Serpil Örümcer

Serpil Örümcer

Son dakika Serpil Örümcer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serpil Örümcer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serpil Örümcer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serpil Örümcer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serpil örümcer gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 serpil örümcer haberi bulunmuştur. Tüm serpil örümcer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor!
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor! Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak Örümcer, geçen günlerde geçim sıkıntısı çektiğini ve yaşamını devam ettirebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklamıştı.
16.02.2024 Magazin
Bakan Göktaş'tan, Yeşilçam oyuncusu için yardım talimatı
Bakan Göktaş'tan, Yeşilçam oyuncusu için yardım talimatı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, Yeşilçam oyuncularından Serpil Örümcer'e yardım edileceği öğrenildi.
18.01.2024 Gündem
Yüzlerce kişi akın etti... Bulgaristan'dan otobüslerle geldiler
Yüzlerce kişi akın etti... Bulgaristan'dan otobüslerle geldiler Fatih’te bulunan Ayın Biri Kilisesi'ne yerli ve yabancı yüzlerce kişi akın etti. Bulgaristan'dan otobüslerle gelenlerin de olduğu kilise önünde metrelerce kuyruk oluştu.
1.04.2022 Gündem
Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi?
Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi? Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Fulden Uras, Nuri Alço’nun 45 yıl önce anneannesi Serpil Gülle ile evli olduğunu söyledi. Uras ayrıca, Nuri Alço’nun 10 yıllık eşi anneannesi Sevinç Gülle’yi dönemin şarkıcısı Serpil Örümcer ile aldattığını iddia etti. Fulden Uras’ın açıklamalarından sonra Serpil Örümcer’in hayatı merak edilmeye başladı. Bizde sizler için Serpil Örümcer kimdir? Sorusunu yanıtladık.
25.12.2019 Gündem
'Bayan bacak' lakaplı Serpil Örümcer perişan halde!
'Bayan bacak' lakaplı Serpil Örümcer perişan halde! Kanal D'de ekranlara gelen 'Renkli Sayfalar' programı, eski şarkıcı ve oyuncu Serpil Örümcer'in rutubetten dökülen evini görüntüledi.
22.02.2017 Magazin
Esra Erol suskunluğunu ilk kez bozdu
Esra Erol suskunluğunu ilk kez bozdu ATV ekranlarının sevilen sunucusu Esra Erol, Zuhal Topal ve ekibine canlı yayında fena patladı
13.04.2016 Televizyon
"İzdivaç programından para aldım"
"İzdivaç programından para aldım" Yeşilçam yıldızlarından "bayan bacak" lakabıyla tanınan Serpil Örümcer, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında 2 bin lira karşılığında izdivaç adayı olduğunu itiraf etti.
7.04.2016 Sinema-Dizi
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı 74 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Berkant'ı sevenleri yalnız bırakmadı. Cenaze törenine, Berkant’ın ilk eşi Serpil Örümcer ve ilk eşinden olduğu belirtilen Fulya’nın yakınmaları damgasını vurdu
3.10.2012 Yaşam
Berkant'a veda!
Berkant'a veda! İlk tören Cemal Reşit Rey’de düzenlendi
3.10.2012 Magazin
Bayan Bacak'a yardım eli
Bayan Bacak'a yardım eli Ve onun trajik öyküsü sonunda dikkat çekti, yardım elleri uzanmaya başladı
4.03.2010 Magazin
'Bayan Bacak'ın dramı
'Bayan Bacak'ın dramı Kilisede temizlik yaparak ayakta kalıyor
18.02.2010 Magazin
Yeni trend bacak dekoltesi
Yeni trend bacak dekoltesi Dekoltenin de modası olur mu demeyin, olur! Hatırlarsanız önceki yıllarda g-stringini giyip popo göstermek pek bir modaydı...
21.08.2009 Arşiv
Bayan Bacak'tan şok iddia!
Bayan Bacak'tan şok iddia! '4 aylık evliyken tabancayla beni öldürüyordu'
20.01.2009 Magazin
'Bayan Bacak'ın kızı isyan etti!
'Bayan Bacak'ın kızı isyan etti! 'Babamdan sadece sevgi istedim'
18.01.2009 Magazin
'Bayan Bacak’a özel gece
'Bayan Bacak’a özel gece Bacaklarının güzelliğiyle adını duyuran Serpil Örümcer'in dramı...
11.01.2009 Magazin
Berkant'ın kızı gözyaşı döküyor
Berkant'ın kızı gözyaşı döküyor "Samanyolu" şarkısıyla ünlenen Berkant'ın kızı Fulya Akgürgen, hayatında sadece bir kere gördüğü babası için gözyaşı döküyor
6.01.2004 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Serpil Örümcer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serpil örümcer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.