Serenay Sarıkaya Paylaşım

Serenay Sarıkaya Paylaşım

Son dakika Serenay Sarıkaya paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Sarıkaya paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Sarıkaya paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Sarıkaya Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay sarıkaya paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 serenay sarıkaya paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm serenay sarıkaya paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı, beğeni rekoru kırdı!
Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı, beğeni rekoru kırdı! Şahmeran dizisiyle setlere geri dönen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu 'hazırım' notunu eklediği pozlarıyla beğeni rekoru kırdı.
27.05.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: Bunu eninde sonunda yazacağımı biliyordunuz
Serenay Sarıkaya: Bunu eninde sonunda yazacağımı biliyordunuz Magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak ayna karşısında çektiği fotoğraflarla dikkatleri üzerine topladı.
16.10.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya paylaştı! İskele pozu olay oldu
Serenay Sarıkaya paylaştı! İskele pozu olay oldu Yaz tatilini Ege sahillerinde geçiren Serenay Sarıkaya, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu, son olarak iskelede verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
23.07.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum!
Serenay Sarıkaya’nın paylaşımına sevgilisinden şaşırtan yorum! Oyuncu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından hayvanlara yapılan işkencelere ve hayvan ölümlerine tepki gösterdi.
27.10.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı Serenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024 Magazin
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu
Alina Boz - Umut Evirgen evlendi! Serenay Sarıkaya'nın imalı paylaşımı olay oldu İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, Emirgan'da demirli olan Halas 71 adlı teknede hayatlarını birleştirdi. Umut Evirgen'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'dan sosyal medya hesabından imalı paylaşım geldi.
3.12.2023 Magazin
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı
Serpil Tosun'dan manidar paylaşım! Eşinin ve arkadaşının ihanetine uğramıştı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Serpil Tosun'un, eşinden boşanma kararı almıştı. İhanete uğrayan Serpil Tosun, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı.
17.11.2023 Magazin
'Yasak aşk'ta bu kez de aylar önceki yazışmaları ortaya çıktı
'Yasak aşk'ta bu kez de aylar önceki yazışmaları ortaya çıktı Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile görüntülenmişti. Yasak aşkın magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Serpil Tosun sessizliğini bozmuştu. Son olarak skandal aşk ortaya çıkmadan önce iki kadının birbirlerine yaptığı yorumlar gündeme geldi. Yeni bir paylaşım yapan Cansu Tosun'un fotoğrafındaki detay ise dikkat çekti.
1.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor
Ünlü isimlerin 'marka' kurnazlığı: Instagram paylaşımları başlarına dert açıyor Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar başlarına iş açıyor.
25.08.2023 Magazin
Ünlü isimlerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatıyor! Rekor Hande Erçel'de
Ünlü isimlerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatıyor! Rekor Hande Erçel'de Ünlü isimler rol aldıkları dizilerle hayran kitlelerini genişletiyor ve Instagram paylaşımlarından para kazanıyorlar. Paylaşım başına 350 bin lira kazanan Hande Erçel listede birinci sırada yer alırken, Erçel'i Beren Saat 300 bin lira, Serenay Sarıkaya ise 275 bin lira ile takip ediyor.
24.07.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya paylaştı sosyal medya sallandı!  'Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor'
Serenay Sarıkaya paylaştı sosyal medya sallandı! 'Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor' Instagram'da 9 milyondan fazla takipçisi bulunan oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Yunanistan'da almıştı. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran oyuncu tatilinden yeni kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.
11.06.2023 Magazin
Kerem Bürsin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisini yorumladı!
Kerem Bürsin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisini yorumladı! Ünlü oyuncu Kerem Bürsin eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Aile dizisiyle ilgili paylaşım yaptı.
28.03.2023 Televizyon
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik
Serenay Sarıkaya'dan güldüren paylaşım: Sizin hasta olduklarınızı biz taburcu ettik Şahmaran dizisinde Şahsu rolüyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın, cesur sahneleriyle adından söz ettirmişti. Dizide Sarıkaya'nın ayakları gündem olmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez de ayna karşısında poz verdi. Sarıkaya'nın telefon kılıfının üzerinde yazan yazı dikkat çekti.
31.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı!
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı! Şahmeran dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya bir yandan da Alice Müzikali'ne devam ediyor. Sarıkaya, sosyal medya hesabından Alice Müzikali provalarından paylaşımda bulundu. Merve Dizdar ile çekildiği kareleri yayınlayan Serenay Sarıkaya, paylaşımına "6 saat prova yapmışlar... Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk" notunu düştü.
16.11.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan sıfır makyaj paylaşım!
Serenay Sarıkaya'dan sıfır makyaj paylaşım! Dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Şahmeran' dizisiyle ekranlara dönecek olan ve Umut Evirgen ile biten aşkıyla gündemden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, spor öncesi doğal haliyle verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin doğal hali beğeni topladı.
13.10.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya denizde yeni pozlarını paylaştı, yorum yağdı!
Serenay Sarıkaya denizde yeni pozlarını paylaştı, yorum yağdı! Son dönemde işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla gündeme gelen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, yaz aylarının son zamanlarını değerlendirerek tatiline devam ediyor. Son olarak bir dizi fotoğrafını peş peşe yayınlayan oyuncu, takipçilerinin beğenisini topladı.
2.09.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Serenay Sarıkaya son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Oyuncu Serenay Sarıkaya yaz boyunca sosyal medya hesabında paylaştığı bikinili pozlarıyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, son olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
29.08.2022 Magazin
Tatil pozlarını paylaşan Serenay Sarıkaya sosyal medyayı salladı! O detay dikkatlerden kaçmadı...
Tatil pozlarını paylaşan Serenay Sarıkaya sosyal medyayı salladı! O detay dikkatlerden kaçmadı... Son dönemde işletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Serenay Sarıkaya, tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Siyah bikinisiyle kumsalda poz veren güzel oyuncunun ilginç aksesuarları dikkat çekti. Beline taktığı incili kemer ile ayak parmağına yüzük takan Sarıkaya'nın pozlarına ise beğeni yağıyor.
11.07.2022 Magazin
Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'dan ilk fotoğraf! Aşkını ilan etti
Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya'dan ilk fotoğraf! Aşkını ilan etti Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkından ilk fotoğraf geldi. Dün 30 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü kutlayan Evirgen, Sarıkaya ile birlikte çekilen pozlarını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.
2.07.2022 Magazin
Pembe kombini çok beğenilmişti! Serenay Sarıkaya'dan olay poz: 'Semt oturuşunu sizden öğrenecek değiliz'
Pembe kombini çok beğenilmişti! Serenay Sarıkaya'dan olay poz: 'Semt oturuşunu sizden öğrenecek değiliz' Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Son olarak katıldığı ödül töreninde pembe kombiniyle herkesi mest eden güzel oyuncudan yeni bir paylaşım daha geldi. Serenay Sarıkaya, olay yaratan dekoltesiyle çömelerek poz verdi.
1.06.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan duygulandıran paylaşım! Yorum ve beğeni yağdı...
Serenay Sarıkaya'dan duygulandıran paylaşım! Yorum ve beğeni yağdı... Oyuncu Serenay Sarıkaya, anneler günü için Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini duygulandırdı. Sarıkaya'ya yapılan "Babası annesine çok çektirmiş" yorumu ise dikkat çekti.
8.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Sarıkaya Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay sarıkaya paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.