Duymayan Kalmasın

Duymayan Kalmasın

Son dakika duymayan kalmasın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duymayan kalmasın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duymayan kalmasın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duymayan Kalmasın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duymayan kalmasın gelişmeleri de dahil olmak üzere 456 duymayan kalmasın haberi bulunmuştur. Tüm duymayan kalmasın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP binasındaki para sayma görüntülerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan söyleyerek kimse kendisini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi oyunların hesabını 31 Mart’ta sandıkta soracak." ifadelerini kullandı.
15.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu işi ilk turda bitirelim Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Tekirdağ Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gelin bu işi ilk turda açık ara bitirelim" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nı da eleştirerek, "Bunların vaat ettiği bahar yalancı bahar. Ülkemizi tüm iddialarından mahrum ederek ülkemizi eski kavgalı krizli günlere döndürecekler. Karşımızdaki kumar masasının halini görüyorsunuz. Cumhuriyetle hesaplaşmak isteyenlerle beraberler. Güvenliğimiz terör örgütlerinin insafına bırakılıyor. Eserleri yıkma, milli değerlerimizi yabancılara peşkeş çekme sözü veriliyor. Kaç tane iseler bir araya gelmiş ülkenin ve milletin kaderi üzerine kumar oynuyorlar. 21 yıldır ülkemizde istikrar ve güven iklimi tesis etmek için verdiğimiz mücadelenin şahidi sizlersiniz. Hepsi ağız birliği yapmışlar, bahane üretiyorlar. Neden korkuyorlar? Neyi gizlemeye çalışıyorlar biz de merak ediyoruz." ifadelerini kullandı.
8.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıkladı! Aziz Sancar'ın adı verilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mardin Derik Ovası Sulaması", "Midyat-Nusaybin Yolu", "Ömerli ve Dargeçit Doğalgaz Verme" ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Mardin Havalimanı'nın adının Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı olarak değiştirileceğini açıkladı. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasıyla ilgili ise, "Mahkeme kararının açıklanmasının ardından söylenenlere baktığımızda bir taraftan gülüyor, bir taraftan üzülüyoruz. Siyasi tartışma yok, bir şahsın YSK'ya hakareti var" dedi. Erdoğan buradaki konuşmasının ardından AK Parti Mardin İl Başkanlığı yeni binasının açılışını da gerçekleştirdi.
17.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gökbel Barajı, 4398 Kişilik Öğrenci Yurdu, ADÜ Hastane Ek Hizmet Binası ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Aldığımız tedbirlerle yurtdışından Türkiye'ye yapılan saldırılarda kullanılan araçları etkisiz hale getirdik. Kura endeksli Türk Lirası dedik tüm oyunları bozuldu. Başaramayacaksınız" dedi.
15.01.2022 Siyaset
Bakan Akar etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı
Bakan Akar etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar 18 bin 313, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde ise 1 Ocak'tan bugüne 1631 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
7.08.2021 Gündem
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Bin kişilik istihdam oluşturuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Bin kişilik istihdam oluşturuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasya'da yaptığı açıklamada, " Irak'ta, Suriye'de DEAŞ neyse, PKK/PYD neyse Avrupa'da, Amerika'da yükselen ırkçılık ve İslam düşmanlığı da aynısıdır." dedi.
22.03.2019 Siyaset
Büst gibi pasta!
Büst gibi pasta! SEREN Serengil’in Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunduğu ‘Duymayan Kalmasın’ programı sezon finali yaptı.
9.06.2018 Magazin
Ne tatlı adamsın diyordu
Ne tatlı adamsın diyordu BAŞROLDE olduğu ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği iddia edilen Talat Bulut, sessizliğini bozdu. Bulut, ‘Duymayan Kalmasın’ programında ithamlara şöyle yanıt verdi:
7.06.2018 Magazin
Talat Bulut'tan canlı yayında bomba açıklama!
