Gazete Vatan Logo

Shiba coin yakımı ne zaman? Shiba coin ne zaman çıktı?

Bitcoin'deki yükseliş ile birlikte gözler alt coinlere çevrildi. Özellikle SHIBA coin ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Meme parası olarak başlayan Shiba Inu çok daha ciddi bir kripto varlığına dönüştü. Geçmişte SHIB'nin büyük bir kısmı yakılmış, dolaşımdan çıkarılmıştı. Yatırımcılar Bigger Entertainment'ın SHIBA Yakma Partisi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Shiba coin yakımı ne zaman? Shiba yakma partisi hangi tarihte? İşte Shiba'da son durum!

Shiba coin yakımı ne zaman? Shiba coin ne zaman çıktı?

Son haftalarda başta Bitcoin olmak üzere kripto paralar ve altcoinlerde yükseliş devam ediyor. Coin ve alt coinler pek çok yatırımcının yüzünü güldürdü. Hareketlilik devam ederken pek çok kişi de Shiba coin yakma partisinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Shiba coin yakımı ne zaman? Shiba yakma partisi hangi tarihte? İşte Shiba'da son durum!

SHIBA COIN YAKIMI NE ZAMAN?

Bigger Entertainment'ın Yakma Partisi 15 Kasım'da başlayacak. Etkinlik, yatırımcılara, SHIB ödüllü yarışmalar, takip partisi ve bilet satışlarıyla finanse edilen canlı jeton yakma vaat ediyor.

Satışlar 12.800 dolarlık bir yanmayı finanse edecek. Bu, 235,000,000 SHIB'yi ölü bir cüzdana göndererek dolaşımdan çıkaracak. Etkinliğe katılım için bilet fiyatları da 5$ ile 95$ arasında değişiyor.

Bazı jeton sahipleri, projeyi arzı azaltmak için daha fazla jeton yakmaya çağırırken, diğerleri yeni alıcıların hile yapacağını iddia ediyor. Bu amaçla Shiba Inu, bu ayın başlarında NowPayments ile her işlemde bir SHIB yüzdesinin yakılacağı bir ortaklık imzalamıştı.

Haberin Devamı

ROBINHOOD HAMLESİ REKOR KIRDIRMIŞTI!

ABD'li aracı kurum Robinhood'un SHIB alım-satım işlemleri için değerlendirme aşamasında olduğunu duyurmasının ardından Shiba Inu'da sert yükseliş yaşandı. Bu gelişmelerin ardından yüzde 40'a yakın yükseliş yaşayan SHIB 0,00005959 seviyesini test etmişti. Shiba Coin, ekim ayında 8854 seviyesine çıkarak tarihin en yüksek seviyesini gördü.