Gazete Vatan Logo

Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Fulden Uras, Nuri Alço’nun 45 yıl önce anneannesi Serpil Gülle ile evli olduğunu söyledi. Uras ayrıca, Nuri Alço’nun 10 yıllık eşi anneannesi Sevinç Gülle’yi dönemin şarkıcısı Serpil Örümcer ile aldattığını iddia etti. Fulden Uras’ın açıklamalarından sonra Serpil Örümcer’in hayatı merak edilmeye başladı. Bizde sizler için Serpil Örümcer kimdir? Sorusunu yanıtladık.

Serpil Örümcer kimdir? Nuri Alço ile sevgili miydi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Fulden Uras, anneannesiyle Nuri Alço’nun 45 yıl önce evli olduklarını açıkladı. Uras, Nuri Alço'nun anneannesini Serpi Örümcer ile aldattığını da iddia etti. Bu iddia sonrası Serpil Örümcer hakkında merak edilenler de arttı.

'EVLENDİKLERİNDE BEN ÇOCUKTUM'

Nuri Alço geçtiğimiz günlerde 1 kez evlendiğini açıklamıştı. Nuri Alço’nun ilk evliliğini ise Fulden Uras’ın anneannesiyle yaptığı ortaya çıktı. Fulden Uras, Nuri Alço ile anneannesi evliliği konusunda şunları söyledi:

Anneannem Nuri Alço'yu tanıdığında, Nuri, Eskişehir'de ilaç teknikeriydi. İstanbul'a gelme sebebi de benim anneannem. Ben çocuktum evlendiklerinde. Ben genç kız olduğumda Nuri Alço hala anneannemin eşiydi.

Nuri Alço o zamanın ünlü bir şarkıcısına aşık oldu. Bir aldatılma var. Alço, çok inkar etti. Biz ona hiç 'dede' demedik, hep 'Nuri' dedik. Bir gün Mehmet Ali'nin programına katıldım. Nuri Alço da vardı. Ben 'Nuri benim dedem' dedim. Kuliste 'Kızım niye söylüyorsun?' diye bana kızdı.

Haberin Devamı

'İNKARA GEREK YOK'

Benim sülalem Nuri Alço'yu kabul ettiyse o da bu evliliği kabul edecek. İnkara gerek yok, fotoğraflarla ortada her şey. Anneannem bana 'Ben bir gün bunu gazeteye vereceğim' derdi. Anneannem rahat uyusun. Ben Türkiye'ye söyledim. Nuri Alço'nun ilk evliliği benim anneannem Sevinç Gülle'yledir.

Nuri Alço’nun 10 yıllık eşini, şarkıcı Serpil Örümcer ile aldattığı öne sürüldü. Peki Serpil Örümce kimdir?

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

1952 yılında doğan Serpil Örümcer 1968-1978 yılları arasında sinemanın "Bayan Bacak" lakaplı sanatçısıdır. Esas soyadı Orümcer'dir, ancak daha rahat söylenebilmesi nedeniyle Örümcer soyadıyla anılmıştır.

Örümcer, bir dönemin ünlü pop sanatçısı Berkant ile evlenmiştir. Beşiktaş’ta bir çay bahçesinde başlayan aşkları nikah masasında sonlanmıştır. Bu arada, Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, zaman içerisinde şöhret olmuştur. Aşkları sadece 1 yıl sürmüş ve Örümcer, kızı Fulya'ya hamileyken, eşi Berkant'tan, çok alkol kullandığı gerekçesiyle ayrılmıştır. Serpil Örümcer daha sonra müziğe başlamış ve 5 albüm ve 7 tane 45'lik çıkartmıştır.

Haberin Devamı

Örümcer, daha sonra, 4 eşi daha bulunan Batmanlı iş adamı Hasan Ölük'le evlenmiştir.

İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı alan sanatçıdır.

1990'larda cilt kanserine yakalanan ve büyük maddi sıkıntılar içinde olan Örümcer, yaşam mücadelesi vermektedir. 2010 yılında kötü durumda olan evi Dekodizayn programı tarafından yenilenmiş ve iyi hale getirilmiştir.