Talat Bulut'tan canlı yayında bomba açıklama! Talat Bulut, kendisini taciz ettiğini söyleyerek "Kravatını düzeltecektim, dudağımdan öptü ve gitti" diyen set çalışanı Özge Ş. için "Kravatımı istemememe rağmen sürekli düzeltmek için geliyordu ve 'ne tatlı adamsın' diyordu" dedi.
7.06.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe 07 Haziran Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen fenomen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir sabah geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin heyecan dolu yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sezon finaline giren dizinin son bölümünü izleyerek akşamınızı çok daha keyifli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
7.06.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 06 Haziran Çarşamba 06 Haziran Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cİnayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizi ile sabahınızı çok daha hareketli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 3” adlı komedi dolu yerli sinema filmi ekranlara geçiyor. Her kesitinde bol kahkahalı anlar yaşatan filmi ailenizle birlikte seyrederek güzel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
6.06.2018 Gündem
Caner'in isyanı
Caner'in isyanı CANER Erkin ile eski eşi Asena Atalay arasındaki velayet davasının detayları ortaya çıkıyor.
4.06.2018 Magazin
Çok güzel ispatladı!
Çok güzel ispatladı! Eski futbolcu Tuncay Şanlı’nın 9 aylık hamile sevgilisi Melis Sayım, ihanet iddialarına yanıt verdi: “Bana iş arkadaşıyız demişti. Fotoğrafları görünce ‘Doğuma 4 gün kala bana bunu yaşattığınız için teşekkür ederim’ diye mesaj attım”
1.06.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 31 Mayıs Perşembe 31 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisi ile mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alıyor. Polisiye kesitleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına çeken dizi ile sürükleyici bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
31.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 30 Mayıs Çarşamba 30 Mayıs Çarşamba gününe ait Star TV yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen renkli dizisinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Fetih 1453” adlı nefes kesen yerli sinema filmi karşınıza çıkıyor. Tarihin o asırlar geçmiş eski dönemlerini günümüzde yaşatan film ile akşamınızı çok daha heyecanlı bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
30.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı 29 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Söz” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen heyecan dolu dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü seyrederek heyecan dolu bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle buluşuyor. Fenomen dizinin yeni bölümünü izleyerek kendinizi mükemmel bir akşama hazırlayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
29.05.2018 Gündem
Set çalışanlarını canından bezdirmiş!
Set çalışanlarını canından bezdirmiş! Başarısıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe'nin yeni albümünde seslendirdiği "Yalnız Çiçek" şarkısına klip çekti. Yönetmen koltuğuna kendisi oturan şarkıcı klibin setinde çalışanları illallah ettirdi
24.05.2018 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe 24 Mayıs Perşembe gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “İstanbullu Gelin” dizisinin tekrar bölümüyle yayın akışına geçecek. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka değerlendirin. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Avlu” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında yer alacak. Polisiye ve gerilim dolu sahneleri ile dikkat çeken bu mükemmel diziyi sabah saatlerinizde soluksuz şekilde izleyebileceksiniz. Star TV yayın akışıyla alakalı daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
24.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba 23 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen heyecan dolu dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız sabah saatlerinde bu tekrarını kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 2” adlı yerli sinema filminin tekrarı yayına geçiyor. Bol kahkahalı kesitler sunan film ile eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle birlikte mükemmel bir sinema keyfi gerçekleştirmek istiyorsanız bu bol kahkahalı filmi izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
23.05.2018 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı 22 Mayıs Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Jet Sosyete” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile ekranların karşısına dahil oluyor. Komedi dolu kesitleri ile tüm hayranlarını güldürmeyi başaran diziyi keyif içinde izleyerek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Söz” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile herkesi etkilemeyi başaran dizi, hareketli bir salı akşamı geçirmenizi sağlıyor. Salı akşamı için herhangi bir planınız yoksa bu dizinin tekrar bölümünü keyif içinde seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
22.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Duymayan Kalmasın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duymayan kalmasın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.