Seyyar

Seyyar

Son dakika seyyar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seyyar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seyyar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyyar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyyar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.794 seyyar haberi bulunmuştur. Tüm seyyar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu Adana’da 10 yıldır şalgamcılık yapan ve sağ ayağı tutmayan bedensel engelli Fevzi Güven, babaannesinin tarifinden yola çıkarak kendine has acılı ayran yapmayı başardı. Acıya düşkün Adanalılar Güven'in tezgahının önünde adeta kuyruk oluşturdu.
6.04.2024 Adana
31 Mart yerel seçimlerinde sandığa gitme oranları belli oldu!
31 Mart yerel seçimlerinde sandığa gitme oranları belli oldu! Ülke genelinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılım oranı yüzde 67,12 olarak belirlendi.
1.04.2024 Gündem
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil İstanbul'da seçim sonuçları netleşirken, DEM Parti'den de dikkat çeken bir çıkış geldi. DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Bestaş, "İmamoğlu 'Bu oylar benimdir' demesin sakın. Aldığı oylar onun değil. Bizim seçmenlerimiz oraya oy verdi." ifadelerini kullandı.
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
İzmir yerel seçim sonucu! Hamza Dağ mı? Cemil Tugay mı?
İzmir yerel seçim sonucu! Hamza Dağ mı? Cemil Tugay mı? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Seçim sonucu en merak edilen İzmir'de de sonuçlar merak ediliyor. İzmir yerel seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama
İletişim Başkanlığı'ndan 'seyyar seçmen' iddiasına yalanlama İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu şekilde oy kullandırıldığı iddiasını yalanladı.
31.03.2024 Gündem
Dünyanın en uzun boylu kadını! Oyunu kullandı
Dünyanın en uzun boylu kadını! Oyunu kullandı Karabük'ün Safranbolu ilçesinde Dünyanın en uzun boylu kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Rumeysa Gelgi, 31 Mart Yerel Seçimleri için oyunu kullandı. Gelgi,"Muhtar adayını seçememiş oldum seyyar sandık sebebiyle ama benim için de sürpriz oldu" dedi.
31.03.2024 Gündem
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı
Yeni bir dönem başlıyor! Milli ‘Mobil Röntgen Cihazı’ göreve başladı ASELSAN’ın tamamen milli imkanlarla geliştirdiği ‘Mobil Dijital Röntgen Cihazı’ (ADR-M100), ilk kez Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kullanıma alındı.
14.03.2024 Gündem
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir?
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir? Divan edebiyatı 11. yüzyılda Anadolu'da tasavvuf ile ortaya çıkmış bir edebiyat türüdür. Bu edebiyat türünün gelişmesinde Aşık ve Tekke Edebiyatı temsilcilerinden Mevlana, Kaygusuz Abdal ve Yunus Emre'nin payı büyüktür. Yaklaşık 600 yıl boyunca hüküm süren Osmanlı Devleti'nde etkili olan divan edebiyatı, Tanzimat Dönemi ile birlikte eski gücünü yitirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik
Bakan Güler: Terör örgütüne çok ağır darbe indirdik Meclis'te terörle mücadele oturumunda konuşan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Pençe Kilit operasyonu ile kilit kapandı. Bugün artık yurt içinden tek bir şehit haberi gelmiyor, üs bölgelerimize tek bir saldırı yapılmıyor. Bu da terörü kaynağında yok etme stratejimizin başarısını gösteriyor" dedi.
16.01.2024 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıkıyor
Seçmen listeleri askıya çıkıyor 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri 4 Ocak itibariyla askıya çıkarılacak. Vatandaşlar listelerin askıdan kalkacağı 17 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar itiraz edebilecek.
3.01.2024 Gündem
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı Milli Piyango’nun özel yılbaşı çekilişi için geri sayım sürüyor. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon lira, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak.
25.12.2023 Ekonomi
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023 Gündem
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor Yılbaşı öncesi Çin kestanesi tehlikesi ortaya çıktı. Kilosu 80-100 TL arası satılan kestaneler adeta zehir saçıyor. Ekipler birçok ilde harekete geçerek kilolarca sahte kestane ele geçirdi. Öte yandan geçen yıl kilosu 80 lira olan kestanenin fiyatı bu yıl 250 liraya kadar çıkıyor. Sokak tezgâhlarında ise kilo fiyatı 400 lira, tanesi ise 10 TL'yi buluyor.
22.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem
Bu yöntem kestane kabuğunu şak diye açıyor: Seyyar kestancilerin sırrı meğer buymuş!
Bu yöntem kestane kabuğunu şak diye açıyor: Seyyar kestancilerin sırrı meğer buymuş! Kış mevsiminin gelişiyle birlikte kestaneler de evlere girmeye başladı. Ancak hem pişirirken hem de soyarken zahmetli olan kestaneyi bu yöntemle pişirdiğinizde kabuğu çiçek gibi açıyor. İşte kestane pişirmenin sırrı...
14.12.2023 Yaşam
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği Büyük Filistin Mitingi’ne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve siyasi liderlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet ve siyasi parti temsilcileri de katılacak.
28.10.2023 Gündem
Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 4 kilo altın takıldı! Gelin ayakta duramadı
Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 4 kilo altın takıldı! Gelin ayakta duramadı Şanlıurfa’da İzol aşiretinin kanaat önderi iş adamı Cihan İzol’un avukat oğlu Ferman İzol ile iş insanı Celal Özdiker’in kızı mimar Aslı Özdiker, yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.
7.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seyyar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyyar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.