Bu Hafta

Bu Hafta

Son dakika bu hafta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bu hafta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bu hafta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bu Hafta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bu hafta gelişmeleri de dahil olmak üzere 84.151 bu hafta haberi bulunmuştur. Tüm bu hafta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatları düşmeye devam ediyor! 30 Nisan Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın ne kadar?
Altın fiyatları düşmeye devam ediyor! 30 Nisan Kapalıçarşı'da gram, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları düşüşünü haftanın ikinci işlem gününde de sürdürüyor. Küresel piyasalar bu hafta 1 Mayıs'ta açıklanacak Fed faiz kararına odaklanmışken altın fiyatları değer kaybetmeye devam ediyor. İşte, 30 Nisan 2024 Salı canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
30.04.2024 Ekonomi
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz”
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz” Adana’da stratejik öneme sahip buğdayda hasat yaklaşırken üreticiler bir an önce fiyatların açıklanmasını bekliyor. Üreticiler ayrıca buğdayda bu sene verimi yüksek beklediklerini söyledi.
1.05.2024 Adana
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024 Hava Durumu
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024 Şampiy10
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs Taksim kutlamalarıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya, Taksim'deki 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı. İstanbul Valisi Davut Gül geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılıp yapılmayacağına ilişkin, "Taksim sadece 1 Mayıs değil, bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Taksim'in dışındaki herhangi bir alanda kutlanacak" demişti.
23.04.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Hava Durumu
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji İstanbul dahil birçok il için alarm verdi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli geliyor Meteoroloji'den çok önemli uyarı yapıldı. Hava durumunu merak edenler için Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem
23-26 Nisan BİM aktüel katalog yayınlandı! BİM'de bu hafta neler var?
23-26 Nisan BİM aktüel katalog yayınlandı! BİM'de bu hafta neler var? BİM aktüel kataloğu ile fiyat listesi alışveriş takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM aktüel 23 - 26 Nisan kataloğunu haberimizde paylaştık. İşte BİM aktüel 23 - 26 Nisan kataloğu ile fiyat listesi...
23.04.2024 Ekonomi
Akrep'e Dolunay, Koç'ta Merkür hareketi var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için ilahi adalet tecelli ediyor
Akrep'e Dolunay, Koç'ta Merkür hareketi var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için ilahi adalet tecelli ediyor Bu hafta gökyüzünde iki önemli astrolojik olay var. 24 Nisan Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay ve 25 Nisan'da Merkür, Koç burcunda ileri harekete geçiyor. Astrolog Aygül Aydın, iç dünyanızı keşfetmeye çağırıyor. Daha cesur kararlar alma zamanının geldiğini belirten Aydın'dan 22-28 Nisan 2024 haftasında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
22.04.2024 Astroloji
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Gündem
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır?
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır? Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 İddaa
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi
ALES/1 bu hafta sonu mu? ALES/1 sınavı ne zaman, saat kaçta? ÖSYM sınav takvimi Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES-1) için geri sayım başladı. Yüksek lisans eğitimi alabilmek için yılın ilk ALES sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, gözlerini sınav tarihine çevirdi. ALES/1'e katılacak adaylar için ÖSYM sınav giriş yerlerini erişime açtı. Peki, ALES ne zaman yapılacak?
16.04.2024 Gündem
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. . Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği yarışmada bu hafta eleme adayları belli olmaya başladı. Adada kalmak isteyen Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurlarda mücadele ediyor.arkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu.
16.04.2024 Magazin
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri?
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri? Bu hafta halka arz var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanan şirketler yatırımcıların ilgi odağı oldu. Sermayem Piyasası Kurulu (SPK), 1 şirkete onay vegrdi. Geliri artırmak ve borçları kapatmak isteyen şirketler halka arz oluyor. Bu halka arzlardan ciddi şekilde geri dönüş alanlar da var. Bu hafta 1 şirket BIST 100'de halka arz olacak. Peki 15-19 Nisan 2024 haftasında hangi şirketler halka arz olacak?
15.04.2024 Ekonomi
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor
Adana'da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı! Fiyatlar 15 bin TL'den alıcı bekliyor Adana'nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı'nın ardından kurban satıcıları vatandaşların bu yıl erkenden sipariş vermeye başladığını söyledi.
16.04.2024 Adana
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
14.04.2024 İddaa
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek?
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek? Bitcoin (BTC) Halving için geri sayım başladı. 2024 yılıyla birlikte yükselişini sürdüren Bitcoin'in yarılanma tarihi sorgulanıyor. Her 4 yılda bir halving dönemine giren Bitcoin araştırmalar devam ediyor. Peki, Bitcoin halving (Bitcoin yarılanması) ne zaman?
14.04.2024 Ekonomi
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın Gökyüzündeki gezegenlerin oyun alanındaki dansı bu hafta da merak uyandırıcı bir şekilde devam ediyor. Her burcun enerjisini etkileyen bu hareketlilik, heyecan verici ve belirsiz bir dönemi işaret ediyor. Bu hafta, aşk hayatından kariyere, finansal durumdan sağlığa kadar pek çok alanda önemli gelişmeler yaşanabilir. Jüpiter ve Uranüs artık birlikte hareket ederlerken Astrolog Dinçer Güner’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.04.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı?
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş bugün yok mu, neden yayınlanmıyor? Sorusu TV’lerini açan izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. İşte Cumartesi günü Kanal D yayın akışı ve program listesi…
13.04.2024 Magazin
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bu Hafta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bu hafta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.