Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyesi

Son dakika Sevgililer Günü hediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevgililer Günü hediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevgililer Günü hediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevgililer günü hediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 sevgililer günü hediyesi haberi bulunmuştur. Tüm sevgililer günü hediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çiçek için güzel notlar! 14 Şubat sevgililer günü çiçek notları ile sevgililer günü için hediye notu
Çiçek için güzel notlar! 14 Şubat sevgililer günü çiçek notları ile sevgililer günü için hediye notu Sevgililer günü için hediye notu ve 14 Şubat sevgililer günü çiçek notları için araştırmalar hızlandı. Sevgililer günü telaşı başladı. Her köşede aşkın ve romantizmin kokusu, her dükkan vitrininde sevgi dolu hediyelerin parıltısı var. Kalpler, çiçekler ve tatlılarla dolu bu özel gün, sevdiklerimize duygularımızı ifade etmenin en güzel zamanı. Hepimiz, sevdiklerimize en güzel sürprizleri yapmanın, onları ne kadar değerli olduklarını hissettirmenin yollarını arıyoruz. Belki birbirimize biraz daha yakın olmanın, sevgiyi biraz daha derinlemesine hissetmenin yollarını keşfetmek için heyecanla bekliyoruz. Bu özel günü, sevgi ve neşe dolu anılarla doldurmak için sabırsızlanıyoruz. Biz de Kadına, erkeğe, uzun-kısa seçenekli hediye notu ve 14 Şubat Sevgililer Günü çiçek notları hazırladık. İşte sevgililer günü hediyesi mesajları…
14.02.2024 Gündem
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor!
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor! Eski eşi Jennifer Lopez ile evliliğinden Emme ve Max adında 15 yaşında ikiz çocukları olan Marc Anthony (54), Mayıs 2022'de nişanlandığı Nadia Ferreira (23) ile iki hafta önce nikâh masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile Aralık 2021'de İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil edip ikinci olan mankenden müjdeli haber geldi.
2.03.2023 Magazin
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı Türkiye peş peşe gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli depremle sarsıldı. Enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ederken yürek sızlatan haberler de gelmeye devam ediyor. Antakya’da anne ve babası ile birlikte enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 27 yaşındaki diş protez işiyle uğraşan Bünyamin Kayacık’ın hayalleri de depremle yarım kaldı. Tüm dünyada 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanırken, Bünyamin Kayacık, tanışma yıl dönümü nedeniyle üzerine sevgilisinin fotoğrafını bastırıp özel olarak yaptırdığı bez bebeği depremde yaşamını yitirince kız arkadaşına gönderemedi. Hediyeyi kayınbiraderinin otomobilinde bulan enişte Osman Uğur son görevi kendisi yerine getirerek bez bebeği İstanbul’a Sena Kara’ya gönderdi. Sena Kara’nın sevgilisine yazdığı veda sözleri yürekleri dağladı. Elinde sevgilisinin fotoğrafını tutarken çekilmiş bir kareyi Twitter’dan paylaşan Sena Kara, “Sen beni hiç incitmedin. Toprak da seni incitmesin sevgilim” sözlerini not düştüğü paylaşım yürekleri sızlattı. Genç kızın paylaşımını Twitter’da 5 milyon kişi okudu, 200 bin kişi ise beğendi.
15.02.2023 Gündem
Sevgililer Günü’nde ayrılığa götüren beklenti! Bunu sakın yapmayın...
Sevgililer Günü’nde ayrılığa götüren beklenti! Bunu sakın yapmayın... Sevgililer Günü’nün tarihi 1800’lü yıllara dayanırken, Roma kültüründen günümüze kadar devam ediyor. Uzmanlar, toplumların bunu kutladığını belirterek, çiftler arasında kıyaslamaların boşanmalara kadar gittiğine dikkat çekip, uyarıda bulundu.
14.02.2022 Yaşam
Sevgililer Günü’nü evde kutlamanın 5 yolu!
