Gazete Vatan Logo
Magazin Seren Serengil sevgilisinin annesiyle tanıştı

Seren Serengil sevgilisinin annesiyle tanıştı

Geçtiğimiz mart ayında bir süredir gözlerden uzakta yaşadığı Özay Bakır'la olan ilişkisini açıklayan Seren Serengil, sevgilisinin annesiyle bir araya geldi.

Seren Serengil sevgilisinin annesiyle tanıştı

Seren Serengil, şarkıcı Özay Bakır’la gizli saklı yaşadığı aşkı, "Ben iş adamı falan yapamıyorum. Mutluyuz şimdilik" sözleriyle duyurmuştu.

Şarkıcı olan sevgilisiyle arasında yaş farkı olan Serengil, bu durumun sorun teşkil etmediğini sürekli olarak ifade etse de herkes Bakır’ın ailesinin bu ilişkiye nasıl baktığını merak ediyordu. Seren Serengil, geride bıraktığımız günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafalarda soru işareti oluşturan bu duruma bir son verdi.

Özay Bakır’ın annesiyle tanışan Serengil, o anlarda çekilmiş fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim, söz konusu kareye, "Özay’ın neden bu kadar düzgün, kişilikli, naif nezaketli, şefkatli ve sevgisini esirgemeyen biri oluşunun tesadüf olmadığını, annesini tanıyınca anladım. Ne mutlu bana ki ikinci bir ailem oldu. Canımın ta içinin içinin içi" notunu yazdı.