Kripto para fiyatlarında şok gelişme! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Doga, Shiba... Kripto para fiyatlarında şok eden gelişme! Kripto paralar çakıldı. Kripto para fiyatlarında böylesi görülmedi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanımasıyla birlikte küresel piyasalar ve kripto paralarda sert düşüş yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin yüzde 7, Ethereum da yüzde 8'e yakın kayıplar gördü. Lider kripto para birimi Bitcoin sert düşüşe devam ediyor. Tarihi zirvesinden yüzde 47 geride seyreden Bitcoin ayı piyasasından henüz kurtulamadı. Uzun süredir ayı piyasasının etkisinde olan Bitcoin saat 08:14 itibarıyla yüzde 7 oranında düşüşle 36 bin 630 Dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin’in dominansı ise yüzde 42.74 seviyesinde bulunuyor. En büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum da gerilemeye devam ediyor. Ethereum saat 08:14 itibarıyla yüzde 9’a yakın kayıpla 2516 dolar seviyesinde işlem görüyor. ABD’de başı davalarla belada olan Ripple’da kayıplar derinleşiyor. Ripple yüzde 15 oranında düşüşle 0.6772 dolar seviyesinde işlem görüyor.
22.02.2022 Ekonomi
Kripto paralar için kritik tarih! Yeni dalga geliyor, son 2 gün... Bitcoin, Ethereum, Shiba...
Kripto paralar için kritik tarih! Yeni dalga geliyor, son 2 gün... Bitcoin, Ethereum, Shiba... Kripto para piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Kritik tarihler belli oldu. Son iki gün...Yeni dalga geliyor. Yatırımcılar gözünü o tarihe çevirdi. Kirpto varlılar ne yönde hareket edecek? Kripto para piyasalarında dalgalı seyir sürerken birçok etken de bunu tetikleyecek yönde ilerliyor. Kazakistan'ın madencilik kararı, Fed'in sert tutumu ve ABD'nin Ukrayna'daki gelişmelere karşı uyarıda bulunmasının yanı sıra Ripple davası ve stabilcoin raporu da takip ediliyor. Öte yandan bu yıl kripto paralar Super Bowl'da reklam yapacak.
13.02.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 50 düşüş! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 50 düşüş! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba... Kripto para ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para piyasalarında Rusya-Ukrayna gerilimi, ABD enflasyonunun yüksek gelmesi, altın fiyatlarının tırmanışa geçmesi etkili oluyor. Kripto paralar toparlanma eğilimi göstermeye başlasa da olumsuzluklar yine satışlara neden oldu. Kripto paraların yüzü gülmeye başlasa da riskler yine satışları canlandırdı. Bir süredir ayı piyasasında olan ve neredeyse tarihi zirvelerinden yüzde 50 aşağıda işlem gören Kripto Para piyasaları güçlenemiyor. Bitcoin 41 bin 771 dolara kadar geriledi. Saat 10:38 itibarıyla yüzde 3 oranında düşüşle 42 bin 22 dolardan alıcı buluyor. Bitcoin tarihi zirvesi olan 69 bin dolardan yüzde 40 aşağıda işlem görüyor.Ethereum’a bakıldığında güçsüz seyir yine devam ediyor. Ethereum saat 10:38 itibarıyla yüzde 6 oranında kayıpla 2908 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dogecoin yüzde 7 oranında düşüle 0.1423 dolar seviyesinde bulunuyor.
12.02.2022 Ekonomi
Kripto paralarda rekor yükseliş! Kripto para fiyatları uçuşa geçti! Bitcoin, Ethereum, Shiba, Doge...
