Şezlong

Şezlong

Son dakika şezlong haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şezlong ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şezlong haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şezlong

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şezlong gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 şezlong haberi bulunmuştur. Tüm şezlong haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu!
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli'nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti.Şefkatli'den son olarak şezlong pozu geldi.
30.07.2023 Magazin
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor Mavi bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan Türkiye’nin sahillerinde 5 yıldızlı halk plajı konforu yaygınlaşıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ücretsiz halk plajlarına yenilerini ekliyor.
19.07.2023 Gündem
Tatilcileri bekleyen büyük tehlike! Güneşlenirken kabus oluyor, giyotin gibi kesiyor: Geri dönüşü yok
Tatilcileri bekleyen büyük tehlike! Güneşlenirken kabus oluyor, giyotin gibi kesiyor: Geri dönüşü yok Parmakları giyotin gibi kesiyor, güneşlenirken kabusa dönüşüyor. Önemsiz görünse bile el yaralanmalarının geri dönüşü olmayan duyu ve fonksiyon kayıplarına yol açabileceğine dikkat çeken Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Can Hürel, “Böyle bir yaralanma halinde bilgili kişilerin yapacağı ilk yardım çok etkili olacaktır. Duyu ve fonksiyon kaybına yol açabileceği için evde tedavi etmek yerine bir uzmana başvurulmadır” dedi.
11.07.2023 Yaşam
Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri alabilirsiniz!
Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri alabilirsiniz! Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca özel plajlarla karşılaşıyor. Bu plajlarda “harcama limiti” adı altında bir ücret isteniyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini söylüyor.
10.07.2023 Ekonomi
Sahiller doldu taştı! Fiyatlar 150 liradan 3 bin liraya kadar çıkıyor
Sahiller doldu taştı! Fiyatlar 150 liradan 3 bin liraya kadar çıkıyor Turizm kenti Antalya'da, en çok ziyaret edilen sahillerden Konyaaltı, müşterilerine locada özel hizmet sunan, şezlong şemsiye kiralama yöntemiyle tatilcileri ağırlayan işletmeleri, giriş ücreti ödenmeyen plajlarıyla turizm sezonunun en yoğun günlerini yaşadı. İşletmelerin günlüğü 3 bin liraya müşterilerine özel hizmet sunduğu locaların yanı sıra kumsala havlusunu serip güneşlenenler, bütçesine uygun tatilin keyfini çıkardı.
26.06.2023 Ekonomi
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar!
Heidi Klum'dan nefes kesen pozlar! Alman model ve oyuncu Heidi Klum, cesur pozlarıyla tanınıyor. Heidi Klum son olarak üstsüz şezlongda güneşlenirken poz verdi. 50 yaşındaki Klum genç kızlara adeta taş çıkardı.
9.05.2023 Magazin
Aleyna Tilki yaz sezonunu açtı! Şezlong pozu
Aleyna Tilki yaz sezonunu açtı! Şezlong pozu Aleyna Tilki, yaşadığı sağlık sorunlarıyla magazin gündemine geliyordu. Ses tellerinde sorun yaşayan ve uzun süredir sahnelerden uzak olan şarkıcı Aleyna Tilki uygulanan tedavinin ardından geçtiğimiz ay sahnelere döndü. Aleyna Tilki, şimdi ise yaz sezonunu açtı. Tatil için ABD’ye uçan şarkıcı Aleyna Tilki, şezlong pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
2.05.2023 Magazin
Kız kardeşlere havuzda taciz davası sanığına, ilk duruşmada tahliye
Kız kardeşlere havuzda taciz davası sanığına, ilk duruşmada tahliye Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 5 yıldızlı otelde tatil yapan kız kardeşler E.A. (14) ile S.A.'nın (18) havuzda bacaklarına dokunduğu iddiasıyla tutuklanarak, hakkında 'sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan dava açılan Akif K. (34), ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
23.09.2022 Yaşam
79 yaşındaki Filiz Akın’dan hayran bırakan paylaşım! Şezlong pozu sosyal medyayı salladı
79 yaşındaki Filiz Akın’dan hayran bırakan paylaşım! Şezlong pozu sosyal medyayı salladı Yeşilçam'ın kolejli güzeli olarak hafızalara kazınan Akın, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. 79 yaşındaki oyuncu, şezlongda verdiği bir pozu Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Son haliyle hayran bırakan Akın, kısa sürede sosyal medyayı salladı.
9.09.2022 Magazin
Dokuz günlük bayram tatili sahillerde nüfusu patlattı!
Dokuz günlük bayram tatili sahillerde nüfusu patlattı! Kurban Bayramı'nda tatilcilere sahil bölgelerine akın etti. Dokuz günlük bayram tatilinde büyük bayram göçü yaşanırken kentlerdeki nüfus sahillerde buluştu. Bodrum’un 188 binlik nüfusu 1 milyona dayandı. Çeşme’de nüfus 20 kat, Kemer’de 3.5 kat, Şarköy’de sekiz kat arttı.
13.07.2022 Gündem
