Sgk Resmen

Sgk Resmen

Son dakika SGK resmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SGK resmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SGK resmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sgk Resmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sgk resmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 sgk resmen haberi bulunmuştur. Tüm sgk resmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Resmen duyuruldu! Yeni dönem başlıyor, SGK aracılığı ile ilk kez uygulanacak, artık...
Resmen duyuruldu! Yeni dönem başlıyor, SGK aracılığı ile ilk kez uygulanacak, artık...Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığı ile uygulanacak. Bakanlık tarafından resmen duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla yüksek istihdam kapasiteli, çok sayıda işçi çalıştıran büyük işverenlerin, Sosyal Güvenlik İl Müdürlükleri ve Sosyal Güvenlik Merkezlerinde iş ve işlemlerini takip etmek ve geciktirmeden sonuçlandırmak için “SGK İşveren Temsilcisi” uygulamasını hayata geçiriyor.
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten...
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten...Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Karşılıksız para desteği sağlanıyor. SGK tarafından yapılan son dakika açıklamasında hibe başvurularının bugün başladığı duyuruldu. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapmaya başladı. Vatandaşlara 20 ay boyunca destek sağlanacak. SGK hibe desteği ile ilgili detaylar ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasına girdi. Kimler SGK'dan karşılıksız para desteği alabilir? Hibe desteği ödemeleri ne zaman yapılmaya başlayacak? SGK tarafından Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi projesi kapsamında hibe desteği fırsatı sunuluyor. Kadın işverenlere aylık net asgari ücrete kadar destek veren “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (Women-Up) 7 ilde başladı.
SGK maaş bağlıyor! Resmen duyuruldu, ayda 5.600 lira ödeniyor, 3 gün içerisinde...
SGK maaş bağlıyor! Resmen duyuruldu, ayda 5.600 lira ödeniyor, 3 gün içerisinde...Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından maaş bağlanıyor. Ödemeler aylık olarak yapılıyor. SGK maaş ödemesinde prim şartı aranmıyor. Ancak 3 gün içerisinde SGK'ya bildirilmesi gerekiyor. 4A ve 4B'liler, tarım ve orman işlerinde hizmet akdiyle süreksiz olarak çalışanlar, ev işlerinde çalışanlar ile çırak ve stajyerleri kapsıyor. Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiren ödeme imkanı belli durumlarda devreye alınıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), çalıştığı işyerinde yaptığı işten dolayı hastalanan, bedensel veya ruhsal engelli hale gelen kişilere, yani meslek hastalığı nedeniyle çalışma gücünü kaybedenlere geçici veya sürekli aylık bağlıyor. Bu ödemenin yapılabilmesi için hastalık ile çalışma arasında illiyet bağının kurulması gerekiyor. Meslek hastalığı nedeniyle maaş bağlanabilmesi için SGK’nın belirlediği hastanelerden sağlık kurulu raporu alınması ve bu raporun SGK sağlık kurulunca da onaylanması gerekiyor.
SGK resmen duyurdu! Bildirim zorunluluğu var, SSK'lı, Bağ-Kur'lu, stajyer, çırak, tarım işçisi ile ev hizmetlerinde çalışanlar...
SGK resmen duyurdu! Bildirim zorunluluğu var, SSK'lı, Bağ-Kur'lu, stajyer, çırak, tarım işçisi ile ev hizmetlerinde çalışanlar...Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından aylık bağlanıyor. Prim gününe bakılmıyor. Ancak bizzat başvuru şartı bulunuyor. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, stajyer, çırak, tarım işçileri ile ev hizmetlerinde çalışanları kapsıyor. SGK meslek hastalığı nedeniyle çalışma gücünü kaybedenlere geçici veya sürekli aylık bağlıyor. İşveren, meslek hastalığında sorumlu bulunursa tazminatla karşı karşıya kalabiliyor. Bunun için hastalığın işle illiyet bağının bulunması gerekiyor.
SGK resmen duyurdu! Yarın son gün, hemen...
SGK resmen duyurdu! Yarın son gün, hemen...SGK harekete geçti ve resmen duyurdu. Çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından art arda yapılan açıklamalar ile vatandaşlar uyarıldı. SGK yazılı olarak yaptığı açıklamada vatandaşların merak ettiği detayları paylaştı. SGK’nın borç yapılandırmasına yaklaşık 1.2 milyon kişi, 61 milyarlık borç için başvurdu. 1.6 milyar lira peşin ödeme yapıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yapılandırılan prim borçlarının ilk taksit ödemesinde son günün 30 Kasım olduğunu hatırlattı.