Kripto paralarda rekor yükseliş! Kripto para fiyatları uçuşa geçti! Bitcoin, Ethereum, Shiba, Doge... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para fiyatları uçuşa geçti.Geçtiğimiz hafta cuma günü Bitcoin yüzde 12 oranında yükselerek 3 ay sonra ilk kez düşüş trendini kırdı. Bu tarihten sonra Bitcoin öncülüğünde piyasanın genelinde yükseliş hakimiyetini sürdürüyor. Bitcoin bugün 45 bin dolar seviyesinin üzerine çıkarken, şaka amaçlı piyasaya sürülen köpek temalı coin Shiba Inu yatırımcısına 3 günde yüzde 56 oranında kazandırdı. Bitcoin’in ardından en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum da primli bir seyir izliyor. Ethereum bugün 3 bin 100 dolar seviyesi üzerinde hareket ediyor.
8.02.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Peş peşe açıklamalar geldi! BTC, ETH, Shiba, Doge...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Peş peşe açıklamalar geldi! BTC, ETH, Shiba, Doge... Kripto parada son dakika gelişmesi! Kripto para fiyatlarıyla ilgili tahminler peşe peşe geliyor. ABD Merkez Bankası'nın şahin mesajları sonrası riskli varlıklarda yaşanan düşüş hareketine kripto para birimleri de eşlik ederken; piyasalarda dalgalanma sürüyor. Yeni yılın ilk ayında yüzde 17’nin üzerinde değer kaybeden Bitcoin (BTC), gün içerisinden en yüksek 37 bin 613 doları, en düşük ise 36 bin 326 doları görürken; saat 13:13 itibarıyla yüzde 3,26 oranında düşüşle 36 bin 379 dolar seviyesinde işlem görüyor. En popüler ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH), gün içerisinde en yüksek 2 bin 731 doları, en düşük 2 bin 592 doları görürken; şu dakikalarda yüzde 4,85 oranında düşüşle 2 bin 597 dolar seviyesinde hareket ediyor. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri, son 24 saatte yüzde 5’in üzerinde değer kaybederken 1.68 trilyon dolara geriledi. Peki, sürekli konuştuğumuz popüler kripto para birimlerinin dışında hangi altcoinler ön plana çıkabilir? Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü ve Kriptomeda Kurucu Ortağı Eray Dengiz kripto para piyasası ile ilgili önemli tahminlerde bulundu.
3.02.2022 Ekonomi
Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye müdahale ediyor! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba...
Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye müdahale ediyor! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba... Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye'den kripto para müdahalesi. Meclis'e sunulması beklenen yasa teklifiyle, yabancı kripto borsalarına Türkiye'de yerleşik altyapı kurma ve temsilci bulundurma şartı getirilmesi; yabancı kripto para borsalarının vergilendirilmesi ve MASAK denetimine alınması planlanıyor. Öte yandan Bitcoin'in dominansı yüzde 42.52 oranında seyrederken korku ve açgözlülük endeksi aşırı korku seviyesinde kalmayı sürdürüyor. Bitcoin yüzde 5’e yakın kayba yöneldi. Fed’in faiz artırımıyla birlikte dolara olan talebin de artacak olması kripto paralara olan talebi daha da aşağı çekecek. Bu gelişme ile birlikte Bitcoin 37 bin 088 dolar seviyesine işlem görüyor. En güçlü ikinci kripto para birimi Ethereum da düşüşten nasibini aldı. Yüzde 4’e yakın değer kaybıyla işlem gören Ethereum 2400 dolar seviyesinde bulunuyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değer ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu’de de düşüş sürüyor. Dogecoin yüzde 4’e yakın düşüşle 0,1409 dolar, Shiba Inu ise yüzde 6’ya yakın kayıpla 0.00002043 dolardan alıcı buluyor. İşte kripto para ile ilgili tam gelişmeler...