Sevgililer Günü’nü evde kutlamanın 5 yolu! Bugün 14 Şubat. Sevgililer Günü’nü ister sevgilinizle baş başa, ister eşiniz, arkadaşlarınız veya ailenizle kutlayın, birbirinize olan sevginizi göstermek ve sevdiklerinize özel hissettirmek için mükemmel bir gün. Ancak pandemi nedeniyle evinizden dışarı çıkmakta rahat davranamıyorsanız, sevgilinizle birlikte bir dizi eğlenceli aktivite yaparak bu günü geçirebilirsiniz. Sinemadan birlikte yemek yapmaya kadar, evinizin rahatlığında yapabileceğiniz çok şey var. İşte Sevgililer Günü’nü evde kutlamanın 5 yolu!
14.02.2022 Gündem
14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili son dakika uyarısı! Bakanlık duyurdu, indirimli satış...
14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili son dakika uyarısı! Bakanlık duyurdu, indirimli satış... 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili kritik uyarı! Bakanlık tek tek açıkladı, alışveriş yapacaklar dikkat! Ticaret Bakanlığı, Sevgililer Günü nedeniyle artan indirimli satış kampanyalarına karşı tüketicileri, mağduriyetler yaşamamaları için uyardı. Yedi maddelik açıklamada “Satın alınacak mal veya hizmetin fiyatına dikkat edin, karşılaştırma yapın. Gerçekçi olmayan veya yüksek görünen indirimlere dikkat edin” denildi.
12.02.2022 Ekonomi
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır?
Erkek sevgiliye 14 Şubat Sevgililer Günü hediye fikirleri! Sevgililer Gününde erkek arkadaşa ne hediye alınır? Erkekler için sevgililer günü hediyesi fikirleri sevgililer gününe az bir süre kala yoğun olarak sorgulanmaya başlandı. Erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır? sorusuna verilen yanıtlar fikir sahibi olmak isteyen kadınlar tarafından merakla inceleniyor. İşte erkeğe sevgililer günü hediyesi fikirleri…
11.02.2022 Gündem
Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat kaç yıldır Sevgililer Günü olarak kutlanıyor, ilk hangi yıl kutlanmaya başlandı, neden 14 Şubat?
Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat kaç yıldır Sevgililer Günü olarak kutlanıyor, ilk hangi yıl kutlanmaya başlandı, neden 14 Şubat? Sevgililer Günü ne zaman, kaç gün kaldı? Sevgililer Günü heyecanı başladı. Bu yıl 14 Şubat Pazartesi gününe denk geliyor. Sevgililer için hediye araştırması başlarken, Sevgililer Günü’nün nasıl ortaya çıktığı da sorgulanıyor. Peki, Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başlandı?
27.01.2022 Gündem
14 Şubat Sevgililer Günü öncesi önemli uyarı: Bu tuzağa düşmeyin!
14 Şubat Sevgililer Günü öncesi önemli uyarı: Bu tuzağa düşmeyin! 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi pek çok kişi sevdiğine hediye alma telaşında. Özellikle böyle özel günlerde sosyal medya üzerinden yapılan satışlar artıyor. Bunu fırsat bilen dolandırıcılar, kötü niyetli kişiler ise tüketicileri mağdur ediyor. Satın alma işlemini yapan kişilere çoğu zaman sipariş edilen veya tanıtımlarda gösterilen ürünlerin aksine kalitesi düşük ürünler gönderiliyor. Ya da kredi kartı bilgileri dolandırıcılar tarafından kopyalanıyor. Sosyal medyadan alışveriş yapanların dikkat etmesi gereken bazı hususlar bulunuyor.
12.02.2020 Ekonomi
Gözyaşlarına hakim olamadı!
Gözyaşlarına hakim olamadı! Son konserinde eşinin aldığı hediye elbiseyi giyen şarkıcı Aydilge, kıyafeti ile ilgi odağı olurken, son şarkıda duygusal anlar yaşadı.
18.02.2019 Magazin
Sevgiliye, Sevgililer Günü hediyesi: Dayak!
Sevgiliye, Sevgililer Günü hediyesi: Dayak! Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde iddiaya göre; nişanlı olan bir çift sokak ortasında tartışmaya başladı.
