Senden İyi Yok

Senden İyi Yok

Son dakika senden iyi yok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan senden iyi yok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını senden iyi yok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Senden İyi Yok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan senden iyi yok gelişmeleri de dahil olmak üzere 597 senden iyi yok haberi bulunmuştur. Tüm senden iyi yok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Senden İyi Yok’a bu hafta, Doğukan Manço konuk oluyor!
Senden İyi Yok’a bu hafta, Doğukan Manço konuk oluyor! teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın yaptığı, yapımını 93 Medya’nın üstlendiği, Senden İyi Yok’a bu hafta,Doğukan Manço konuk oluyor.
23.02.2021 Televizyon
Senden İyi Yok’a bu hafta, Serhat Akın konuk oluyor!
Senden İyi Yok’a bu hafta, Serhat Akın konuk oluyor! Senden İyi Yok’a bu hafta, Fenerbahçe’nin efsane ve başarılı ismi, milli takımın yıldız futbolcu Serhat Akın konuk oluyor.
3.02.2021 Televizyon
Senden İyi Yok’a Karateci Serap Özdemir konuk oluyor...
Senden İyi Yok’a Karateci Serap Özdemir konuk oluyor... Sunuculuğunu Avatar Atakan’ın yaptığı,her Pazar günü ekrana gelen sevilen programı Senden İyi Yok’a bu hafta, milli sporcu karateci Serap Özçelik konuk oluyor.
28.01.2021 Televizyon
Senden İyi Yok’a bu hafta, Yavuz Seçkin konuk oluyor...
Senden İyi Yok’a bu hafta, Yavuz Seçkin konuk oluyor... teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın yaptığı programın bu haftaki konuğu Yavuz Seçkin...
21.01.2021 Televizyon
Baladın ile Aköz konuk olacak
Baladın ile Aköz konuk olacak teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın (Çağan Atakan Arslan) yaptığı ‘Senden İyi Yok’un bu haftaki konukları, voleybolcu Hande Baladın ve Simge Aköz olacak
14.01.2021 Televizyon
Sercan Yıldırım konuk oluyor
Sercan Yıldırım konuk oluyor teve2 ekranında, Avatar Atakan’ın (Çağan Atakan Arslan) mücadele dolu sunumuyla yayınlanan ‘Senden İyi Yok’un bu haftaki konuğu, eski milli futbolcu Sercan Yıldırım oldu.
2.01.2021 Magazin
Sercan Yıldırım, Senden İyi Yok’a konuk oluyor
Sercan Yıldırım, Senden İyi Yok’a konuk oluyor teve2 ekranında, Avatar Atakan’ın sunumu ile yayınlanan Senden İyi Yok’un bu haftaki konuğu son zamanlarda adından sıkça söz ettiren isim, Milli Futbolcu Sercan Yıldırım oluyor.
1.01.2021 Televizyon
'Senden İyi Yok'ta İlhan Mansız sürprizi
'Senden İyi Yok'ta İlhan Mansız sürprizi teve2’nin, sunuculuğunu Çağan Atakan Arslan'ın yaptığı, 'Senden İyi Yok'a, bu hafta eski milli futbolcu İlhan Mansız konuk oluyor.
18.12.2020 Televizyon
"Senden İyi Yok" Pazar günü ekranda!
"Senden İyi Yok" Pazar günü ekranda! teve2’de sunuculuğunu dünya şampiyonu dövüşçü Avatar Atakan’ın üstlendiği “Senden İyi Yok”, 15 Kasım Pazar günü saat 14.00’de izleyici ile buluşuyor.
11.11.2020 Televizyon
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararı
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararı Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
15.12.2023 Gündem
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler
Nihat Doğan'dan güzellik merkezi itirafı: Beni de tehdit ettiler Nihat Doğan, 2021 yılında güzellik merkezi alarak farklı bir sektöre yatırım yapmıştı. Açılışına Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimleri davet eden Doğan bir yıl sonra da dükkanı devretmişti.
30.11.2023 Magazin
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım!
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım! Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Tektaş, tüm müdahalelere rağmen vefat etmişti. Acılı anne Suzan Tektaş, oğluna olan özlemini bir kez daha dile getirdi.
20.07.2023 Magazin
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler
15 TEMMUZ ŞİİRLERİ: Kısa, 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şiirleri, 15 Temmuz’un yıldönümünün 7. Yılda gündeme geldi. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en karanlık ve en uzun gecelerinden birini yaşadı. Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış olan FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) mensuplarının halka ait silahlarla halka karşı gerçekleştirdiği terörist eylemleri, Türk halkı engellemiş, cesareti ve inancıyla birlikte, sokaklara çıkarak demokrasiye sahip çıktı. Bu tarih sonrasında15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak kabul edildi. Biz de bu tarihi ve şehitleri anan 15 Temmuz şiirleri bir araya getirdik. İşte 1-2-3-4 kıtalık en güzel duygusal 15 Temmuz ile ilgili şiirler…
14.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de: Milletin zekasıyla alay edenler şoku hala atlatamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de: Milletin zekasıyla alay edenler şoku hala atlatamadı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hiçbir karanlık plan ve iftiranın aramızdaki muhabbeti sarsamayacağını ispat ettiniz. Seçimlerde sadece 7'li koalisyon masasını devirmediniz, Pensilvanya'dan Kandil'e tüm destekçilerini de sandığa gömdünüz. 28 Mayıs'tan bu yana kendilerine gelemediler. Hala birbirleriyle dövüşüyorlar. Yaşadıkları şoku atlatamadılar." dedi.
8.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce açıklaması: Yalnız bırakmak olmaz yardıma hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortak yayında seçim gündeminde dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi ile ilgili "Bugün Muharrem Bey'i aradım. Böyle bir saldırı oldu vesaire kendisiyle konuşmak istedim. Anladığım kadarıyla Kılıçdaroğlu'nun el ele olduğu FETÖ taktiği. Bunlar bunu her an yapabilir. Geçmişte de bunlar yapıldı. Kılıçdaroğlu makama kaset komplosuyla geldi" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "Halkımızın teveccühüyle iktidara geldiysek milletimiz farklı karar verirse demokrasinin gereği neyse biz onu yaparız" diyerek "Sandıktan çıkan sonuca saygısı olmayanın millete de saygısı yoktur. Hiçbir zaman milli iradenin üstünlüğünden taviz vermedik. Cumhur İttifakı sandıktan çıkan her sonucu meşru kabul edecektir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnaflara da bir müjde vererek "Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak" dedi.
6.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Senden İyi Yok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki senden iyi yok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.