Özay Bakır

Özay Bakır

Son dakika özay bakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özay bakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özay bakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özay Bakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özay bakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 özay bakır haberi bulunmuştur. Tüm özay bakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin
Şok iddia! Seren'in telefonundan arayıp...
Şok iddia! Seren'in telefonundan arayıp... Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır, Yaşar İpek’i savcılığa şikayet etti. Özay Bakır’ın annesi ise “Oğlumun hayatından endişe ediyorum” diye ifade verdi
29.05.2018 Magazin
Onun lastiği büyümüş!
Onun lastiği büyümüş! Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır, “Seren’in nişanlısı Yaşar beni ölümle tehdit ediyor” diyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.
17.05.2018 Magazin
Karımın videolarını sil!
Karımın videolarını sil! Şarkıcı Özay Bakır, eski sevgilisi Seren Serengil’in nişanlısı Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulundu: “Seren ile bir videoyu silmedim diye beni ölümle tehdit ediyor!”
16.05.2018 Magazin
Seren Serengil ile Yaşar İpek'ten şartlı barışma!
Seren Serengil ile Yaşar İpek'ten şartlı barışma! Seren Serengil, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla Yaşar İpek ile barıştığını duyurdu. İkili avukatları aracılığıyla ise birbirlerine yasak koydu.
21.03.2018 Magazin
Yaşar İpek'i yerden yere vurdu!
Yaşar İpek'i yerden yere vurdu! Seren Serengil'den ayrıldığı sevgilisi Yaşar İpek'e sert gönderme.
15.03.2018 Magazin
'Terk edildi' iddialarına çok sert yanıt!
'Terk edildi' iddialarına çok sert yanıt! Seren Serengil'in kısa bir süre önce ilişki yaşamaya başladığı şarkıcı Yaşar İpek tarafından terk edildiği iddia edilmişti. Seren Serengil, o iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
19.02.2018 Magazin
Seren Serengil suçüstü yakalandı!
Seren Serengil suçüstü yakalandı! Seren Serengil, eski aşkını stalk yaparken yani sosyal medyada gizli gizli takip ederken Yaşar İpek’e yakalandı! Durumu fark eden İpek, güzel şarkıcıyla ilişkisini bitirip Serengil’i takipten çıkardı.
19.02.2018 Magazin
Sürpriz beraberlik
Sürpriz beraberlik “Büyük aşkım” dediği Özay Bakır’dan 1.5 ay önce ayrılan Seren Serengil gönlünü şarkıcı Yaşar İpek’e kaptırdı.
14.01.2018 Magazin
'Kimin o şanslı omuzlar bakalım?'
'Kimin o şanslı omuzlar bakalım?' Evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Özay Bakır'dan sürpriz bir şekilde ayrılan Seren Serengil, sosyal medya hesabından özlem dolu bir paylaşımda bulundu.
25.12.2017 Magazin
Seren Serengil açıkladı! Eşcinsel miydi?
Seren Serengil açıkladı! Eşcinsel miydi? Seren Serengil, şarkıcı sevgili Özay Bakır’la ayrılığını sosyal medyadan duyurmuştu. Seren Serengil, ayrılık sebeplerini canlı yayında gözyaşları içinde anlattı.
5.12.2017 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber geldi!
Seren Serengil'den kötü haber geldi! Seren Serengil, yine kendisi gibi şarkıcı sevgilisi Özay Bakır'dan ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
4.12.2017 Magazin
Seren Serengil hamile
Seren Serengil hamile Ekranların başarılı ve sevilen ismi Seren Serengil bir hastanenin doğum kontrol ünitesinde görüntülendi.
20.11.2017 Magazin
'Evlenme teklifi aldım, ama zaten aynı evde yaşıyorum'
'Evlenme teklifi aldım, ama zaten aynı evde yaşıyorum' Magazin programı yorumcusu Seren Serengil, önemli açıklamalarda bulundu.
8.11.2017 Magazin
Palayla mekan basıp ölümle tehdit etti!
Palayla mekan basıp ölümle tehdit etti! Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki bir mekanda elinde palayla ölüm tehditleri savurduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.
11.10.2017 Magazin
Sessiz Seren
Sessiz Seren Seren Serengil, sevgilisi Özay Bakır’la Cihangir’de görüntülendi. Kendisine ait aracı sevgilisinin kontrolüne bırakan Serengil’in yanık ten rengi dikkatlerden kaçmadı.
17.09.2017 Magazin
Annesiyle tanıştırdı
Annesiyle tanıştırdı Seren Serengil, bir süredir aşk yaşadığı Özay Bakır ile annesi Nevin Serengil’i tanıştırdı.
12.08.2017 Magazin
Aşkıma güveniyorum
Aşkıma güveniyorum Seren Serengil müzisyen sevgilisi Özay Bakır ile önceki akşam Türkbükü’ndeydi.
13.07.2017 Magazin
Seren Serengil sevgilisinin annesiyle tanıştı
Seren Serengil sevgilisinin annesiyle tanıştı Geçtiğimiz mart ayında bir süredir gözlerden uzakta yaşadığı Özay Bakır'la olan ilişkisini açıklayan Seren Serengil, sevgilisinin annesiyle bir araya geldi.
19.04.2017 Magazin
Tuğba Özay oraya hayran kaldı!
Tuğba Özay oraya hayran kaldı! Doğaya olan tutkusuyla bilinen Tuğba Özay, konser için geldiği Karacabey’deki longoz ormanlarına hayran kaldı...
9.11.2016 Magazin
8 ayrı kazada 14 kişi hayatını kaybetti
8 ayrı kazada 14 kişi hayatını kaybetti Edirne, Erzincan, Aksaray, Giresun, Bartın, Mersin Kütahya ve İzmir'de meydana gelen kazalarda 14 vatandaşımız hayatını kaybetti.
4.06.2016 Yaşam
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu Seçimlere birlikte girme kararı veren Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin adayları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu Geçtiğimiz hafta ittifak yapan ve seçime Saadet Partisi çatısı altında girme kararı alan Saadet - BBP ittifakının listesi açıklandı...
29.09.2021 Gündem
İşte CHP'nin listesi!
İşte CHP'nin listesi! İzmir'den aday olması beklenen Eski başsavcı İlhan Cihaner’in son anda liste dışı kaldığı öğrenilirken tutuklu gazeteci Tuncay Özkan da aday gösterilmedi...
11.04.2011 Siyaset
Saadet Partisi'nin vekil adayları   TAM LİSTE
Saadet Partisi'nin vekil adayları TAM LİSTE Saadet Partisi'nin, 22 Temmuz milletvekili genel seçimlerine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdiği aday listesi belli oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özay Bakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özay bakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.