Sert Açıklama

Sert Açıklama

Son dakika sert açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.704 sert açıklama haberi bulunmuştur. Tüm sert açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Masterchef Eda'dan elendikten sonra sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı soru işaretlerine neden oldu
Masterchef Eda'dan elendikten sonra sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı soru işaretlerine neden oldu 'MasterChef All Star'da veda eden son isim yaptığı büyük hata ile Eda Karabulut oldu. Yarışma boyunca birçok arkadaşıyla tartışma yaşayan MasterChef Eda, elendikten sonra yaptığı paylaşımla da çok konuşuldu. Karabulut'un, All Star'da mücadele edip elenen Rıfat'a cevabı çok konuşuldu.
9.10.2023 Magazin
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, Rus ordusunun yöneticilerine karşı büyük bir savaşın içine girdiklerini duyurdu. Sert açıklama sonrası zırhlı araçlar sokaklara inerken, Rostov'da, Rus askeri karargahı olarak tanımlanan bir binanın kuşatıldığı öne sürülüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin, Wagner'in ayaklanma çağrısı sonrası yaptığı açıklamada, "Böyle kalkışmalar ülkemizi sırtından bıçaklamaktır. Silahlı ayaklanma ve herhangi bir iç ayaklanma Rusya'ya halkımıza bir darbedir. Bunun cezasını vereceğiz. Cezası ağır olacaktır." ifadelerini kullandı. Putin'in açıklamasının ardından Wagner'in kurucusu Prigojin, "Hiçbir Wagner savaşçısı kendisini suçlu görerek devlet başkanı veya FSB'nin talebiyle teslim olmak niyetinde değil" dedi. Putin, sıkıyönetim ihlali nedeniyle 30 gün tutukluluğa izin veren bir yasa imzaladı.Öte yandan Rusya'ya ait helikopterin düşürüldüğü iddia edildi. İşte tüm detaylar...
24.06.2023 Dünya
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı
Asya’ya Kıbrıs'ta yumruklu saldırı! Duvardan aşağı atıldı, görüntüler ortaya çıktı Kıbrıs’ta Aya Napa’da Türk ve Rum gençler arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Asya Karaali yaralandı. Rum polisi, iki ön dişi ve iki parmağı kırılan genç kadına saldıran 2 Rum’u tutuklarken, kavgaya karışan bir Kıbrıslı Türk hakkında da arama kararı çıkardı.
7.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde Meral Akşener'in açıklamaları ile muhalefet cephesinde ortaya çıkan çatlak sonrası Erdoğan'ın ilk değerlendirmesi dünya basınında geniş yer buldu. Erdoğan'ın 'Oturdular, konuştular, dağıldılar' sözünü okurlarına aktaran Bloomberg haberinde dikkat çeken bir analize yer verdi.
5.03.2023 Dünya
'Dedeye sahip çıkalım' paylaşımından sonra sert açıklama: Sen işine bak Jesus
'Dedeye sahip çıkalım' paylaşımından sonra sert açıklama: Sen işine bak Jesus Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, "Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı" açıklamasında bulunan Jorge Jesus hakkında çok sert ifadeler kullandı.
22.01.2023 Ümraniyespor
Dışişleri'nden İsveç'e sert tepki: Hiçbir şekilde kabul etmiyoruz
Dışişleri'nden İsveç'e sert tepki: Hiçbir şekilde kabul etmiyoruz ışişleri Bakanlığınca İsveç’te Kuran-ı Kerime yapılan saldırıya ilişkin, “Ülkemizin tüm uyarılarına rağmen, İsveç’te bugün kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’e karşı yapılan aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyoruz” denildi.
21.01.2023 Gündem
Bahçeli'den çok sert açıklama: Sabır taşını çatlattı
Bahçeli'den çok sert açıklama: Sabır taşını çatlattı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'ye yönelik gerçekleştirilmeye çalışılan provokasyonlara tepki gösterdi. Bahçeli, İsveç'in Kur'an yakma izni veren kararına, "Sabır taşını çatlatmıştır." dedi.