Burcu Özberk beyaz elbisesini giyip plaja indi!
Burcu Özberk beyaz elbisesini giyip plaja indi! Aşk Mantık İntikam dizisinde rol alan Burcu Özberk şezlong pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
10.07.2022 Magazin
Hülya Avşar denizden çıktı, şezlongta yaptıkları herkesin dikkatini çekti!
Hülya Avşar denizden çıktı, şezlongta yaptıkları herkesin dikkatini çekti! Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Avşar, son olarak siyah bikinisiyle çekilen görüntülerini sosyal medyadan yayınladı. 50 dakika yüzen ve şezlongta uzanıp esneme hareketleri yapan Avşar kızının paylaşımı olay oldu.
30.06.2022 Magazin
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat Sahillerde kurulan işletmeler, yasal olmamasına rağmen plajı kullanmak isteyenlerden giriş ücreti talep ediyor. Gözde plajlarda bu ücretler ciddi rakamlara ulaşabiliyor.
18.06.2022 Yaşam
Yasmin Erbil sezonu açtı! Şezlong üzerinde...
Yasmin Erbil sezonu açtı! Şezlong üzerinde... Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Anne ve babasının izinden giderek meslek olarak oyunculuğu tercih eden Erbil, her yaz olduğu gibi bu sene de kural bozmadı ve bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Genç oyuncunun şezlongda verdiği poz sosyal medyaya damga vurdu.
17.06.2022 Magazin
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte fiyatlar uçuşa geçti. Deniz sezonu yavaş yavaş açılıyor. Her yaz sezonu plaj ve lahmacun fiyatlarıyla gündeme gelen Bodrum’da plaj giriş ücretleri kişi başı 1.500 lirayı buluyor. Geçen yıl ise fiyatlar 200 lira civarında seyrediyordu.
7.05.2022 Ekonomi
Rita Ora'dan şezlongta bikinili poz! Takipçileri rahatsız oldu...
Rita Ora'dan şezlongta bikinili poz! Takipçileri rahatsız oldu... Şarkıcı Rita Ora güneşin keyfini çıkardı. Siyah bikinisiyle şezlongta sere serpe poz veren Rita Ora'ya hayranlarından beğeni yağdı.
7.02.2022 Magazin
Yıldırım düşen işletme alev alev yandı
Yıldırım düşen işletme alev alev yandı İzmir'in Çeşme ilçesinde, yıldırım düşen bir işletmede yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
30.12.2021 Yaşam
Antalya'da carettaların ölümünde iki otele 482 bin 790 TL ceza
Antalya'da carettaların ölümünde iki otele 482 bin 790 TL ceza Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, nesli tehlike altında olan caretta carettaların Akdeniz'deki en büyük yaşam alanlarından olan Antalya Belek'te, yumurtadan çıkan 62 yavru deniz kaplumbağasının kumsala konulan ahşap yürüme bandının altında kaldığı ve 71'inin de canlı olarak kurtarıldığı olayda, iki otele toplam 482 bin 790 TL idari ceza uyguladı.
3.09.2021 Gündem
Antalya'da sahili 'hortum' vurdu, 6 turist yaralandı
Antalya'da sahili 'hortum' vurdu, 6 turist yaralandı Antalya'da turizm beldesi Kundu'da çıkan hortumda 5'i kadın 1'i çocuk 6 turist hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
25.07.2021 Yaşam
Şezlong fiyatları sosyal medyada olay oldu! Tatilciler isyan etti
Şezlong fiyatları sosyal medyada olay oldu! Tatilciler isyan etti Aydın’da plajlarda, işletmeci firma tarafından belirlenen şezlong ve şemsiye kiralama fiyatları, tatilcilerin tepkisini çekti. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan tatilciler, "Bu kadar da olmaz, 2 şezlong 1 şemsiye 200 TL. Yazıktır, günahtır" ifadelerini kullandı.
24.07.2021 Gündem
Bozcaada sahilinde skandal görüntüler! Belediyeden yeni açıklama
Bozcaada sahilinde skandal görüntüler! Belediyeden yeni açıklama Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada’da 50'den fazla kişinin olduğu grup, cumartesi gecesi Sulubahçe sahilinde parti düzenledi. Partiye katılanlar, çöplerini attıkları kumsaldaki şezlongları kırıp, şemsiyeyi de yaktı.
19.07.2021 Gündem
Yüzde 50 daha ucuz! Fiyatlar 150 TL'den başlıyor
Yüzde 50 daha ucuz! Fiyatlar 150 TL'den başlıyor Herkes daha ucuzunu bulmak için araştırma yapıyor. Fiyatlar 150 TL'den başlıyor, 400 TL'ye kadar çıkıyor. Tatil planı yapanlar için hem İstanbul'a yakın oluşu hem de fiyatların cazip oluşu nedeni ile tercih ediliyor. Son yıllarda yıldızı parlayan tatil destinasyonları arasında yer alan Kocaeli'nin Kandıra ilçesinin, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 1 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.
19.07.2021 Ekonomi
Nihal Yalçın ve Berker Güven dudak dudağa!
Nihal Yalçın ve Berker Güven dudak dudağa! Nihal Yalçın önceki gün kendisi gibi oyuncu olan Berker Güven’le Gümüşlük’te ilk kez dudak dudağa görüntülendi. Çift, tüm günü şezlong üzerinde sohbet ederek geçirdi.
15.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şezlong ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şezlong haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.