28.01.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Büyük çöküş! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Büyük çöküş! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para piyasaları ABD borsalarındaki sert değer kaybıyla gerilemeye başladı. ABD borsalarının yüzde 1'in üzerinde değer kaybetmesiyle düşüşe geçen kripto paralarda kayıplar yüzde 10'u aştı. Bitcoin 38 bin dolara, Ethereum da 2800 dolara geriledi. Popüler altcoinlerden Dogecoin yüzde 9 oranında düşüşle 0.1505 dolar, Shiba Inu yüzde 9 oranında kayıpla 0.00002556 dolar seviyesinde işlem görüyor. En çok yükselenler listesine baktığımızda LOKA adlı coin yüzde 1284 oranında primle 2.21 dolar, KNC yüzde 6.54 oranında yükselişle 1.64 dolar, PERP yüzde 5.50 oranında yükselişle 9.20 dolar seviyesinde işlem görüyor. En çok düşenler arasında altcoinler ilk sıralarda yer alıyor. SCRT yüzde 20 oranında düşüşle 7.17 dolar, POND yüzde 19 oranında düşüşle 0.055 dolar, DUSK yüzde 18 oranında düşüşle 0.70 dolar, QI yüzde 18 oranında düşüşle 0.07 dolardan alıcı buluyor.
21.01.2022 Ekonomi
Kripto parada son dakika! Rekor seviyede düştü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto parada son dakika! Rekor seviyede düştü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Kripto parada flaş gelişme! Rekor seviyede düşüş gerçekleşti. Kripto parada böylesi daha önce görülmedi. Kripto para piyasası Fed tutanakları, Kazakistan'da yaşananlar olaylar derken ciddi bir erime kaydetmeye devam ediyor. 42 bin doların da altına gerileyen Bitcoin için öte yandan ünlü analistlerden hala 100 bin dolar üzeri tahminler geliyor. İkinci sırada yer alan Ethereum'da da durum aynı. Bir haftalık en düşük seviye olan 3 bin 118 dolara yakın seyreden Ethereum, 3 bin 214 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimlerindeki çöküş şaka coinleri de etkiledi. Doge Coin şu anda rekor seviyesi olan 0,731578 dolardan çok uzakta 0,157111 dolar seviyesinde seyrediyor. Öte yandan Doge'a rakip gelen kısa sürede tutan diğer şaka coin Shiba ise 0,00002969 dolardan işlem görüyor. Shiba en yüksek 0,00008616 doları görmüştü.
8.01.2022 Ekonomi
Kripto paralar tepe taklak! Art arda sert hareketler, Bitcoin'de çöküş başladı, Floki Inu dakikalar içerisinde uçuşa geçti... İşte Ethereum,  Binance Coin, Cardano, Ripple...
Kripto paralar tepe taklak! Art arda sert hareketler, Bitcoin'de çöküş başladı, Floki Inu dakikalar içerisinde uçuşa geçti... İşte Ethereum, Binance Coin, Cardano, Ripple... Kripto para deprem! Piyasalar alt üst oldu. Bitcoin düşüşe geçti. Beklenmedik hareketlerle yükselişe geçen Floki Inu yatırımcıları şaşırttı. Değeri dakikalar içerisinde yüzde 36 arttı. Kriptonun atası Bitcoin ise yön değiştirdi. Hafta boyu sürdürdüğü yükseliş trendi ile az da olsa yatırımcısının yüzünü güldüren kripto para son 24 saatte düşüşe geçti. Elon Musk, kripto para piyasasına Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla yön vermeye devam ediyor. Elon Musk, son olarak Floki isimli Shiba Inu cinsi köpeğine Noel Baba kostümü giydirdi. Floki Inu (FLOKI) adlı kripto paranın fiyatı yüzde 36 oranında yükseldi.
26.12.2021 Ekonomi
Kripto parada son dakika tahmini! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto parada son dakika tahmini! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba... Kripto para birimleri yeniden yükselişe geçti. 1 hafta öncesinde 45 bin dolar seviyelerinde seyreden ilk sıradaki kripto para birimi Bitcoin, akşam 51 bin 951 doları gördü. Analist Aguilar hem Ethereum hem de Bitcoin'in yeni yılda görebileceği seviyeleri tahmin ederken, öte yandan IMF'den kripto paralar için önemli bir uyarı geldi.
25.12.2021 Ekonomi
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler...
