Seren Serengil Kaç Kilo

Seren Serengil Kaç Kilo

Son dakika Seren Serengil kaç kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Serengil kaç kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Serengil kaç kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Serengil Kaç Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren serengil kaç kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 seren serengil kaç kilo haberi bulunmuştur. Tüm seren serengil kaç kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma...
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma... Ünlü sunucu Seren Serengil, zayıflık uğruna bıçak altına yattığından beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Serengil'i zor günlerinde bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi Hatay'dan İstanbul'a gelerek ünlü sunucuyu ziyaret etti. Serengil mutlu aile tablosunu Instagram'dan paylaşarak 'Aileye girdik pozu' notunu düştü.
27.12.2021 Magazin
Seren Serengil acil ameliyata alındı! Durumu...
Seren Serengil acil ameliyata alındı! Durumu... Uzun süredir sağlık sorunları ile gündemde olan Seren Serengil acil olarak ameliyata alındı.
7.06.2021 Magazin
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü...
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü... Yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile gündemden düşmeyen Seren Serengil bu kez de son görüntüsü ile gündeme geldi.
7.04.2021 Magazin
Seren Serengil canlı yayında fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı
Seren Serengil canlı yayında fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı Yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile gündemde olan Seren Serengil hastalığının yeniden nüksetmesi nedeniyle canlı yayında fenalaştı. Ünlü isim apar topar hastaneye kaldırıldı.
1.04.2021 Magazin
Eski Seren öldü, yaşasın yeni Seren...
Eski Seren öldü, yaşasın yeni Seren... Seren Serengil, bomba gibi geri dönmeye hazırlanıyor
25.08.2010 Arşiv
Prostat erkeğin kaderi
Prostat erkeğin kaderi Anadolu Sağlık Merkezi Onkolojik Bilimler Koordinatörü Prof. Dr. Haluk Onat, erkeklerin prostattan kaçışı olmadığını söylüyor: Nasıl ki meme kanseri kadınların kaderiyse, prostat da erkeklerin kaderi...
15.09.2006 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seren Serengil Kaç Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren serengil kaç kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.