Seren Serengil Hastalık

Seren Serengil Hastalık

Son dakika Seren Serengil hastalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Serengil hastalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Serengil hastalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Serengil Hastalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren serengil hastalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 seren serengil hastalık haberi bulunmuştur. Tüm seren serengil hastalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Seren Serengil'den kötü haber! Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil tekrar hastaneye kaldırıldı. Serengil’in karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi. İşte detaylar...
10.12.2021 Magazin
Seren Serengil acil ameliyata alındı! Durumu...
Seren Serengil acil ameliyata alındı! Durumu... Uzun süredir sağlık sorunları ile gündemde olan Seren Serengil acil olarak ameliyata alındı.
7.06.2021 Magazin
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü...
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü... Yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile gündemden düşmeyen Seren Serengil bu kez de son görüntüsü ile gündeme geldi.
7.04.2021 Magazin
Seren Serengil canlı yayında fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı
Seren Serengil canlı yayında fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı Yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile gündemde olan Seren Serengil hastalığının yeniden nüksetmesi nedeniyle canlı yayında fenalaştı. Ünlü isim apar topar hastaneye kaldırıldı.
1.04.2021 Magazin
Seren Serengil'den endişelendiren paylaşım!
Seren Serengil'den endişelendiren paylaşım! Dumping sendromu hastalığıyla mücadele eden Seren Serengil, sosyal medya hesabından hayranlarını endişelendirecek bir paylaşıma imza attı.
10.06.2021 Magazin
Seren Serengil'den itiraf: Ölüm aklıma geldikçe...
Seren Serengil'den itiraf: Ölüm aklıma geldikçe... Ünlü isimlerlesık sık polemik yaşayıp gündeme gelen Seren Serengil zor günler geçiriyor. Günden güne eriyen Serengil "Ölüm aklıma geldikçe kızgınlıklarımdan vazgeçiyorum" dedi.
18.04.2021 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber! Hayranlarından yarım istedi
Seren Serengil'den kötü haber! Hayranlarından yarım istedi Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, sağlık sorunlarının nüksettiğini duyurdu.
21.03.2021 Magazin
İşte Türkan Şoray'ın bilinmeyen hastalığı!
İşte Türkan Şoray'ın bilinmeyen hastalığı! Türkan Şoray'ın ikinci böbreğinde de cushing sendromu rahatsızlığı başladı...
24.04.2017 Magazin
Güler Işık tesettüre girdi! İşte Güler Işık'ın yeni hali
Güler Işık tesettüre girdi! İşte Güler Işık'ın yeni hali Kanser teşhisi koyulan ünlü türkücü Güler Işık, Umre ziyaretinde iyileşeceğini işaret eden bir rüya gördü. Rüyası doğru çıkıp şifa bulan Işık, tesettüre girdi.
18.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seren Serengil Hastalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren serengil hastalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.