Gazete Vatan Logo
Magazin Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti'

Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti'

Şarkıcı Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde enkaz altında kalmıştı. Tohma'nın babası kurtarılırken, annesi yaşamını yitirmişti. Tohma ile birlikte sevgilisi annesi Suna'nın yasını tutan Serengil, aldığı bir başka acı haberle yıkıldı.

Seren Serengil acı haberle yıkıldı! 'Bir yarım gitti, kolum kanadım gitti'

6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde, saat 13.24'te ise Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremler, 10 ilde yıkıma neden oldu.

Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın Hatay'da yaşayan ailesi, enkaz altında kaldı. Gözyaşları içinde yardım çağrısında bulunan Tohma'nın ailesi enkazdan çıkarıldı; babası kurtarılırken, annesi Suna Tohma 8 Şubat'ta iç kanama sebebiyle yaşamını yitirdi.

"O KADAR GÜZEL BİR AİLEYDİNİZ Kİ"

Hayat arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın ailesiyle fotoğrafını yayınlayan Seren Serengil, acı haberi; "O kadar güzel bir aileydiniz ki, hâlâ inanamıyorum" sözleriyle duyurdu. Tohma ise "Canım annem hakkım sana sonuna kadar helal olsun, güzel uyu" mesajını yazdı.

"BERABER İYİLEŞECEĞİZ"

Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma için ise "Yaşadıkları şehri, evlerini, topraklarını, anılarını kaybettiklerini geride bırakarak. Hayat arkadaşım bana çok baktı, çok sarıp sarmaladı. Bir de benim yüzümden çok kırıp döktüler onu hiç hak etmediği halde. Şimdi sıra bende. Beraber saracağız yaraları. Beraber iyileşeceğiz. Çok zor ama üstesinden hep geldik, yine geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MENAJERİ HAYATINI KAYBETTİ

Seren Serengil, tüm bunların ardından aldığı acı bir haberle bir kez daha yıkıldı. Ünlü isim; 'ikinci babam' dediği, 24 yıllık menajeri İzzet Aral'ı kaybettiğini duyurdu.

"BENİM O KADAR ÇOK HER ŞEYİMDİ Kİ..."

Instagram sayfasından Aral için paylaşım yapan Serengil; şu ifadeleri kullandı:

Canımın içi, hayatım, neşe kaynağım, ikinci babam, 24 yıllık menajerim İzzet Aral'ı kaybettik... Beni bırakıp gitti. Yapayalnız kaldım, o benim o kadar çok şeyimdi ki...

 

"DERT ORTAĞIM"

"Doyamadığım babam. Dert ortağım, hayatımın enerjisi, neşe kaynağımdı" diyen Serengil; "Bir yarım gitti, artık kolum kanadım gitti. Ben şimdi kiminle uğraşacağım, kiminle dans edeceğim, yaz tatillerine kiminle gideceğim? Söylesene, niye yalnız bıraktın beni? Hani herkes gider sen kalırdın?" mesajını yazdı.

"NİYE ÖKSÜZ BIRAKTIN BENİ?"

Seren Serengil, sözlerine şöyle devam etti:

Niye öksüz bıraktın beni? Niye sensiz bıraktın beni? İzzet bey sensiz ne yapacağım?