Seren Serengil Son Hali

Seren Serengil Son Hali

Son dakika Seren Serengil son hali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Serengil son hali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Serengil son hali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Serengil Son Hali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren serengil son hali gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 seren serengil son hali haberi bulunmuştur. Tüm seren serengil son hali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü...
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü... Yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile gündemden düşmeyen Seren Serengil bu kez de son görüntüsü ile gündeme geldi.
7.04.2021 Magazin
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı! Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.
27.05.2022 Magazin
İşte Seren Serengil'in son hali! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma paylaştı!
İşte Seren Serengil'in son hali! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma paylaştı! Seren Serengil geçtiğimiz günlerde damardan beslendiğini açıklamış ve riskli bir ameliyat olacağını duyurmuştu. Cuma günü ameliyat masasına yatan Seren Serengil’in son halini sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sosyal medya sayfasından paylaştı. Serengil ise "Uçurumun kenarından döndüm" dedi.
20.12.2021 Magazin
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim'
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim' Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası sağlığını hiçe sayarak tehlikeli bir ameliyat daha olan ve 'Dumping sendromu'na yakalanıp 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, riskli bir ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, hastane koridorunda dolaşan Serengil'in son halini paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Seren Serengil eriyor! "4 kg yağ kalmış, çok tehlikeli"
Seren Serengil eriyor! "4 kg yağ kalmış, çok tehlikeli" Dumping sendromuyla mücadele eden Seren Serengil, sosyal medyada yeni fotoğraflarını paylaştı. Serengil'in son görüntüsü korkuttu.
2.05.2021 Magazin
Seren Serengil çok fena yakalandı!
Seren Serengil çok fena yakalandı! Ameliyat olan modacı Nur Yerlitaş'ı ziyarete giden Seren Serengil, objektiflere yansıyan görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi.
13.10.2016 Magazin
Seren Serengil 19 kilo verdi
Seren Serengil 19 kilo verdi Tüp mide ameliyatı sayesinde 19 kilo veren Seren Serengil'in son hali...
28.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seren Serengil Son Hali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren serengil son hali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.