Seren Serengil Sevgilisi

Seren Serengil Sevgilisi

Son dakika Seren Serengil sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Serengil sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Serengil sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Serengil Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren serengil sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 seren serengil sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm seren serengil sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim!
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim! Kilo vermek için ameliyat olan ve 43 kiloya kadar düşerek sağlığı tehlikeye giren Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, zayıflığıyla gündeme gelen Süreyya Yalçın'a kilo almasını tavsiye ederek, kendi yaşadıklarını örnek gösterdi.
26.08.2023 Magazin
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum!
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum! Kilo verme ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçiren sanatçı, "150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat bana yapılmış" diyerek, durumunu “Her yemekten sonra fenalaşıyorum” diye anlattı.
16.08.2023 Magazin
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti'
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti' Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Tohma'nın babası kurtarılırken, annesi yaşamını yitirmişti. Tohma ile birlikte sevgilisi annesi Suna'nın yasını tutan Serengil, aldığı bir başka acı haberle yıkıldı.
24.02.2023 Magazin
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma...
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma... Ünlü sunucu Seren Serengil, zayıflık uğruna bıçak altına yattığından beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Serengil'i zor günlerinde bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi Hatay'dan İstanbul'a gelerek ünlü sunucuyu ziyaret etti. Serengil mutlu aile tablosunu Instagram'dan paylaşarak 'Aileye girdik pozu' notunu düştü.
27.12.2021 Magazin
Seren Serengil ile ilgili yeni haber!
Seren Serengil ile ilgili yeni haber! Yaşadığı sağlık sorunları ile sevenlerini üzen Seren Serengil ile ilgili yeni bir haber geldi.
8.01.2021 Magazin
Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma ne iş yapar?
Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma ne iş yapar? Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile birlikte Özbekistan uyruklu yardımcılarını Koronavirüs olduğu iddiasıyla darp edip orman bıraktığı yönünde iddialarından sonra, Mustafa Tohma hakkında araştırmalar arttı. Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Mustafa Tohma ne iş yapar?
3.04.2020 Gündem
Trafik magandalarına uygular
Trafik magandalarına uygular Seren Serengil ve sevgilisi Yaşar İpek, emniyet kemeri takmadan trafikte seyretti. Serengil trafik kurallarını çiğnediği anların videosunu Instagram hesabından paylaştı.
18.04.2018 Magazin
Yaşar İpek kimdir?
Yaşar İpek kimdir? Yaşar İpek kimdir? Sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Seren Serengil'in sevgilisi Yaşar İpek gündemde sıkça araştırılan isimler arasında... İşte başarılı sanatçı Yaşar İpek'in hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
26.03.2018 Gündem
Seren Serengil ile Yaşar İpek'ten şartlı barışma!
Seren Serengil ile Yaşar İpek'ten şartlı barışma! Seren Serengil, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla Yaşar İpek ile barıştığını duyurdu. İkili avukatları aracılığıyla ise birbirlerine yasak koydu.
21.03.2018 Magazin
Yaşar İpek'i yerden yere vurdu!
Yaşar İpek'i yerden yere vurdu! Seren Serengil'den ayrıldığı sevgilisi Yaşar İpek'e sert gönderme.
15.03.2018 Magazin
'Terk edildi' iddialarına çok sert yanıt!
'Terk edildi' iddialarına çok sert yanıt! Seren Serengil'in kısa bir süre önce ilişki yaşamaya başladığı şarkıcı Yaşar İpek tarafından terk edildiği iddia edilmişti. Seren Serengil, o iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
19.02.2018 Magazin
10 Temmuz’da düğün var!
10 Temmuz’da düğün var! Üç gün hapis yattıktan sonra geçen pazartesi tahliye olan Seren Serengil, sevgilisi Yaşar İpek ile Arnavutköy’de bir balıkçıda yemek yedi.
7.02.2018 Magazin
Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir?
Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir? Seren Serengil, Yaşar İpek ile evleniyor mu? Yaşar İpek kimdir? Sorularının yanıtları gündemde sıkça araştırılıyor. Günlerdir gündemden düşmeyen Seren Serengil'in sevgilisi Yaşar İpek ile evleneceği konuşuluyor. Peki Yaşar İpek kimdir?