29.11.2021Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Yeni bir dönem başlıyor, 81 ilde zorunlu...
SGK resmen duyurdu! Yeni bir dönem başlıyor, 81 ilde zorunlu...Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) harekete geçti. Resmi açıklama geldi. Yeni bir dönem başlıyor. 81 ili de kapsıyor. İşletmelerin çok büyük bir bölümünün yararlandığı 5 puanlık prim indiriminde de, 1 Ocak itibarıyla detaylı borç sorgulaması yapılmaya başlanacak.
31.10.2021Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'li
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'liCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de "Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni"nde konuştu. Erdoğan, 'SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'li. Toplam 96 milyar liralık borcun 65,1 milyar lirası yani yüzde 68'i CHP'li belediye ve iştiraklerine ait. Borçların üzerine yatmak istiyorlar, gereken adımlar atılacak.' dedi.
27.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekineCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023Gündem
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçlarını peşin ve taksitli ödeme seçeneğiyle yapılandıranlardan, 3 Ağustos'a kadar ödemesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyenlerin bu tutarları 31 Ağustos'a kadar hesaplanan Yİ-ÜFE tutarının indirimsiz hali ve toplam tutara uygulanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemeleri durumunda katsayı uygulanmaksızın 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümlerinden yararlanacaklarını bildirdi.
12.08.2023Ekonomi
SGK'dan flaş karar! Asgari işçilik oranı resmen değişti
SGK'dan flaş karar! Asgari işçilik oranı resmen değiştiSGK yeni kararı verdi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), asgari işçilik oranlarına ilişkin tebliğde değişiklik yaptı.
SGK harekete geçti! Kritik detay, bildirmeyenlere para cezası uygulanacak
SGK harekete geçti! Kritik detay, bildirmeyenlere para cezası uygulanacakSGK resmen harekete geçti. Kritik detay ortaya çıktı. Ev hizmetinde çalışanların SGK'ya bildirilmesiyle ilgili flaş gelişme. 10 günden az çalışanlar için iş kazası ve meslek hastalığı primi ödemesi yapılması gerekiyor. Uzmanlar konuyla ilgili önemli uyarıda bulunarak idari para cezası uygulanacağını söyledi.
Emeklilik ile ilgili flaş yenilik! 15 Kasım'da değişiyor
Emeklilik ile ilgili flaş yenilik! 15 Kasım'da değişiyorEmeklilik başvuruları ile ilgili yeni gelişme! SGK'ya aktarılacak. 15 Kasım'da resmen değişiyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların emeklilik başvuru onay ve diğer bilgi ile belgeleri 15 Kasım tarihinden itibaren sadece Hizmet Takip Programı üzerinden SGK’ya aktaracak.
Emeklilikle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, SGK'ya aktarılıyor
Emeklilikle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, SGK'ya aktarılıyorEmeklilikle ilgili son dakika gelişmesi. Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarih belli oldu. SGK'ta aktarılıyor. Kamu kurumlarında çalışanların emeklilik işlemlerine ilişkin başvuru, onay ve diğer bilgi ve belgeleri 15 Kasım tarihinden itibaren yalnızca Hizmet Takip Programı (HİTAP) üzerinden SGK'ya aktaracak.
10.09.2022Emekli
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve emeklilik süresi ile ilgili flaş detay! e-Devlet üzerinden yapılıyor
İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve emeklilik süresi ile ilgili flaş detay! e-Devlet üzerinden yapılıyorÇalışma hayatına başlayan herkes bir süre çalıştıktan sonra emekli olmanın yolarını arıyor. Ancak bazı durumlarda emeklilik süresi uzayabiliyor. Hayatının belli bir döneminde kayıt dışı olarak çalışanlar, çalıştıkları süre kadar geç emekli oluyor. Sigortasız olarak çalışmak sadece emeklilik tarihinin uzamasına neden olmuyor aynı zamanda çalışanın pek çok hak kaybı yaşamasına da sebebiyet veriyor. Sigortasız çalışan kişi iş kazası geçirmesi durumunda ya da meslek hastalığına yakalanması halinde yasal haklara sahip olamıyor. Öte yandan işten çıkarılması durumunda tazminat talep edemeyen sigortasız çalışanlar işsizlik maaşına da başvuruda bulunamıyor.
