Seyit Torun

Seyit Torun

Son dakika Seyit Torun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seyit Torun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seyit Torun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seyit Torun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seyit torun gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 seyit torun haberi bulunmuştur. Tüm seyit torun haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz bu noter masasında olmayacağız" diyerek, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı göreve davet etmişti. Bu gelişmeden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi.
4.03.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir? Bilecik'te rüşvet soruşturması ile geçici olarak görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin aralık ayında gelen uzlaştırma yazısıyla şubat ayının sonuna kadar görevden uzak kalacak. Bilecik Belediye Bakanı Semih Şahin’in neden görevden alındığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinde Bilecik Belediye Başkan Velili Melek Mızrak Subaşı’nın sosyal medyada gündem olmasıyla yoğunluk kazandı. Peki, Semih Şahin kimdir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hangi partiden? Bilecik Belediyesi rüşvet olayı nedir?
30.01.2023 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Milletvekili Seyit Torun, CHP Milletvekili Turan Aydoğan, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Meral Daniş Beştaş DBP Genel Başkanı Salihe Aydeniz'in de olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı. 
30.11.2022 Siyaset
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında, Yalova 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sırasında mahkemeye yönelik sözleri nedeniyle, hakimlere alenen hakaret ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından hazırlanan fezleke, TBMM’ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı’na gönderildi.
10.11.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile görüştü
Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile görüştü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partili büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi.
3.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bizi ayırmak isteyenler, başkaları; ayrışmayacağız
Kılıçdaroğlu: Bizi ayırmak isteyenler, başkaları; ayrışmayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak 85 milyonun huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye inşa etmeye çalıştıklarını belirterek, "Hepimiz bu ülkede barış, huzur istiyoruz. Ayrışmayı değil, kavgayı değil; tam tersine beraber olmayı, güçlü olmayı istiyoruz. Bizi ayırmak isteyenler, bölmek isteyenler başkaları; ama biz ayrışmayacağız, biz bazılarının inadına karşı birlikte beraber olacağız, kucaklaşacağız" dedi.
7.09.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin partisinden ihraç oldu
CHP'li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin partisinden ihraç oldu Bilecik'te bir soruşturma sebebi ile geçici olarak görevden alınan Belediye Başkanı Semih Şahin, partisinden ihraç oldu.
14.06.2022 Siyaset
CHP'li Torun: Çankaya bizi bekliyor, Çankaya sizi bekliyor
CHP'li Torun: Çankaya bizi bekliyor, Çankaya sizi bekliyor CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 'Belediye Başkanları Çalıştayı'nın ana gündem maddesinin yaklaşan seçimler olarak belirlediklerini söyledi. Çalıştaya katılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na de seslenen Torun, "Karanlığın aydınlığa varacağı günler yakın. Vakit, adalete susamış milyonların vaktidir. Çankaya bizi bekliyor, Çankaya sizi bekliyor Sayın Genel Başkanım" dedi.
28.05.2022 Siyaset
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı -RİZE'nin Fındıklı ilçesinde 3 yıl önce düzenlenen festivalde çıkan olaylarla ilgili görülen davada, 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma' suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 'hak yoksunluğu' ile 3 yıl hapis cezası talep ettiği Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Çervatoğlu beraat etti.
25.04.2022 Siyaset
CHP'li Torun: Belediyeler arası ayrım yapmak, milleti ayırmaktır
CHP'li Torun: Belediyeler arası ayrım yapmak, milleti ayırmaktır CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ''Bu iktidar kamu kaynaklarını dağıtırken, muhalefet belediyelerine karşı pervasız bir ayrımcılık yapıyor. Belediyeler arasında ayrım yapmak milleti ayırmaktır, milleti bölmektir'' dedi.
