Dumping Sendromu

Dumping Sendromu

Son dakika Dumping Sendromu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dumping Sendromu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dumping Sendromu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dumping Sendromu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dumping sendromu gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 dumping sendromu haberi bulunmuştur. Tüm dumping sendromu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum!
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum! Kilo verme ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçiren sanatçı, "150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat bana yapılmış" diyerek, durumunu “Her yemekten sonra fenalaşıyorum” diye anlattı.
16.08.2023 Magazin
Seren Serengil'den üzen haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı
Seren Serengil'den üzen haber: Apar topar hastaneye kaldırıldı Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, zayıflamak için mide ameliyatı olduktan sonra eski sağlığına bir daha kavuşamıyor. Dumping sendromu olarak geçen hastalıkla mücadele eden Serengil yeniden hastaneye kaldırıldı.
13.08.2023 Magazin
Seren Serengil yine ameliyat masasında!
Seren Serengil yine ameliyat masasında! Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Magazin
Seren Serengil sahneden paylaştı! "Hemen sil, koluna ne olmuş öyle?"
Seren Serengil sahneden paylaştı! "Hemen sil, koluna ne olmuş öyle?" Dumping sendromu nedeniyle ölümden dönen Seren Serengil yeniden sahnelere döndü. Ünlü isim, sahne kıyafetiyle olay yarattı. Geçirdiği kilo verdirme ameliyatlarının ardından ölümden dönen Serengil, bu sahne kostümü için daha önce yaptığı açıklamalarında 'dozunda' dekolte tercih edeceğini söylemişti. Batum'da sahneye çıkan Seren Serengil beyaz sırt dekolteli bir elbise tercih etti. Sahneden karelerini paylaşan ünlü şarkıcının fotoğrafını gören takipçileri peş peşe "Hemen sil koluna ne olmuş öyle?" yorumları yaptı. Pek çok takipçisi şarkıcının fotoğraflara photoshop yaptığını öne sürdü.
7.02.2022 Magazin
Hande Yener'den Seren Serengil'e ziyaret!
Hande Yener'den Seren Serengil'e ziyaret! Ünlü şarkıcı Hande Yener yakın arkadaşı Seren Serengil’i hastanede ziyaret etti. Eski dostlar o anları ölümsüzleştirdi.
21.12.2021 Magazin
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim'
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim' Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası sağlığını hiçe sayarak tehlikeli bir ameliyat daha olan ve 'Dumping sendromu'na yakalanıp 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, riskli bir ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, hastane koridorunda dolaşan Serengil'in son halini paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl? Helallik isteyip ameliyata girmişti...
Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl? Helallik isteyip ameliyata girmişti... Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping sendromu'na yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Operasyonun iyi geçtiğini belirten Tohma, "Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun, ameliyatımız çok güzel geçti." ifadelerini kullandı.
18.12.2021 Magazin
Seren Serengil ameliyattan çıktı! Hastaneden...
Seren Serengil ameliyattan çıktı! Hastaneden... Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, bugün ameliyat oldu. Mustafa Rahman Tohma, Seren Serengil'in ameliyatının iyi geçtiğini duyurdu.
17.12.2021 Magazin
Seren Serengil'den korkutan açıklama: Ameliyat masasında kalabilirim
Seren Serengil'den korkutan açıklama: Ameliyat masasında kalabilirim Kilo vermek isterken Dumping Sendromu'na yakalanan ve sağlığını kaybeden Seren Serengil, cuma günü 6 saat sürecek bir ameliyata girecek. Söylemezsem Olmaz programında sağlık durumu hakkında bilgi veren Serengil, "Doktorum ameliyat masasında kalabileceğim söylüyor. Organlarıma kan gitmiyor" sözleriyle sevenlerini korkuttu.
13.12.2021 Magazin
Seren Serengil’in organları iflas etmek üzere! Tekrar hastaneye kaldırıldı
Seren Serengil’in organları iflas etmek üzere! Tekrar hastaneye kaldırıldı Eski şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, uzun zamandır dumping sendromu ile mücadele ediyor. Tekrar hastaneye kaldırılan Seren Serengil’in karaciğer ve pankreasının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi.
11.12.2021 Magazin
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Seren Serengil hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Seren Serengil'den kötü haber! Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil tekrar hastaneye kaldırıldı. Serengil’in karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi. İşte detaylar...
10.12.2021 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak!
Seren Serengil'den kötü haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak! Zayıflamak için geçirdiği ameliyat sonrası hızlı bir şekilde kilo kaybı yaşayan ve ardından Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, siroz tehlikesinden bahsetti ve "Geri dönüşüm ameliyatını olsam risk var, olmasam kemiklerim kırılacak" dedi. İşte ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmesi...