21.01.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan sert açıklama: Sadece terör örgütlerini değil, ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz
Bakan Soylu'dan sert açıklama: Sadece terör örgütlerini değil, ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütünün Avrupa ve Amerika tarafından en çok desteklendiği zaman diliminde terör örgütüne en büyük darbeyi vurduk. Biz sadece terör örgütünü yenmiyoruz, aynı zamanda biz terör örgütünü destekleyen, bize müttefik gibi görünen Amerika ve Avrupa'yı mağlup ediyoruz. Mağlup etmeye de devam edeceğiz" dedi.
19.09.2022 Siyaset
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Bununla bir yere varamazsınız, kendine gel kendine
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama: Bununla bir yere varamazsınız, kendine gel kendine İstanbul'un Fethinin 569'uncu Yılı dolayısıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi rakamlara göre 560 bin kişinin alanda olduğunu açıkladı. Konuşmasının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erdoğan, "Atasını takip eden gençlerimiz olduğu müddetçe bu ülkenin önünde kimse duramaz. Bu milletin önünü kimse kesemez." dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini ve ailesini hedef alan açıklamalarına da değinen Erdoğan, "Akşam yalan, sabah yalan... Bununla bir yere varamazsınız. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yatsı geldi geçiyor Bay Kemal. Kendine gel kendine." diye konuştu.
29.05.2022 Siyaset
Bahçeli'den 'Millet Bahçesi' açıklaması: Atatürk Havalimanı'nda yıkım yok, ihya faaliyeti var
Bahçeli'den 'Millet Bahçesi' açıklaması: Atatürk Havalimanı'nda yıkım yok, ihya faaliyeti var Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'ne katıldı. Bahçeli "Millet bahçesi kucaklaşmanın adresidir. Müflis ve iki yüzlü siyasetçilerin estirdiği yalan rüzgarının tam tersine Atatürk Havalimanı'nda yıkım yoktur, israf yoktur, heba edilmiş miras yoktur. İstanbullu kardeşlerimi ferah ve sefaya kavuşturacak ihya vardır" dedi.
29.05.2022 Siyaset
Karadeniz'de  adım adım savaş'a doğru! Rusya'dan Ukrayna'ya sert tepki: S-400 uçaksavar füze sistemleri ateşlendi...
Karadeniz'de adım adım savaş'a doğru! Rusya'dan Ukrayna'ya sert tepki: S-400 uçaksavar füze sistemleri ateşlendi... Karadeniz'de Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilimde tansiyon yükselmeye devam ediyor. İstihbarat kaynaklarının savaşın tarihini bile vermeye başlamasıyla iyiden iyiye gerilen durum için Rusya'dan çok sert açıklama geldi. Ukrayna istihbarat başkanının Bayraktar SİHA'ları kullanarak Rus sistemlerini dağıtıldığına dair açıklaması, Kremlin'de öfkeye sebep oldu.
22.11.2021 Gündem
Ermenistan sınırında çatışma! 7 Azerbaycan askeri şehit oldu
Ermenistan sınırında çatışma! 7 Azerbaycan askeri şehit oldu Son dakika haberi... Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan sınırında dün yaşanan çatışmalarda Azerbaycan ordusundan 7 askerin şehit olduğunu, 10 askerin yaralandığını açıkladı.
17.11.2021 Dünya
Türkiye'den Avrupa'daki göçmen kriziyle ilgili sert açıklama: Reddediyoruz
Türkiye'den Avrupa'daki göçmen kriziyle ilgili sert açıklama: Reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, Polonya ve Belarus sınırındaki göçmen krizinde, Türkiye'nin, tarafı olmadığı bir konuda sorunun parçasıymış gibi gösterilmeye çalışılmasını reddettiğini bildirdi.
11.11.2021 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili sert açıklama! 'Şerefsizliktir'
AK Parti Genel Başkanvekili sert açıklama! 'Şerefsizliktir' AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlara tepki göstererek, "Kendisi gençlerle basketbol oynadı. Son derece sağlıklı. Bir insanın hiç olmayan sağlık sorunları üzerinden konuşup, hiç olmayan vefat haberinden gündem yapmak açıkçası şerefsizliktir. Böyle bir şey olmaz" dedi.
7.11.2021 Siyaset
Beşiktaş'tan sert açıklama! Balotelli, hakem ve Rosier'e kırmızı kart...
Beşiktaş'tan sert açıklama! Balotelli, hakem ve Rosier'e kırmızı kart... Beşiktaş Kulübü, 3-3 biten Adana Demirspor maçında Balotelli'nin Sergen Yalçın'a hareketi ve son dakika golündeki tartışmalı faul pozisyonuyla ilgili bir açıklama yaptı.
