Gazete Vatan Logo

Sevgililer Günü'ne özel hediye seçenekleri

Sevgililer Günü'ne özel hediye seçenekleri

Aşık olduğumuz kişiyi mi güzel buluruz, yoksa birini güzel bulduğumuz için mi ona aşık oluruz? Bu çelişkiyi çözemesek de şu bir gerçek ki, insanlar aşıkken çok daha güzel görünür! Oriflame’de Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı Şubat Kataloğu’nda aşkın bizi nasıl güzelleştirdiğinin hikayesini anlatıyor. Siz de sevgiliniz için hediyenizi bu katalogdan seçin, sevgilinizi mutlu edin.

ETKİLEYİCİ VE TATLI BİR ESİNTİ

Sevgilinize parfüm almak istiyorsanız sizin için önerimiz; Eclat Serisi... Güney Fransa’ya özel, tazeleyiciliği, yoğun bergamotun ve hafif süet notalarının karışımından oluşan Eclat Homme Sport EdT ve çiçeksi, meyvemsi ve yeşil notlarıyla neşe veren aynı zamanda sofistike bir koku olan Eclat Femme Weekend EdT muhteşem bir hediye seçimi olabilir.

ONA MUHTEŞEM AKSESUARLAR HEDİYE EDİN

Sevgilinize şık bir takı mı hediye etmek istiyorsunuz? O Zaman Business Küpe Seti ve Business Kol Düğmeleri seti tam size göre. Şık tasarımlı bu aksesuarlar ile sevgiliniz etkileyici görünecek. Hepimiz için vazgeçilmez bir aksesuar olan saatler de bu katalogda. Sophisticated Kadın Saati Swarovski taşlarla süslenmiştir, Modern Erkek Saati ise Japon Seiko mekanizmaya sahiptir. Bu iki muhteşem saat sevgilinize çok yakışacak!

Haberin Devamı

SEVGİLİNİZ KIRMIZI RENGİ ÇOK MU SEVİYOR?

Kırmızının gücü ile cesur hissettirin! Sevgilinize hediye edebileceğiniz muhteşem koku My Red EdP nadir bulunan kırmızı yasemin çiçeğinin baş döndürücü çekiciliği ile süslenmiştir. Bu muhteşem koku sevgilinizin kalbine hemen ulaşacak. Parfümün yanında hediye edebileceğiniz Kırmızı Kalp Kutulu Küpe şık kutusu ile zarif bir hediye seçimi olabilir.

O’NA MUTLULUĞU HEDİYE ETMEYE NE DERSİNİZ?

Sevgilinizin mutluluk duygularını canlandıracak, yüzüne tatlı bir gülümseme getirecek olan Happydisiac Man EdT, havyar limon, sulu yeşil elma ve çileğin enerjik karışımından oluşmuştur. Bu hediye sevgilinizin ruh halini daha yükseğe taşıyacak ve her kullandığında sizi hatırlatacak.

ROMANTİK MAKYAJ İÇİN MUHTEŞEM ÇİFT

Sevgilinize çok şık bir kutuda muhteşem 2 makyaj paleti hediye etmek ister misiniz? Pembe ve kahverenginin romantik tonlarını taşıyan Very Me Lovely For your eyes only Far Paleti ile pastel veya canlı renklerde 8 renk seçeneği ile şık ve pratik bir ruj paleti olan Pure Colour Ruj Paleti ideal bir Sevgililer Günü hediyesi. Üstelik bu iki paleti satın aldığınızda Lovebirds Hediye Kutusu yanında hediye!

Haberin Devamı

NARİN ELLERE ROMANTİK HEDİYELER

Sevgilinizin narin ve yumuşak ellerini şımartması için hediye edebileceğiniz Lace Love El Kremi ve Lace Love Sabun Şubat Kataloğu’nda sizlerle. Manolya, yasemin ve şakayık notalarıyla sevgilinizin elinde hoş bir koku bırakacak olan bu seri ile O’nu gülümsetin!