Seren Serengil Sevgili

Seren Serengil Sevgili

Son dakika Seren Serengil sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Serengil sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Serengil sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Serengil Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren serengil sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 seren serengil sevgili haberi bulunmuştur. Tüm seren serengil sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil'den şaşırtan 'soyadı' açıklaması
Seren Serengil'den şaşırtan 'soyadı' açıklaması Seren Serengil-Mustafa Tohma çifti, “erkeğin, kadının soyadını alması” hakkında konuştu.
22.04.2022 Magazin
'Şimdiki aklım olsa Seren Serengil ile...'
'Şimdiki aklım olsa Seren Serengil ile...' Cenk Eren, "Şimdiki aklım olsa Seren Serengil ile evlenirdim." diyerek yıllarca yaşadığı pişmanlığı dile getirdi.
31.07.2017 Magazin
Derya Baykal'dan Seren Serengil'e çok ağır cevap!
Derya Baykal'dan Seren Serengil'e çok ağır cevap! Derya Baykal, kızı hakkında ağır iddialarda bulunan Seren Serengil'e açtı ağzını yumdu gözünü. Baykal'ın sözlerinden sonra Seren Serengil gözyaşlarını tutamadı.
15.06.2017 Magazin
Seren Serengil: Derya Şensoy, sevgilimi kullandı!
Seren Serengil: Derya Şensoy, sevgilimi kullandı! Seren Serengil, sunucusu olduğu 'Duymayan Kalmasın' adlı magazin programında, oyuncu Derya Şensoy'la ilgili flaş bir iddiada bulundu.
14.06.2017 Magazin
Seren Serengil'in annesi şok etti!
Seren Serengil'in annesi şok etti! Seren Serengil'in annesinin Ebru Şallı'ya olan aşırı benzerliği şaşırttı.
19.03.2017 Magazin
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı' Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.
12.02.2022 Magazin
Geri dönüşüm ameliyatı nedir?
Geri dönüşüm ameliyatı nedir? Şarkıcı Seren Serengil, önceki gün hastaneye kaldırıldı. 46 kiloya kadar düştüğünü söyleyen Serengil, ameliyat olması gerektiğini açıkladı. Yaptığı açıklamada geri dönüşüm ameliyatı olacağını ifade etmesinin ardından geri dönüşüm ameliyatı hakkındaki sorular arttı. Peki, geri dönüşüm ameliyatı nedir?
28.12.2020 Gündem
Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap
Demet'ten 'Seren Serengil' sorusuna ilginç cevap Demet Akalın, Instagram'da Seren Serengil'i silmesi hakkında yayınlanan gönderiye, "Benim ne mesajla isim olur ne de düşmanlıkla. Yeni bir transferle zaten beni bol bol konuşacaksınız" diyerek müjdeyi verdi. Akalın'ın bu yorumu ise takipçilerini heyecanlandırdı.
2.10.2018 Magazin
Seni mutlu etmeyi başaramadım
Seni mutlu etmeyi başaramadım Birkaç aydır aşk yaşayan Seren Serengil ile Yaşar İpek ayrıldı. Serengil, sosyal medyada yayınlandığı mesajda “Ben de seni mutlu edebilmeyi çok istedim, çok denedim biliyorsun! Ama sanırım başaramadım...” ifadelerine yer verdi.
12.03.2018 Magazin
Yere göğe sığdıramıyordu...
Yere göğe sığdıramıyordu... Geçtiğimiz günlerde yakının düğününde sevgilisi Yaşar İpek ile annesini tanıştıran Seren Serengil, herkesi şaşırtan bir karar aldı. İkili yolları ayırdı.
12.03.2018 Magazin
Seren Serengil açıkladı! Eşcinsel miydi?
Seren Serengil açıkladı! Eşcinsel miydi? Seren Serengil, şarkıcı sevgili Özay Bakır’la ayrılığını sosyal medyadan duyurmuştu. Seren Serengil, ayrılık sebeplerini canlı yayında gözyaşları içinde anlattı.
5.12.2017 Magazin
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu!
Seda Sayan kendisinden 16 yaş küçük şarkıcıya aşık oldu! 7 kez evlenen Seda Sayan, Murat Karabova ile olan ilişkisini bitirdikten sonra gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem'e kaptırdı. Erdem'in ne diyeceği ise merak konusu oldu.
4.12.2017 Magazin
Eda Erol'un eski aşkı: Esra Erol bana dedi ki...
Eda Erol'un eski aşkı: Esra Erol bana dedi ki... Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programına katılan Ogan Şenyolcu, Eda Erol ve Alişan ayrılığı hakkında şok iddialarda bulundu.
18.09.2017 Magazin
Demet Akalın'la ilgili flaş iddia!
Demet Akalın'la ilgili flaş iddia! Yaşadıkları haciz şokunun ardından ayrılacakları konuşulan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un çiftinin ikinci çocuklarını bekledikleri yönündeki iddia, magazin gündemine bomba gibi düştü.
23.08.2017 Magazin
Seren Serengil sevgilisinin annesiyle tanıştı
Seren Serengil sevgilisinin annesiyle tanıştı Geçtiğimiz mart ayında bir süredir gözlerden uzakta yaşadığı Özay Bakır'la olan ilişkisini açıklayan Seren Serengil, sevgilisinin annesiyle bir araya geldi.
19.04.2017 Magazin
Mali sosyal medyadan sevgili yaptı!
Mali sosyal medyadan sevgili yaptı! Mehmet Ali Erbil, canlı yayın sırasında aşk itirafında bulundu.
21.03.2017 Magazin
'Seren Serengil aynaya yazdı, ben paçasına yapıştım'
'Seren Serengil aynaya yazdı, ben paçasına yapıştım' Deniz Akkaya, Mesut Yar'ın 'Duymayan Kalmasın' programından ayrılığını sosyal medya üzerinden böyle duyurdu.
13.10.2016 Magazin
Işıltılı dünyanın renkli skandalları
Işıltılı dünyanın renkli skandalları Geçtiğimiz haftanın magazin gündemine Muazzez Abacı’nın sahnede kemancı dövmesi oturdu
24.10.2009 Arşiv
Seda, Seren'in ex aşkıyla
Seda, Seren'in ex aşkıyla Genç şarkıcı Seda Üren, gönlünü Seren Serengil'in eski eşi Ozan Kaçmaz'a kaptırdı
4.08.2005 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seren Serengil Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren serengil sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.