7.02.2018 Gündem
Seren Serengil hapse girerken yeni aşkı elini bırakmadı!
Seren Serengil hapse girerken yeni aşkı elini bırakmadı! "Bana kadınlığımı hatırlattı." diyerek Yaşar İpek ile aşk yaşadığını duyuran Seren Serengil'i sevgilisi yalnız bırakmadı. Seren cezaevine giderken sevgilisi elini sımsıkı tuttu.
2.02.2018 Magazin
Seren Serengil açıkladı! Eşcinsel miydi?
Seren Serengil açıkladı! Eşcinsel miydi? Seren Serengil, şarkıcı sevgili Özay Bakır’la ayrılığını sosyal medyadan duyurmuştu. Seren Serengil, ayrılık sebeplerini canlı yayında gözyaşları içinde anlattı.
5.12.2017 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber geldi!
Seren Serengil'den kötü haber geldi! Seren Serengil, yine kendisi gibi şarkıcı sevgilisi Özay Bakır'dan ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
4.12.2017 Magazin
Sessiz Seren
Sessiz Seren Seren Serengil, sevgilisi Özay Bakır’la Cihangir’de görüntülendi. Kendisine ait aracı sevgilisinin kontrolüne bırakan Serengil’in yanık ten rengi dikkatlerden kaçmadı.
17.09.2017 Magazin
Dubai'ye yerleşiyor!
Dubai'ye yerleşiyor! 'Beş yıldızlı bir otelde...'
10.04.2013 Magazin
'Sevgili sevgilim'
'Sevgili sevgilim' Seren Serengil sevgilisi Oğuz Aşıcı ile fotoğrafını ilk kez twitter sayfasından yayınladı
16.04.2012 Magazin
Seren Serengil'in cevabı gözleri Hande Erçel’e çevirdi! Bir Hakan Sabancı, iki Tohma: Hande'ye soruyor musunuz?
Seren Serengil'in cevabı gözleri Hande Erçel’e çevirdi! Bir Hakan Sabancı, iki Tohma: Hande'ye soruyor musunuz? 5 yıllık sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile 'ihanet' sebebi ile geçtiğimiz günlerde ayrılıp barışan ünlü sunucu Seren Serengil’e takipçisi “Küs müsünüz?” diye sordu. Seren’in takipçisine verdiği cevap gündem oldu.
15.08.2023 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, hakkında 3 kez zorla getirilme kararı verilen Seren Serengil duruşmaya katıldı, tanık olarak dinlendi. İfadesinde, "Ece ile telefonda konuştuğu kişi arasında Galeria ya da silahla ilgili bir konuşma geçmedi. Mahkeme beni tanık olarak dinlemek isteyince Ece’ye ‘Ben neyin şahitliğini yapacağım, kimseyi tanımıyorum’ dedim. Ece bana ‘Silah almışlar hatırlamıyor musun’ diye sordu. Ben de hatırlamadığımı, bu olayların içinde sanatçı olarak olmak istemediğimi söyledim" dedi.
17.07.2023 Magazin
Seren Serengil yine ameliyat masasında!
Seren Serengil yine ameliyat masasında! Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Magazin
Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma ayrıldı!
Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma ayrıldı! Seren Serengil uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Serengil'in ayrılık açıklaması herkesi şaşırttı.
12.04.2023 Namaz Vakitleri
Mustafa Rahman Tohma'dan duygusal paylaşım: Tam bir ay çok özledim
Mustafa Rahman Tohma'dan duygusal paylaşım: Tam bir ay çok özledim Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kaldı. Gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tohma'nın ailesi enkazdan çıkarıldı; babası kurtarılırken, annesi iç kanama sebebiyle yaşamını yitirdi. Suna Dökmeci Tohma'nın ölümünün ardından 1 ay geçti. Mustafa Rahman Tohma, duygusal paylaşımıyla dikkat çekti.
6.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seren Serengil Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren serengil sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.