Mustafa Tohma

Mustafa Tohma

Son dakika Mustafa Tohma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Tohma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Tohma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Tohma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa tohma gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 mustafa tohma haberi bulunmuştur. Tüm mustafa tohma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında”
Seren Serengil’den Seda Sayan eleştirisi! “Çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında” Seren Serengil, Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. 'Zaten çocuk oğlu yaşında' diyen Serengil'in bu yorumu sosyal medyada çok konuşulurken, Seren Serengil'in de kendisinden 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla aşk yaşadığı hatırlatıldı.
26.03.2024 Magazin
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim!
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim! Kilo vermek için ameliyat olan ve 43 kiloya kadar düşerek sağlığı tehlikeye giren Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, zayıflığıyla gündeme gelen Süreyya Yalçın'a kilo almasını tavsiye ederek, kendi yaşadıklarını örnek gösterdi.
26.08.2023 Magazin
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum!
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum! Kilo verme ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçiren sanatçı, "150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat bana yapılmış" diyerek, durumunu “Her yemekten sonra fenalaşıyorum” diye anlattı.
16.08.2023 Magazin
Seren Serengil'in cevabı gözleri Hande Erçel’e çevirdi! Bir Hakan Sabancı, iki Tohma: Hande'ye soruyor musunuz?
Seren Serengil'in cevabı gözleri Hande Erçel’e çevirdi! Bir Hakan Sabancı, iki Tohma: Hande'ye soruyor musunuz? 5 yıllık sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile 'ihanet' sebebi ile geçtiğimiz günlerde ayrılıp barışan ünlü sunucu Seren Serengil’e takipçisi “Küs müsünüz?” diye sordu. Seren’in takipçisine verdiği cevap gündem oldu.
15.08.2023 Magazin
Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma ayrıldı!
Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma ayrıldı! Seren Serengil uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkisini bitirdiğini açıkladı. Serengil'in ayrılık açıklaması herkesi şaşırttı.
12.04.2023 Namaz Vakitleri
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti'
Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti' Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Tohma'nın babası kurtarılırken, annesi yaşamını yitirmişti. Tohma ile birlikte sevgilisi annesi Suna'nın yasını tutan Serengil, aldığı bir başka acı haberle yıkıldı.
24.02.2023 Magazin
Seren Serengil'den yürek sızlatan paylaşım: Sen bu dünya için fazla iyiydin...
Seren Serengil'den yürek sızlatan paylaşım: Sen bu dünya için fazla iyiydin... 7.7 ve 7.6'lık şiddetli iki depremin ardından Kahramanmaraş ve çevresindeki illerde büyük yıkımlar meydana geldi. Seren Serengil'in uzun süredir birlikte olduğu Hataylı sevgilisi Mustafa Tohma cephesinden de geçen günlerde acı haber geldi. Mustafa Tohma'nın enkaz altında kalan annesi hayatını kaybetti.
15.02.2023 Magazin
Seren Serengil acı haberi sosyal medyadan duyurdu: Maalesef annesini kaybettik!
Seren Serengil acı haberi sosyal medyadan duyurdu: Maalesef annesini kaybettik! Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi meydana gelen depremde enkaz altında kalmıştı. Gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tohma’nın ailesinden acı haber geldi. Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma'nın annesinin vefat ettiğini duyurdu.
7.02.2023 Magazin
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi!
İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Survivor yarışmacısı İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeninden haber alamadığını söyledi. Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da Hatay'da bulunan kızı ve eski eşine ulaşamadığını açıkladı.
6.02.2023 Magazin
Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, Söylemezsem Olmaz'da neden yok?
Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, Söylemezsem Olmaz'da neden yok? Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz'da Seren Serengil’i bugün ekranlarda göremeyen izleyiciler Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı? sorularına yanıt arıyor.
10.01.2023 Televizyon
Seren Serengil hastanelik oldu! 'Şuuru bulanık'
Seren Serengil hastanelik oldu! 'Şuuru bulanık' 'Söylemezsen Olmaz' programında Bircan Bali ve Arto ile sorunlar yaşayan Seren Serengil yine hastanelik oldu. Seren Serengil'in sevgilisi hastaneden paylaşım yaparak "Şuuru bulanık" dedi.
9.01.2023 Magazin
Seren Serengil'in sevgilisi sosyal medyadan tepki gösterdi!
Seren Serengil'in sevgilisi sosyal medyadan tepki gösterdi! Bircan Bali ile tartışırken çenesi kilitlenen Seren Serengil hastanelik olunca sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sosyal medyadan isyan etti.
15.12.2022 Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022 Magazin
Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma gelen hesabı görünce sitem etti!
Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma gelen hesabı görünce sitem etti! Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mustafa Tohma ile en özelini anlatan Seren Serengil herkesi şoke etmişti. "Tohma ile cinsel anlamda bir ilişkimiz yok ama bağlılık var" diyen Seren Serengil ve sevgilisi geçtiğimiz günlerde Boğaz'da yemek yedi. Mustafa Tohma gelen hesabı görünce sosyal medya hesabından isyan etti.
21.06.2022 Magazin
Seren Serengil'den şaşırtan itiraf! 'Bizde beraberlik var ama...'
Seren Serengil'den şaşırtan itiraf! 'Bizde beraberlik var ama...' Zayıflama uğruna bıçak altına yatan ve ameliyatlar sonrası 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, konuk olduğu bir YouTube programında yaşadıklarını anlattı. Aylardır Mustafa Tohma ile aşk yaşayan Seren Serengil, cinsel hayatıyla ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu.
14.06.2022 Magazin
Seren Serengil'den şaşırtan 'soyadı' açıklaması
Seren Serengil'den şaşırtan 'soyadı' açıklaması Seren Serengil-Mustafa Tohma çifti, “erkeğin, kadının soyadını alması” hakkında konuştu.
22.04.2022 Magazin
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama...
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama... Seren Serengil, bir kez daha ameliyat oldu. Zayıflamak için gerçekleştirdiği operasyonlar yüzünden sürekli kilo kaybı yaşayan Seren Serengil, tekrar ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk açıklama, Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma’dan geldi.
10.08.2021 Magazin
Seren Serengil hastaneye mi kaldırıldı, Seren Serengil neden programda yok?
Seren Serengil hastaneye mi kaldırıldı, Seren Serengil neden programda yok? Seren Serengil hastaneye mi kaldırıldı, Seren Serengil neden programda yok? Geçirdiği mide ameliyatlarının ardından sağlık problemleri yaşayan 50 yaşındaki şarkıcı ve magazin programı sunucusu Seren Serengil, acil ameliyata alındı.
8.06.2021 Gündem
Seren Serengil evleniyor! Dev ayıcıklı evlenme teklifi...
Seren Serengil evleniyor! Dev ayıcıklı evlenme teklifi... Sağlık sorunları ve zayıf hali ile gündeme gelen 49 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, özel hayatında aradığı mutluluğu yakaladı.
10.02.2021 Magazin
Seren Serengil'in yardımcısına koruma tedbiri!
Seren Serengil'in yardımcısına koruma tedbiri! Özbekistan uyruklu yardımcılarını Kovid-19 olduğu için darbettikleri ve ormana bıraktıkları gerekçesiyle savcılığa şikayet edilen şarkıcı Seren Serengil ve arkadaşı Mustafa Tohma hakkında karar verildi.
8.04.2020 Magazin
Seren Serengil'in hizmetlisinden görüntülü açıklama
Seren Serengil'in hizmetlisinden görüntülü açıklama Seren Serengil ve erkek arkadaşı tarafından koronavirüs olduğu iddiası ile darp edildiğini savunarak suç duyurusunda bulunan Özbekistan uyruklu hizmetlisi Gulnoza Mamatova, basın mensuplarına yönelik bir görüntülü mesaj hazırladı.
3.04.2020 Magazin
Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma ne iş yapar?
Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma ne iş yapar? Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile birlikte Özbekistan uyruklu yardımcılarını Koronavirüs olduğu iddiasıyla darp edip orman bıraktığı yönünde iddialarından sonra, Mustafa Tohma hakkında araştırmalar arttı. Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Mustafa Tohma ne iş yapar?
3.04.2020 Gündem
Seren Serengil için şok iddia: Corona virüs nedeniyle darp edip ormana attı
Seren Serengil için şok iddia: Corona virüs nedeniyle darp edip ormana attı Şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı hakkında, Özbekistan uyruklu yardımcılarını koronavirüs olduğu için darp ettikleri ve ormana bıraktıkları, avukatları Esennur Ezgi hakkında da bu kişiyi tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.
2.04.2020 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında yeni gelişme! Seren Serengil tanık olarak dinlendi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada, hakkında 3 kez zorla getirilme kararı verilen Seren Serengil duruşmaya katıldı, tanık olarak dinlendi. İfadesinde, "Ece ile telefonda konuştuğu kişi arasında Galeria ya da silahla ilgili bir konuşma geçmedi. Mahkeme beni tanık olarak dinlemek isteyince Ece’ye ‘Ben neyin şahitliğini yapacağım, kimseyi tanımıyorum’ dedim. Ece bana ‘Silah almışlar hatırlamıyor musun’ diye sordu. Ben de hatırlamadığımı, bu olayların içinde sanatçı olarak olmak istemediğimi söyledim" dedi.
17.07.2023 Magazin
Seren Serengil yine ameliyat masasında!
Seren Serengil yine ameliyat masasında! Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Tohma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa tohma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.