Hibe kararı! Aylık net 5.500 TL, toplam 110.000 TL karşılıksız para... Başvurular e-Devlet'ten alınıyor
Hibe kararı! Aylık net 5.500 TL, toplam 110.000 TL karşılıksız para... Başvurular e-Devlet'ten alınıyorKarşılıksız para desteği! Başvurana aylık net asgari ücret kadar ödeme yapılacak. Nakdi destek 20 ay boyunca devam edecek. Hibe desteği ile ilgili detaylar belli oldu. Toplam 110.000 bin TL ödeme yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Kadın işçi alana 110 bin lira hibe veriliyor. Kadın işçi alacak olan kadın işverenlere Avrupa Birliği (AB) destekli proje kapsamında her ay 5 bin 500 liralık net asgari ücret tutarında hibe verilecek. Ödeme 20 ay boyunca devam edecek. Yani toplam ödeme şu anki hesaba göre 110 bin lirayı bulacak.
24.07.2022Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Maaş bağlanıyor, temmuzda değişti, malullük, yaşlılık ve ölüm aylığı...
SGK resmen duyurdu! Maaş bağlanıyor, temmuzda değişti, malullük, yaşlılık ve ölüm aylığı...Sosyal Güvenlik Kurumu sosyal medya aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. Aylık bağlanıyor. Gerekli şartlar tek tek açıklandı. Emekli olma imkanı tanınıyor. Ayrıca hak sahipleri de ölüm aylığından yararlanabiliyor. Bazı sektörlerde 30 günlük sigorta primi ödenmiyor. Geçici iş kollarında 10 günden az çalışılması durumunda çalışan kişi kalan günlerin primlerini isterse kendisi tamamlayabiliyor. Taksi, dolmuş ve şehir içi otobüs şoförleri de sigortalarının eksik kısmını tamamlayabiliyor. Bu şekilde emekli olmak mümkün. Prim ödemeleri temmuzda asgari ücrete yapılan zam ile birlikte değişti. İşte detaylar...
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştu
Maaşlarda ve ikramiyelerde büyük artış! Tablo değişti, 1.946 lira fark oluştuMemur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren açıklama! 5,3 milyon kamu personeli ve emeklisi bekliyordu. 3600 ek gösterge düzenlemesi resmen onaylandı. Maaş ve aylıkların yanında emekli ikramiyeleri de artıyor. Rakamlar tek tek açıklandı, tamamen değişti. 3600 ek gösterge düzenlemesine göre, birinci derece olmak şartıyla tüm öğretmenlerin, 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu polislerin, alan sınırlaması olmaksızın 2 yıl ve üzeri yükseköğrenim mezunu tüm sağlık çalışanı ve din görevlilerinin ek göstergeleri 3600’e yükseltildi. Kapsam genişletildi, düzenleme sadece polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerini değil, tüm kamu çalışanlarını ilgilendiriyor. Emekli aylıklarına 1.946 lira, ikramiyelere ise 70.210 lira ilave ödeme geliyor. İşte 3600 ek gösterge düzenlemesinin tüm detayları...
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı...
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı...Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili flaş detaylar! Bayram ikramiyesi için geri sayım başladı, yarından itibaren ikramiyeler ödenmeye başlanacak. Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli ikramiye alacak. Bayrama sayılı günler kalmasıyla birlikte emekliler 'Emekli ikramiyesi ne kadar, kime ne zaman verilecek?' sorularına yanıt arıyor. Emekli bayram ikramiyelerinin SSK, BAĞKUR, Emekli Sandığı ödeme günleri tek tek açıklandı. 2 Temmuz tarihinden itibaren ikramiye ödemeleri hesaplara yatırılacak. Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinden vergi kesintisi yapılmayacak. İkramiyeler borç nedeniyle haczedilemeyecek. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar
1.07.2022Emekli
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022Ekonomi
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse...
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse...Emekli olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilik hayali kuran vatandaşlar bir yandan çalışırken, diğer yandan da emeklilik hesabı yapıyor. Vatandaşlar daha erken emekliliğin yollarına ve nasıl emekli olunacağına dair kafasındaki soru işaretlerine yanıt arıyor. Emekli olmadan kıdem tazminatı nasıl alınır? Doğum borçlanması ile nasıl emekli olunur? 2008 öncesi askerlik emeklilikte dikkate alınır mı? İki ayrı şirkette sigortalı olmak emekli aylığını artırır mı? Kamu işçisinin kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? soruları yanıt buldu, tek tek detaylarıyla açıklandı. İşte emeklilikte önemli detaylar...
