Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bayan Bacak'ın kızı isyan etti!

'Bayan Bacak'ın kızı isyan etti!

'Babamdan sadece sevgi istedim'

"Bayan Bacak" olarak tanınan şarkıcı Serpil Örümcer ile "Samanyolu" şarkısıyla unutulmayan şarkıcı Berkant’ın 34 yaşındaki kızı Fulya Akgürgen, anne ve babasının yıllardır bitmek bilmeyen tartışmalarına sonunda isyan etti.

FULYA Akgürgen, Serpil Örümcer’le Berkant’ın rüya gibi başlayıp bir yıl süren evliliğinden dünyaya geldi. Babasına göre 10 yaşına kadar kendisini ölü bildi. Fulya ise babasına gösterilmediğinin doğru olmadığını savunarak, "Doğru bile olsa bir baba kızını görürdü. En azından okuduğum liseye gelebilirdi" diyor. Anne baba ayrılığının faturasını hep çocukların ödediğini söyleyen Fulya Akgürgen, yıllardır baba özlemi çektiğini söyleyerek "Babamdan sadece sevgi istedim" diyor.



Fulya Akgürgen, annesinin üçüncü evliliği sırasında zor günler yaşadı. Hatta sokakta kaldı. Komşuları, babası Berkant’ı aradılar. Fulya, babasının "tamam" demesine rağmen kendisiyle ilgilenmediğini ve sahipsiz kaldığı için karşısına ilk çıkan erkekle evlenmek zorunda kaldığını anlatıyor. Ona göre, babasız çocuklar, bedelini yanlış evliliklerle ödüyorlar.

Sebep ben değilim

Babasını hayal meyal hatırlayan Fulya Akgürgen, Berkant’la ilk kez 6 yıl önce bir televizyon kanalında görüşmüş. Sonra, "Belki bir gün beni anlar, yaşadığımı sorar" diye beklemeye başlamış. Son olarak, şu anda boşanmak üzere olduğu eşiyle Mersin’de çalışan babasını ziyaret etmişler. Damadı, Berkant’ı "Kızını al" deyip tehdit edince, Berkant, "Boşanın, kızımı alayım" demiş. İşsiz güçsüz eşinin, kendisiyle, ünlü anne ve babasından çıkar sağlamak için evlendiğini geç anladığını söyleyen Fulya Akgürgen, "Şimdi boşanıyorum. Yaşadıklarımın sebebi ben değilim. Babamla o olaydan sonra bir kez daha görüştüm ama kendisinin beni görme isteği yok" diyor. Fulya, babasını aradığında, aileden, "Niye rahatsız ediyorsun, savcılığa veririz" yanıtını aldığını belirterek, "Babamla konuşmak istemem suç mu?" diye soruyor.

Sözleriyle üzdü

Sevinçli zamanlarında da, zor anlarında da babasının yanında olmadığını belirten Fulya Akgürgen, "Görüşmek istediğimde babam ’İlk kızımın cenazesine gitmedim, seninle mi görüşeceğim?’ diye yanıt verdi. Babam röportajda ’Bir yıl evli kaldım. 36 yıldır bu evliliğe mahkûm edildim’ deyince çok üzüldüm. Annemle isteyerek evlenmiş, sonra da ayrılmışsın. Ben mi dedim ’Beni doğurun’ diye. Diğer evlatlarını sevip beni sevmemen gücüme gidiyor" diye sesleniyor. (HÜRRİYET)

Haberin Devamı