Sert Cevap

Sert Cevap

Son dakika sert cevap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert cevap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert cevap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Cevap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert cevap gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.729 sert cevap haberi bulunmuştur. Tüm sert cevap haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki!
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki! İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor
Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş'ın 'Öcalan' iddialarına sert cevap: Bilgisizliğinden tuzağa düşüyor Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Çelik, 'Yavaş bu siyasetlerin arka planını bilmediği için, konuştuğu konularda bilgisiz olduğu için bu tuzağa rahatlıkla düşebiliyor.' dedi.
22.05.2023 Gündem
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı!
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı! Ece Erken, geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını haybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu birinci ölüm yıl dönümünde andı. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren 44 yaşındaki sunucu, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptı.
27.01.2023 Magazin
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerinde Galatasaray'a cevap veren Ali Koç çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.11.2022 Fenerbahçe
Ece Erken'den takipçisine sert cevap: Baydınız be!
Ece Erken'den takipçisine sert cevap: Baydınız be! Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybettikten sonra zor günler geçiren Ece Erken, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflara yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Bir sosyal medya kullanıcısının, "Giden gidene, hayat devam ediyor" diye yazdığı mesaja sinirlenen ünlü isim; verdiği sert cevapla gündem oldu.
23.10.2022 Magazin
Sözcü Çataklı’dan, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı'na sert cevap: Biraz medeni olun
Sözcü Çataklı’dan, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı'na sert cevap: Biraz medeni olun İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarachi’nin iddialarına ilişkin, “Yaptığınız zulmün görüntüsünü Türkiye’de olmuş gibi ifşa etmeye çalışıyorsunuz” dedi.
15.10.2022 Gündem
Türkiye'den İngiliz bakana sert cevap! 'Sığınmacıları Türkiye'ye göndereceğiz' demişti
Türkiye'den İngiliz bakana sert cevap! 'Sığınmacıları Türkiye'ye göndereceğiz' demişti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Liz Truss’un İngiliz basınında Türkiye’ye ilişkin yer alan iddialarına ilişkin, "Türkiye herhangi bir ülkenin sığınmacı kampı veya sınır muhafızı olmayacak, üçüncü ülkelerin uluslararası yükümlülüklerini hiçbir şekilde devralmayacaktır" dedi.
16.07.2022 Gündem
Köpek yüzünden aynı aileden 3 kişiyi sokak ortasında öldürdü
Köpek yüzünden aynı aileden 3 kişiyi sokak ortasında öldürdü İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Ali İhsan K. (62), köpek beslediği için kavga ettiği komşusu Yahya Köşek (61), eşi Meryem Köşek (57) ve kızları Funda Güçlüyü (37) tabancayla vurarak öldürdü. Olay anı, cep telefonuyla anbean görüntülendi.
10.06.2022 Yaşam
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İç kaos oluşturmak istiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İç kaos oluşturmak istiyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti hedef alan açıklamalarına canlı yayında tepki gösterdi. "Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor." diyen Çelik, "Ortaya attığı iftiralar FETÖ kampanyasıdır." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sinsi bir faaliyet yürüttüğünü ve bundan sonraki açıklamalarına itibar edilmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen Çelik, "Söylediği tek şey iftira atmak. Belge açıklayacağım diyor açıklayamıyor." diye konuştu.
24.05.2022 Siyaset
Pınar Altuğ'u kızdıran yorum! Anında karşılık verdi!
Pınar Altuğ'u kızdıran yorum! Anında karşılık verdi! Sosyal medyada yapılan kötü yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.Altuğ, hakkında yapılan yoruma anında karşılık verdi.
1.04.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay'ı aldattı mı? Sosyal medya bu görüntülerle çalkalanıyor...
Mahsun Kırmızıgül eşi Ece Binay'ı aldattı mı? Sosyal medya bu görüntülerle çalkalanıyor... Mahsun Kırmızıgül hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. 2016 yılında avukat Ece Binay ile evlenen ünlü türkücünün eşini aldattığı iddia edildi.
16.03.2022 Magazin
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Mal varlığı dondurma nedir? Mal varlığını dondurma kararı ne demek?
Mal varlığı dondurma nedir? Mal varlığını dondurma kararı ne demek? AB yetkilisi Putin ve Lavrov'un mal varlıklarının dondurulma kararını açıkladı. Kremlin Sözcüsü Peskov yaptırımlara misliyle karşılık verileceğini duyurdu. Peki, Mal varlığı dondurma nedir? Mal varlığını dondurma kararı ne demek?