18.06.2022Emekli
Emekli maaşı yüksekten yatıyor, bu kişilerde alıştıkça aylık artıyor! Kritik dilekçe detayı
Emekli maaşı yüksekten yatıyor, bu kişilerde alıştıkça aylık artıyor! Kritik dilekçe detayıEmekliliği yaklaşan işçi, memur, esnaf milyonları ilgilendiriyor. Emekli maaşını artırmanın yolları ortaya çıktı. Son 5 yıla ve SGK’sı 2000 sonrası yatmaya başlayanlar dikkat! Aylık bağlama oranı 2 puan yükseliyor, emeklilik dilekçesini o tarihlerde verenler daha avantajlı oluyor. Emeklilik yaşamlarında düşük aylığa mahkûm olmak istemeyen vatandaşlar, emekli aylığını nasıl artıracaklarını merak ediyor. Peki emekli maaşı nasıl artırılır? Çalışanlar emekli aylığını artırabilmek için ne yapmalı? Aylığı yüksek bağlatmak için emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Son yıl kazancı yüksek tutardan bildirmek aylığı artırır mı? İşte yüksek emekli maaşı alabilmenin püf noktaları...
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat...
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Artık değişti, tek tek belirlendi, sigorta ödüyor! 30 gün detayına dikkat...Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, kimse bilmiyor ama kayıplar en aza iniyor. Resmi Gazete’de yayımlandı, zararı trafik sigortası ödüyor, 30 gün detayına dikkat! Tamamen değişti, artık onlara da tazminat hakkı doğuyor. Otomobilinden traktörüne, motosikletinden tankerine, iş makinesinden minibüsüne, taksisinden otobüsüne, kamyonundan kamyonetine kadar tüm araç grupları için başvuru yapılabiliyor. Başvuruda sınır yok ama iki yıl içinde müracaat edilmesi gerekiyor. Birçok araba sahibi bundan haberdar değil ya da ‘bürokratik işlem’ diye de peşine düşmüyor. Peki kimlere, nasıl tazminat hakkı doğuyor! İşte tüm detaylar...
29.05.2022Ekonomi
SGK'dan özel hastaneler için flaş karar! Resmen kaldırılıyor, 1 hazirandan itibaren...
SGK'dan özel hastaneler için flaş karar! Resmen kaldırılıyor, 1 hazirandan itibaren...SGK'dan son dakika kararı. Özel hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor. Artık kaldırılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bazı özel hastanelerin kurumla sadece belli branşlarda yaptığı anlaşmaların kaldırılmasına ilişkin düzenlemeyle tüm vatandaşların tüm sözleşmeli hastanelerden tüm branşlarda eşit bir şekilde hizmet almasının sağlandığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.05.2022Ekonomi
O emeklilere maaş kesintisi uyarısı! SGK harekete geçti, 1 ay süresi var...
O emeklilere maaş kesintisi uyarısı! SGK harekete geçti, 1 ay süresi var...SGK harekete geçti. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. SGK, emekli maaşı aldığı halde yurtdışında çalışmaya başlayan Türk vatandaşlarını mercek altına aldı. SGK, emekli maaşlarıyla ilgili yazısında, aylık bağlanmasıyla ilgili sakıncalı durumları sıraladı. SGK, 'kasıtlı ve kusurlu davranışta' bulunanların maaşlarının kesileceği belirtiliyor. Öte yandan SGK, yurtdışı sürelerini borçlanarak Türkiye’den emekli olan gurbetçileri de uyarmıştı. Yabancı ülkede 6 aydan fazla yaşamaları durumunda çalışmadıklarını ve sosyal yardım almadıklarını belgelemeleri gerekiyor.
25.05.2022Emekli
Geri ödemesiz olarak veriliyor! İki destek birden, tamamını devlet ödüyor, 1.726 lira...
Geri ödemesiz olarak veriliyor! İki destek birden, tamamını devlet ödüyor, 1.726 lira...Karşılıksız, geri ödemesiz destek veriliyor. Devlet hibe ediyor. İki destek birden açıklandı. Genç nüfusu çok yakından ilgilendiriyor. Tüm vergi ve primler Hazine tarafından karşılanıyor. İlk kez kendisine ait işyeri açan ve SGK'ya Bağ-Kur'lu olarak kayıt yaptıran gençlerin 1 yıl boyunca primlerini devlet ödüyor ve 3 yıllık vergi istisnası avantajı bulunuyor. Verilecek prim desteği en az aylık 1726 lira. Yani genç girişimcinin 1 yıl boyunca ödeyeceği 20 bin 716 lira cebinde kalıyor. Öte yandan girişimcilere hibe desteği de sağlanıyor. TÜBİTAK tarafından verilen destek miktarı 450 bin liraya kadar yükseltildi. KOSGEB de 65 bin liradan 375 bin liraya kadar karşılıksız ödeme yapıyor. Gençlere hibe desteğinin detayları...
21.05.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sgk Resmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sgk resmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.