14.02.2018 Yaşam
Ölmek üzere olan kadın kocasına eş arıyor!
Ölmek üzere olan kadın kocasına eş arıyor! Amerikalı yazar Amy Krouse Rosenthal, yumurtalık kanserine yakalandı, doktorlar fazla zamanı kalmadığını söyledi. Ve Rosenthal belki de hayatının en acı yazısını kaleme aldı. Kocasına eş aradığını yazdı.
6.03.2017 Dünya
Rötarlı Sevgililer Günü
Rötarlı Sevgililer Günü Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner, hafta sonunu Londra’da geçirdi.
28.02.2017 Magazin
Sinem Kobal'a romantik sürpriz!
Sinem Kobal'a romantik sürpriz! Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’a Sevgililer Günü için Güney Amerika tatiliyle sürpriz yaptı. Sinem Kobal'ın fotoğraf paylaşımı...
21.02.2017 Magazin
Baş harfini boynunda taşıyor
Baş harfini boynunda taşıyor Hande Subaşı, önceki gün alışveriş yapmak için geldiği Akmerkez’de objektiflere takıldı
17.02.2017 Magazin
İşte Ağaoğlu'nun sevgilisine sürprizi!
İşte Ağaoğlu'nun sevgilisine sürprizi! Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Sevgililer Günü'nü 24 yaşındaki sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Uludağ'da geçirdi.
16.02.2017 Magazin
FETÖ sanığının ilginç 'sevgililer günü' isteği
FETÖ sanığının ilginç 'sevgililer günü' isteği Kütahya'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında tutuklu yargılanan öğretmen Abdullah Kahraman duruşmada, aynı davada tutuksuz olan eşini göstererek "Sevgili eşime sevgililer günü hediyesi olarak beni tahliye etmenizi istiyorum" dedi
29.09.2021 Gündem
Şevval Sam'dan 'sevgililer günü' hediyesi!
Şevval Sam'dan 'sevgililer günü' hediyesi! Şevval Sam, sözü ve müziği kendisine ait olan 'Aşk Olsun' şarkısıyla geliyor.
9.02.2017 Kültür Sanat
Öğretmeninin çıplak fotoğraflarını telefonundan çaldı
Öğretmeninin çıplak fotoğraflarını telefonundan çaldı Bir öğrenci öğretmeninin masaya bırakıp gittiği ve çıplak fotoğraflarının bulunduğu telefonu eline aldı, içindeki o fotoğrafları alıp kendine telefonuna yolladı...
5.03.2016 Dünya
Ayakkabı aşıkları
Ayakkabı aşıkları Sevgililer Günü için sevgilisine hediye almakta kararsızlık yaşayanlar, Türkiye’nin beğeniyle takip edilen çifti Gizem ve Hakan Hatioğlu ile Ayakkabı Dünyası’nın ÖzdilekPark İstanbul AVM mağazasında bir araya geldi...
12.02.2016 Magazin
Ege Yapı’dan Barcelona tatili
Ege Yapı’dan Barcelona tatili Ege Yapı'dan, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanya.
4.02.2016 Arşiv
Sevgililer Günü'ne özel hediye seçenekleri
Sevgililer Günü'ne özel hediye seçenekleri Aşık olduğumuz kişiyi mi güzel buluruz, yoksa birini güzel bulduğumuz için mi ona aşık oluruz? Bu çelişkiyi çözemesek de şu bir gerçek ki, insanlar aşıkken çok daha güzel görünür! Oriflame’de Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı Şubat Kataloğu’nda aşkın bizi nasıl güzelleştirdiğinin hikayesini anlatıyor...
1.02.2016 Yaşam
Dudak uçuklatan rakam!
Dudak uçuklatan rakam! Artık o firmanın reklamlarında olacak
29.01.2016 Magazin
Emina'ya 5 milyon TL'lik hediye!
Emina'ya 5 milyon TL'lik hediye! Mustafa Sandal önceki gün oğlu Yaman’la CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nı gezdi...
16.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevgililer Günü Hediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevgililer günü hediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.