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler... Kripto parada son dakika gelişmesi! Sert hareket kripto varlıkların atası Bitcoin'i yukarı çekti. Psikolojik sınıra dayanandı. Yeni rekor beklentisi yükseldi. Dalgalı seyrine yukarı yönlü olarak son veren kripto para da risk iştahı arttı. Yatırımcının tedirgin bekleyişi Fed kararı ile sona erdi. Kripto para birimleri Fed'in faiz artırımı beklentilerine yönelik olan açıklamalarıyla güçlenmeye başladı. Fed'in 2022 ve 2023 yıllarında toplam 6 adet faiz artırımında bulunacağına dair açıklamalar ve enflasyonun kalıcı olduğuna dair gözlemleri kripto para birimlerinde ılımlı toparlanma yaşattı. Kripto varlıklardaki yükseliş trendi kalıcı olacak mı? Bitcoin'e yatırım yapmak isteyenler için fırsat dönemi mi?  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021 Ekonomi
Shiba Inu'de hareketlilik! Shiba neden yükseliyor?
Shiba Inu'de hareketlilik! Shiba neden yükseliyor? Shiba Inu yükseliş trendinde! Shiba’da hareketlilik yatırımcısının yüzünü güldürürken analistler Sihiba’nın ilk gerçek testiyle karşı karşıya olduğunu vurguluyor. Şaka parası olarak ortaya çıkan ancak finansal bir değere ulaşan kripto paralardan Shiba Inu son günlerde yüzde 20'nin üzerinde prim yaptı. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Shiba Inu ne kadar oldu? Shiba kaç dolar? İşte Shiba Inu yorumları ve kripto paralarda son durum!
30.11.2021 Ekonomi
Kripto parada ters köşe! Deprem etkisi yaratan çöküşün ardından yeniden yükseliş başladı, kritik tahminler art arda geldi,  Bitcoin, Ethereum, Binance Coin...
Kripto parada ters köşe! Deprem etkisi yaratan çöküşün ardından yeniden yükseliş başladı, kritik tahminler art arda geldi, Bitcoin, Ethereum, Binance Coin... Kripto para piyasasında sert dalgalanma sürüyor. Yatıran kazanıyor. Tarihi rekor sonrası düşüşe geçene Bitcoin yatırımcısını güldürdü. 10 Kasım tarihinde 69 bin dolar ile zirve yapan Bitcoin, o günden bu yana düşüş trendi içindeydi. Ancak haftayı toparlanmış şekilde açan kripto para birimlerinden Bitcoin yüzde 5,6 oranında yükselerek 57 bin 800 seviyesini gördü. İşte kripto paralardaki son gelişmeler..
29.11.2021 Ekonomi
Kripto para piyasasında rüzgar tersine döndü! Tarihi rekorun ardında gelen çöküş Bitcoin'i bırakmıyor! Ethereum, Binance Coin, Tether, Dogecoin....
Kripto para piyasasında rüzgar tersine döndü! Tarihi rekorun ardında gelen çöküş Bitcoin'i bırakmıyor! Ethereum, Binance Coin, Tether, Dogecoin.... Kirpto parada birbiri ardına sert hareketler...Tarihi rekorla yatırımcısını sevindiren Bitcoin'de başlayan düşüş devam ediyor. Uyarı üstüne uyarı yapıldı. Kripto para piyasasının en büyük oyuncusu olan Bitcoin çöküşe geçti. Bitcoin neden düşüyor? Ethereum'da son durum ne? Binance Coin, Tether, Solana, Cardano , XRP ve diğe kripto para birimleri ile ilgili son dakika gelişmeleri...
28.11.2021 Ekonomi
Bitcoin, Shiba, Ethereum çakıldı! Büyük zarar
Bitcoin, Shiba, Ethereum çakıldı! Büyük zarar Bitcoin, Shiba, Ethereum fiyatlarında flaş gelişme! Sert düştü. Kripto para piyasaları haftanın son gününe yatay bir seyirle başladı. Geçen haftanın en çok konuşulan kripto para birimlerinden biri olan Shiba Inu ise sert düşüş yaşadı.
5.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Shiba Coin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shiba coin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.