25.02.2022 Gündem
3. Dünya Savaşı çıktı mı? Rusya ve Ukrayna arasında savaş mı olacak? İşte 3. Dünya Savaşı hakkında kehanetler…
3. Dünya Savaşı çıktı mı? Rusya ve Ukrayna arasında savaş mı olacak? İşte 3. Dünya Savaşı hakkında kehanetler… Rusya Ukrayna krizi ile ilgili gerilim sürüyor. Dünyanın gözü Rusya ve Ukrayna’ya çevrildi. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıyan kararı onay için Rusya Parlamentosu'na gönderdi. Rus lider, bu karardan birkaç saat sonra Donetsk ve Luhansk'ta "barışın korunması" için orduya talimat verdi. AB, Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki yönetimleri tanıma kararına yaptırımlarla karşılık verileceğini açıkladı. M Güvenlik Konseyi karar sonrası acil toplandı. Toplantıda konuşan Ukrayna’nın BM Temsilcisi, "Kendimizi savunma hakkımız var" dedi. Almanya Başbakanı Scholz, Biden ve Macron ile anlaştıklarını söyledi. İngiltere ise Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin şimdiden başladığını açıklayarak, yaptırım uygulayacağını duyurdu. Tüm dünya bu bu gelişmelere odaklanırken pek çok kişinin aklında Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin 3. Dünya savaşını sürüklemesi endişesi taşıyor. Kehanetler de 3. Dünya savaşının 2022’de çıkacağına yönelik öngörüler bulunuyor. Peki, Rusya ve Ukrayna arasında savaş 3. Dünya savaşı mı? Rusya ve Ukrayna arasında savaş mı olacak? 3. Dünya Savaşı çıktı mı? İşte 3. Dünya Savaşı hakkında kehanetler…
22.02.2022 Gündem
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'dövme' tepkisi: Malum beden benim!
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'dövme' tepkisi: Malum beden benim! Sosyal medyadan bir türlü vazgeçemeyen ünlü isimler kendilerine gelen kötü eleştirilere de övgülere de kayıtsız kalamıyor. Sosyal medyada yapılan kötü yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Altuğ, hakkında yapılan yoruma sert cevap verdi.
3.12.2021 Magazin
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap!
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap! Sosyal medyada hakkında yapılan 'Estetikten dolayı konuşamıyor' yorumları Serap Paköz'ü çileden çıkardı. Geçtiğimiz aylarda 'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdiren Paköz, hakkında yapılan yorumlara "Dişlerimi çektirdim, o yüzden konuşurken zorluk yaşıyorum" sözleriyle yanıt verdi.
1.09.2021 Magazin
Türk düşmanı ABD'li senatöre KKTC'den çok sert cevap!
Türk düşmanı ABD'li senatöre KKTC'den çok sert cevap! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, ABD'li Senatör Bob Menendez’in dün Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) tarafından "III. Makarios Büyük Haç Nişanı" ile ödüllendirilmesi töreninde yaptığı konuşmada "son Türk askerinin Ada’dan ayrıldığını görme" hedefine ilişkin açıklamasını şiddetle kınadıklarını bildirdi.
31.08.2021 Dünya
AK Parti'den çok sert KKTC açıklaması: Tümüyle reddediyoruz!
AK Parti'den çok sert KKTC açıklaması: Tümüyle reddediyoruz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kıbrıs ziyaretini eleştiren açıklamalara sert cevap verdi.
24.07.2021 Siyaset
Patlama! 'Sanki hep yatmışım gibi...'
Patlama! 'Sanki hep yatmışım gibi...' Ç.Rizespor'a transfer olan Alper Potuk kendisi hakkında yapılan eleştirilere sert cevap verdi.
23.07.2021 Rizespor
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...'
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a sert cevap! 'Hapse gideceksin hapse...' Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 3 Haziran 2018’de seçimi kaybettiği günden bu yana ilk kez basın toplantısı düzenledi.
24.06.2021 Fenerbahçe
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar jet hızıyla boşandı
Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar jet hızıyla boşandı Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'dan boşanacağını açıklamıştı. İhanet iddialarını sosyal medyadan yalanlayan Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, söylentilere göre geçtiğimiz hafta sessiz sedasız boşanmış.
17.06.2021 Magazin
Bakan Çavuşoğlu, Yunan bakana dersini bu sözlerle verdi
Bakan Çavuşoğlu, Yunan bakana dersini bu sözlerle verdi Türkiye ile Yunanistan arasında kritik toplantı sona erdi. Toplantı sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Yunan mevkidaşı Nikos Dendias ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Bakan Çavuşoğlu'nun sıcak mesajlarının ardından Dendias'ın skandal açıklamaları sonrası gerginlik oluştu. Yunan Bakan'ın "Eğer Türkiye bizim egemenlik haklarımızı ihlal etmeye devam ederse önlem ihtimalleri tekrar gündeme gelecektir" sözlerine Bakan Çavuşoğlu şöyle yanıt verdi: "Ben konuşmamda Yunanistan'ı itham edici bir söylemde bulunmadım ama ilk görüşmesinin daha pozitif bir atmosferde geçmesini umuyordum. Ama kabul edilemez ithamlarda bulundu. Türkiye'nin Yunanistan'ın egemenlik haklarını ihlal ettiğini söyledi. Bunu kabul etmemiz mümkün değil."
15.04.2021 Gündem
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...'
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin açıklamalarına çok sert cevap verdi.
7.04.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sert Cevap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert cevap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.