Sezgin Tanrıkulu

Sezgin Tanrıkulu

Son dakika sezgin tanrıkulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sezgin tanrıkulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sezgin tanrıkulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sezgin Tanrıkulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sezgin tanrıkulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 945 sezgin tanrıkulu haberi bulunmuştur. Tüm sezgin tanrıkulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Tanrıkulu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis'e gönderildi
Tanrıkulu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis'e gönderildi CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis'e gönderildi.
2.10.2023 Gündem
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkındaki fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkındaki fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosu tarafından soruşturma başlatılan CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' ve 'Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçları yönünden tanzim olunan fezleke Adalet Bakanlığına gönderildi.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. "Gençlerimizi küresel bataklığa çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5. kol tuzaklarıyla boğuştuk. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Terörist müsveddesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni"nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Unvanlarımız ayrı olsa da hepimiz aziz milletimizin hizmetkarıyız. 85 milyonun tamamına hizmet etmekle mükellefiz" ifadelerini kullandı. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun TSK iddialarına da sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sözde milletvekili ama terörist müsveddesi" dedi.
14.09.2023 Gündem
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
AK Parti sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na darbe tepkisi
AK Parti sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na darbe tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası açıklamalarda bulundu. G20'de Türkiye'nin tahıl koridoru çalışmalarının takdirle karşılandığını söyleyen Çelik, "Türkiye'nin öncülük ettiği pek çok şey zirve bildirgesine girdi. İstanbul anlaşmasının bildirgeye girmesi önemli olmuştur" ifadelerini kullandı. Seçimlerden sonra AB ile Türkiye arasındaki ilişkilerin sıkılaşmaya başladığını belirten Çelik, "Vize serbestisi ve gümrük birliğinin güncellenmesi konuları öne çıkmaktadır. AB ile değişik modeller hakkında çalışılıyor" dedi.
12.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Gaflet ve dalalet içindeler
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki: Gaflet ve dalalet içindeler Milli Savunma Bakanlığı (MSB), CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik sözlerine tepki gösterdi. Açıklamada, "Bu iftiraları atanlar, bunlara alet olanlar en hafif tabiriyle gaflet ve dalalet içindedirler" denildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma başlattı. Öte yandan Tanrıkulu'nun açıklamasını eleştiren CHP Parti Sözcüsü Öztrak, "Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, milletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetleri'ni töhmet altında bırakan ifadeleri kabul edilemez. Bu konu yetkili organlarımızda görüşülecektir" dedi.
9.09.2023 Gündem
CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma
CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlattı.
9.09.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, CNN Türk canlı yayınında 'milli görüş' ve 'laiklik' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.06.2023 Gündem
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız
Haluk Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na 'rekabet' yanıtı: Desteklerken keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rekabet sözlerine yanıt verdi. Haluk Bayraktar, " Hâlihazırda Türkiye’de İHA üretimi yapan biri vakıf şirketi, 7 firma var. Hangi tekelden bahsediyorsunuz? Baykar, ABD, İsrail ve Çin firmalarını rekabette geride bıraktı, 30 ülkeye ihracat yaptı. Dünyanın en büyük İHA ihracatçısı oldu. Desteklerken (!) keşke hakikati çarpıtmasaymışsınız" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı
2023 seçimlerinin sürprizleri! 4 ilde bir ilk yaşandı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde tablo kesin olmayan sonuçlara göre şekillenmeye başladı. Bu seçimde bazı ilkler ve sürprizler de yaşandı. Nevşehir ve Giresun'da ilk kez kadın milletvekili seçildi. CHP, Rize'de 43 yıl, Erzincan'da da 8 yıl sonra milletvekili çıkarmayı başardı.
15.05.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin konuştu. Erbakan, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'CHP’den çözüm süreci bekliyoruz. Teröristlerin özgür olmasını istiyorlar. Borç almaktan ve faizden başka söylemleri yok.' ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor
Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar: TEKNOFEST'i tebrik edeceğine 'ABD'li şirkete veririm' diyor Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, canlı yayında yaptığı açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi. Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı sözlerine tepki gösteren Bayraktar, "TEKNOFEST'in ilk gününde 'Tebrik ederim' demek yerine 'Biz Atatürk Havalimanı'nı ABD'li bir şirkete tahsis edeceğiz' ne demek. Cumhurbaşkanımız çıksa 'Bir Türk şirketine tahsis ettim' dese, ne derler? Burayı peşkeş çekiyor derler. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması normal mi?" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Gündem
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
HDP'ye af çıkarma sözü mü verildi? Zafer Şahin: PKK, FETÖ ve küresel güçlerle Erdoğan'ın yarışacağı bir seçim
HDP'ye af çıkarma sözü mü verildi? Zafer Şahin: PKK, FETÖ ve küresel güçlerle Erdoğan'ın yarışacağı bir seçim HDP'nin milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder'in açıklamaları siyasette 'HDP'ye af çıkarma sözü verildi' tartışmalarını beraberinde getirdi. CNN TÜRK'te Gündem Masası programında gazeteciler konuyu masaya yatırdı. Önder'in sözlerini yorumlayan Milliyet Yazarı Zafer Şahin, "Burada terör elebaşı başta olmak üzere, 'tutsak arkadaşlarımız bırakılacak' diyor. Bu genel af anlamına geliyor. Bu seçim Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında bir seçim değil. Bu seçim doğrudan 14 Mayıs seçimlerine etki etmeye çalışan PKK ve FETÖ ile, bunların iplerini elinde tutan küresel güçlerin gösterisine sahne oluyor. Bu PKK, FETÖ ve arkasındaki küresel güçlerle Recep Tayyip Erdoğan'ın yarışacağını bir seçim oluyor." ifadelerini kullandı.
22.04.2023 Gündem
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu?
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu? TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi. Peki, Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı?
11.01.2023 Gündem
Deniz Poyraz cinayeti davasında karar!
Deniz Poyraz cinayeti davasında karar! 17 Haziran 2021’de İzmir’de gerçekleşen olayda HDP İzmir İl Binasına silahlı saldırı düzenleyerek Deniz Poyraz adlı partiliyi öldüren Onur Gencer’e yargılandığı davada ‘Tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
27.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke
CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kimyasal silah kullandığı iddialarına ilişkin sosyal medya paylaşımı nedeniyle CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında fezleke hazırlandı.
7.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sezgin Tanrıkulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sezgin tanrıkulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.