30.11.2021 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber: Kan beynime pompalanmıyor!
Seren Serengil'den kötü haber: Kan beynime pompalanmıyor! Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil canlı yayında kötü haberi verdi. Seren Serengil 6 ayda 4,5 cm boydan kaybettiğini ve karaciğerinde de sorun olduğunu açıkladı.
29.11.2021 Magazin
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Yeniden suç olmalı!
Seren Serengil'den dikkat çeken açıklama: Yeniden suç olmalı! Son dönemde sağlık sorunları ve verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Seren Serengil, Yeşim Salkım'ın programında yaptığı zina açıklamasıyla dikkat çekti.
24.10.2021 Magazin
Seren Serengil'den endişelendiren paylaşım!
Seren Serengil'den endişelendiren paylaşım! Dumping sendromu hastalığıyla mücadele eden Seren Serengil, sosyal medya hesabından hayranlarını endişelendirecek bir paylaşıma imza attı.
10.06.2021 Magazin
Yemekten önce ve sonra 30 dakika içinde sıvı içmeyin! Dumping sendromu...
Yemekten önce ve sonra 30 dakika içinde sıvı içmeyin! Dumping sendromu... Midenin içeriğini ince bağırsak kısmına normalden daha hızlı boşaltması olarak tanımlanan dumping sendromu, “hızlı mide boşalması” olarak da biliniyor. Mide baypas ameliyat geçirenlerde daha sık görülen bu sendromda mide bulantısı, karın krampı, şişkinlik, soğuk terleme gibi belirtiler görülebiliyor. Uzmanlar gün boyunca üç büyük öğün yerine beş ya da altı küçük öğün yenilmesini tavsiye ediyor. Beslenmede daha fazla lif tüketilmesini öneren uzmanlar, yemeklerden önce ve sonra 30 dakika içinde sıvı içilmemesini öneriyor.
18.05.2021 Sağlık
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü...
Seren Serengil canlı yayına katılmadı! Son görüntüsü... Yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile gündemden düşmeyen Seren Serengil bu kez de son görüntüsü ile gündeme geldi.
7.04.2021 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber! Hayranlarından yarım istedi
Seren Serengil'den kötü haber! Hayranlarından yarım istedi Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, sağlık sorunlarının nüksettiğini duyurdu.
21.03.2021 Magazin
Seren Serengil'in annesi isyan etti! 'Gitmiş bir daha...'
Seren Serengil'in annesi isyan etti! 'Gitmiş bir daha...' Mide küçültme ameliyatı sonrası ikinci kez gastrik baypas ameliyatı olan ve 46 kiloya düşen, bu yüzden şimdilerde dumping sendromu yaşayan Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman isyan etti.
5.01.2021 Magazin
Seren Serengil: Annemi 2 ay önce engelledim
Seren Serengil: Annemi 2 ay önce engelledim Nevin Serengil kızının uzun zamandır küs olduğu Gülben Ergen’in albüm videosunu beğenince annesini sildi iddialarına Serengil'den açıklama geldi.
3.01.2021 Magazin
Dumping Sendromu gündem oldu! Mide küçültme ameliyatı sonrası komplikasyonlardan biri olan Dumping hakkında merak edilenler…
Dumping Sendromu gündem oldu! Mide küçültme ameliyatı sonrası komplikasyonlardan biri olan Dumping hakkında merak edilenler… Seren Serengil geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolar ile gündeme gelmişti. Dün ise Seren Serengil "Ameliyatsız yaza çıkamazmışım" sözleriyle magazin gündemini sarstı. Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil'in hastalığını doktoru canlı yayında açıkladı. Op. Dr. Ersin Aksu, ünlü sunucunun hastalığının ‘Dumping Sendromu’ olduğunu açıkladı. Peki, dumping sendromu nedir? Belirtileri nelerdir?
29.12.2020 Gündem
Tüp mide ameliyatı kimler için uygundur?
Tüp mide ameliyatı kimler için uygundur? Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Kamil Gülpınar, obezite tedavisinde tüp mide ameliyatının nasıl uygulandığını sizler için anlattı.
18.03.2020 Sağlık
‘Git şişmanla gel ameliyat edeyim’
‘Git şişmanla gel ameliyat edeyim’ Türk Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz diyabetin ameliyatla tedavi edilemeyeceğini belirterek, hastanelerde obezite ameliyatı yapabilmek için kimi hastalara ‘Git şişmanla gel’ denildiğini öne sürdü
29.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dumping Sendromu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dumping sendromu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.