15.04.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin önü aydınlıktır
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin önü aydınlıktır Manisa ziyareti kapsamında Akhisar ilçesinde düzenlenen toplu açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin önü aydınlıktır. Herkesin bunu bilmesini isterim. Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Her vatandaşımız 'İyi ki Millet İttifakı kuruldu, iyi ki Türkiye'yi yönetiyorlar. İyi ki Türkiye'ye barış geldi' diyecek" dedi.
31.03.2022 Siyaset
CHP'den belediyelere 'ramazanda ihtiyaç sahiplerine destek' yazısı
CHP'den belediyelere 'ramazanda ihtiyaç sahiplerine destek' yazısı CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından CHP'li belediyelere gönderilen yazıda, ramazanda ihtiyaç sahiplerine desteklerin artırılarak sürdürülmesi istendi. 
31.03.2022 Siyaset
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında flaş gelişme! CHP'de rüşvet depremi
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında flaş gelişme! CHP'de rüşvet depremi CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Yapılan kapsamlı değerlendirmeler sonucunda, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in; parti sorumluluğu, etik değerleri ve yerel yönetim ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle, Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" açıklamasında bulundu.
17.02.2022 Siyaset
TBMM Genel Kurulu, bir haftalık aranın ardından toplandı!
TBMM Genel Kurulu, bir haftalık aranın ardından toplandı! TBMM Genel Kurulu, verilen bir haftalık aranın ardından uluslararası sözleşmeleri görüşmek için toplandı.
15.02.2022 Siyaset
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Aralık tarihli konuşmasında Ekrem İmamoğlu döneminde PKK ile iltisaklı kişilerin İBB’de göreve alındığını açıklamıştı. Bunun üzerine İBB'ye kayyum atanacak mı? İmamoğlu görevden alınacak mı? soruları peş peşe geldi. Konuyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.
28.12.2021 Siyaset
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş "Belediye başkanlarımız hakkında son günlerde çok ağır sözler söylenmekte ve açıklamalar yapılmaktadır. Büyükşehir belediye başkanları olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haksızlıkların karşısında olacağız. Dayanışma içerisinde, bir bütün olarak hareket edecek, süreci yakından takip edecek ve asılsız ithamların karşısında tek vücut olarak yer almaya devam edeceğiz" dedi.
27.12.2021 Siyaset
Ekrem İmamoğlu: Terörist ise tut kulağından götür
Ekrem İmamoğlu: Terörist ise tut kulağından götür İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Devletin Twitter'dan soruşturma izni vererek, başlatmasına ilk kez şahit oluyorum. Sayı verip hükümde bulunuyorsunuz, sonra teftiş başlatıyorsunuz. Terörist ise tut kulağından götür at hapse" dedi.
27.12.2021 Siyaset
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında flaş gelişme
Yalova Belediyesi'ndeki 'zimmet' davasında flaş gelişme Yalova Belediyesi’nin görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman'ın da aralarında bulunduğu 1’i tutuklu 18 sanığın 'zimmet ve resmi belgede sahtecilik' suçundan yargılandığı davaya devam edildi. Mahkeme heyeti, davanın tek Reşat Elgin’in tutukluk halinin devamına ve yeni bilirkişi raporu hazırlanmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
14.12.2021 Gündem
CHP'den, muhtarların özlük haklarıyla ilgili kanun teklifi
CHP'den, muhtarların özlük haklarıyla ilgili kanun teklifi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, muhtarların özlük haklarında değişiklik öngeren 84 maddelik 'Muhtarlık Temel Kanunu' teklifini Meclis Başkanlığı'na sunduklarını açıkladı.
2.12.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bana yönelik tehditler var ama hiç umurumda değil
Kılıçdaroğlu: Bana yönelik tehditler var ama hiç umurumda değil Muğla'da bir dizi ziyaret için gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Temel Atma ve Toplu Açılış Programı'na katıldı. Kılıçdaroğlu, "Bana yönelik tehditler var. Hiç ama hiç umurumda değil. En büyük güvencem, bu ülkenin saygıdeğer insanlarıdır" dedi.
28.10.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Seyit Torun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seyit torun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.