22.09.2021 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama! 'Sen kimi kime benzetiyorsun'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama! 'Sen kimi kime benzetiyorsun' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulunarak, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanını Fatih'e benzetiyor. Bunlar Fatih'in kim olduğunu bilmiyorlar. Meral hanım sen kimi kime benzetiyorsun. 'Zulüm 1453'te başladı' diyenlerle aynı yolda yürüyorsun." ifadelerini kullandı.
10.09.2021 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan sert açıklama: Müsaade etmeyiz
İletişim Başkanı Altun'dan sert açıklama: Müsaade etmeyiz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'de faaliyet gösteren bazı medya kuruluşlarına yabancı ülkelerden fon sağlandığına dair haberlere ilişkin, "Kimsenin şüphesi olmasın ki, ne basın özgürlüğü ne de bir başka bahaneyle demokrasimizi kimsenin masasına meze yaptırmayız. Yeni kisveler altında beşinci kol faaliyetlerine müsaade etmeyiz." ifadesini kullandı.
21.07.2021 Gündem
Bahçeli'de sert açıklama: Bu devran böyle gitmez...
Bahçeli'de sert açıklama: Bu devran böyle gitmez... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesinin HDP'li Gergerlioğlu hakkında "hak ihlali" kararına ilişkin açıklama yaptı.
16.07.2021 Gündem
Fenerbahçe'den sert açıklama! 'Sakın ama sakın...'
Fenerbahçe'den sert açıklama! 'Sakın ama sakın...' Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, FB TV'de "Bazı kulüpleri açıkça uyarıyoruz. Sakın ama sakın... Kalan iki haftada hakemleri zan altında bırakıp, rakip takımları baskı almaya çalışmasınlar." dedi.
9.05.2021 Fenerbahçe
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili, "Bu cinayetlerin failleri bugün hakim karşısına çıkıyor. Katiller için hesap vakti. Bizim adalete inancımız tam." ifadelerini kullandı.
26.04.2021 Siyaset
Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki: Boyun eğmeyeceğiz
Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki: Boyun eğmeyeceğiz Dışişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Ermeni terörünün şehit ettiği mesai arkadaşlarımızı unutmadık, asla unutmayacağız! Rahat uyusunlar, hiçbir yalana ve baskıya boyun eğmeyeceğiz" ifadeleri kullanıldı.
24.04.2021 Siyaset
Yeni kriz patlak verdi! ABD ile Rusya...
Yeni kriz patlak verdi! ABD ile Rusya... Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Joe Biden'ın olası görüşmesine dair, "Kısa süre içinde bir Putin-Biden görüşmesi ayarlanması mümkün değil" dedi. Öte yandan Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "ABD, ulusal çıkarlarını savunacak, ABD'ye zarar veren Rus hükümeti eylemlerinin bedelini ödetecek" ifadeleri kullanıldı.
15.04.2021 Dünya
Fenerbahçe'den sert açıklama: "Marcao diye bir adam var..."
Fenerbahçe'den sert açıklama: "Marcao diye bir adam var..." Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Maçta talihsiz bir sakatlık yaşayarak hastaneye kaldırılan Pelkas'la ilgili de konuşan Baki, "Bu çığırtkanlıklar en çok kime yarıyor bakmak lazım. Pelkas'a yapılan hareket... Amerika'da dövüş sporları maçında yapılsa gecenin nakavtı olarak lanse edilir." dedi.
8.03.2021 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'dan sert açıklama!
Cumhurbaşkanı Sözcüsü Kalın'dan sert açıklama! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde şehit olan 13 sivil vatandaşa ilişkin, terör örgütü PKK'nın sivillere yönelik saldırılarını sürdürdüğünü ancak dünyanın sessiz kaldığını belirterek, "Bu sessizlik, utanç verici bir suç ortaklığıdır ama biz sessiz kalmayacağız." ifadelerini kullandı.
14.02.2021 Gündem
Fatih Terim'den sert açıklama! 'Küfürler hakaretler...'
Fatih Terim'den sert açıklama! 'Küfürler hakaretler...' Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim "6222 denen bir şey var, bunun uygulamasını da istiyoruz" dedi.
6.02.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sert Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.