Gazete Vatan Logo

Berkant'ın kızı gözyaşı döküyor

"Samanyolu" şarkısıyla ünlenen Berkant'ın kızı Fulya Akgürgen, hayatında sadece bir kere gördüğü babası için gözyaşı döküyor

Çorlu'dan İstanbul'a maddi imkansızlıklar yüzünden gidemeyen Akgürgen, yetkililerden yardım istedi.

Mersin'de ameliyat olan ve İstanbul'da tedavisine devam edilen sanatçı Berkant Akgürgen'in ilk eşi ünlü sinema sanatçısı "Bayan Bacak" lakaplı Serpil Örümcer ile evliliğinden olan kızı Fulya Akgürgen, 28 yıllık yaşamı boyunca sadece bir kez gördüğü babasını ziyaret etmek istediğini söyledi.

Çorlu'da harabeyi andıran evlerinden çıkmak zorunda olduklarını belirten Akgürgen, şu anda geçici olarak başka bir evde kaldıklarını söyledi. Akgürgen, "Hiç görmediğim babamla, televizyon programları aracılığıyla sadece bir kez görüştüm. Kendisinin bana yardım sözü vardı. Verdiği sözlerin hiç birini yerine getirmedi. Beni bir daha arayıp sormadı. Ancak her ne olursa olsun, o benim babamdır ve babamı görmek, yanına gitmek istiyorum" dedi. Maddi imkansızlıklar yüzünden İstanbul'a gidemediğini belirten Funda Akgürgen, "Babamın yanına gidecek, gittiğim zaman bir yerde kalacak param yok. Eşim de işsiz olduğundan dolayı bir yardım eli uzatılmasını ve babamı görmeyi çok istiyorum" diye konuştu.

Evliliğinden iki çocuğu olduğunu, küçük çocuğunun Yalova'da annesi Serpil Örümcer ile birlikte kaldığını belirten Akgürgen, annesinin de sanatçı Seda Üren'in babasıyla birlikte sefalet içinde yaşadığını sözlerine ekledi. Fulya Akgürgen, "Çocuğumu orada bırakmak zorunda kaldım. Çünkü, biz şu anda Çorlu'da sokaklarda kaldık. En azından çocuğum bir kreşe verilirse, barınabileceğimiz bir ev bulana kadar ben sokaklarda kalmaya razıyım. Barınmak için bizlere de ev ve iş imkanı sunulursa, küçük çocuğumu ve annem Serpil Örümcer'i de yanıma almak istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı