Seren Serengil Evleniyor Mu

Seren Serengil Evleniyor Mu

Son dakika Seren Serengil evleniyor mu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Serengil evleniyor mu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Serengil evleniyor mu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Serengil Evleniyor Mu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren serengil evleniyor mu gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 seren serengil evleniyor mu haberi bulunmuştur. Tüm seren serengil evleniyor mu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma...
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma... Ünlü sunucu Seren Serengil, zayıflık uğruna bıçak altına yattığından beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Serengil'i zor günlerinde bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi Hatay'dan İstanbul'a gelerek ünlü sunucuyu ziyaret etti. Serengil mutlu aile tablosunu Instagram'dan paylaşarak 'Aileye girdik pozu' notunu düştü.
27.12.2021 Magazin
DNA testi veren Doğuş'tan ilk açıklama geldi! 'Kesinlikle eminim'
DNA testi veren Doğuş'tan ilk açıklama geldi! 'Kesinlikle eminim' Şarkıcı Doğuş’un Azerbaycanlı sunucu eşi Hoşgedem Hidayetkızı’nın programına giden genç, iddialarıyla gündem oldu. Programa katılan Seyid isimli gencin, "Doğuş benim babam" açıklaması ortalığı karıştırdı. Uzun süredir ailesiyle birlikte Azerbaycan'da yaşayan, evli ve iki çocuk babası Doğuş, iddialar karşısında sessizliğini bozdu.
5.01.2023 Magazin
Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir?
Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir? Sorularının yanıtları gündemde sıkça araştırılıyor. Günlerdir gündemden düşmeyen Seren Serengil'in sevgilisi Yaşar İpek ile evleneceği konuşuluyor. Peki Yaşar İpek kimdir?
7.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seren Serengil Evleniyor Mu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren serengil evleniyor mu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.