Sercan Yıldırım

Sercan Yıldırım

Son dakika sercan yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sercan yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sercan yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sercan Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sercan yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 sercan yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm sercan yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi!
Survivor All Star'da maskeler düştü: SMS yok, kavga var! Nagihan ile Sercan bağır çağır tartıştı. Son sözü Acun Ilıcalı söyledi! Yeni sezonunda SMS oylamasının olmadığı Survivor All Star'da performans bekleyen seyirci, her bölümde kavga ve tartışma izliyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında parkurda bağır çağır tartışyan Nagihan ve Sercan Yıldırım'ın arasına Turabi de girince savaş alanına döndü. Konseyde yüz yüze gelen ikiliye son ihtarı Acun Ilıcalı çekti. İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...
12.01.2024 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısını Acun Ilıcalı açıkladı: SMS'siz nereye kadar götürecek merak ediyorum
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısını Acun Ilıcalı açıkladı: SMS'siz nereye kadar götürecek merak ediyorum TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından duyurdu.
19.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'e katılacak 3 isim daha belli oldu! Acun Ilıcalı Instagram hesabından duyurdu
Survivor All Star 2024'e katılacak 3 isim daha belli oldu! Acun Ilıcalı Instagram hesabından duyurdu TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacıları belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından üç ismi birden duyurdu.
18.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı: Heyecanla bekliyorum
Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı: Heyecanla bekliyorum TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından duyurdu.
17.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün onuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Dört gözle bekliyorum
Survivor All Star 2024'ün onuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Dört gözle bekliyorum TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun onuncu yarışmacısı da belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından duyurdu.
15.09.2023 Televizyon
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı, 'Zafer için All Star'da' diyerek duyurdu
Survivor All Star 2024'ün dokuzuncu yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı, 'Zafer için All Star'da' diyerek duyurdu  TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun dokuzuncu yarışmacısı da belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından, 'Şampiyonluğu kafaya koydu' diyerek duyurdu.
14.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün sekizinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Şampiyonluğu kafaya koydu
Survivor All Star 2024'ün sekizinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı: Şampiyonluğu kafaya koydu TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun sekizinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından, 'Şampiyonluğu kafaya koydu' diyerek duyurdu
13.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün yedinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı efsane ismi duyurdu
Survivor All Star 2024'ün yedinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı efsane ismi duyurdu  TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yedinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından, 'Şampiyon olmaya geliyor.' diyerek duyurdu.
12.09.2023 Televizyon
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2024 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı? Survivor All Star 2024'ün kadrosundaki 6. Kişi belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu. Peki, Damla Can kimdir, kaç yaşında? 2023 Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?
11.09.2023 Televizyon
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu
Survivor 2024'ün 6. Yarışmacısı belli oldu! Acun Ilıcalı duyurdu Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından Damla Can'ın da Survivor'da yer alacağını duyurdu.
11.09.2023 Televizyon
Survivor All Star 2024'ün beşinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı bu kez çok ünlü bir futbolcuyu açıkladı
Survivor All Star 2024'ün beşinci yarışmacısı da belli oldu! Acun Ilıcalı bu kez çok ünlü bir futbolcuyu açıkladı  TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun beşinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından ünlü futbolcuyu duyurdu.
10.09.2023 Televizyon
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel boşanıyor! Mutlulukları iki yıl sürdü
Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel boşanıyor! Mutlulukları iki yıl sürdü Futbolculuk kariyerinden sonra Survivor'daki performansıyla adından söz ettiren Sercan Yıldırım iki yıl önce Nihan Yönel ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin mutluluğu kısa sürdü. Yıldırım, boşanma kararını sosyal medya hesabından duyurdu.
19.06.2023 Magazin
Canlı yayında Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu bombasını patlattı: Fatih Terim...
Canlı yayında Okan Buruk ve Kerem Aktürkoğlu bombasını patlattı: Fatih Terim... Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş karşısında İcardi'nin golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen derbiyi 3-1'lik skorla kaybeden Galatasaray'da Başakşehir maçı hazırlıklarına daha şimdiden başlanırken, kritik derbinin ardından Serhat Akın ve Sercan Yıldırım'ın 'Kerem Aktürkoğlu, Fatih Terim, Okan Buruk ve Jorge Jesus' hakkında yaptığı açıklamalar büyük dikkat topladı.
1.05.2023 Galatasaray
Sercan Yıldırım'ın bu halini unutun! Radikal imaj değişikliğine gitti
Sercan Yıldırım'ın bu halini unutun! Radikal imaj değişikliğine gitti Eski futbolcu ve bir dönem Survivor'da yarışan Sercan Yıldırım, radikal imaj değişikliğine gitti. 32 yaşındaki Yıldırım, saç ektirdikten sonra yeni tarzıyla dikkat çekti. İşte Sercan Yıldırım'ın yeni hali...
16.06.2022 Magazin
Survivor Sercan Yıldırım aşka geldi! Eşiyle dudak dudağa poz...
Survivor Sercan Yıldırım aşka geldi! Eşiyle dudak dudağa poz... Geçtiğimiz sene Survivor'daki performansıyla popülerliğini geri kazanan eski Futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor 2022 All Star ile de adından söz ettirmişti. Yeni evli Sercan Yıldırım, eşi Nihan Yıldırım ile aşka geldi. Ünlü isim dudak dudağa pozlarını paylaştı.
22.05.2022 Magazin
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Survivor sürgün adasına kim gitti, Survivor'da eleme adayı kim oldu, ortalık karıştı: Hayatım bitti! Acun Ilıcalı açıkladı: Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış...
Survivor sürgün adasına kim gitti, Survivor'da eleme adayı kim oldu, ortalık karıştı: Hayatım bitti! Acun Ilıcalı açıkladı: Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış... Sürgün adasına kim gitti? Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? soruları Survivor'u takip eden kişiler tarafından araştırılıyor. 27 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan Survivor yeni bölümde kim kazandı merak konusu oldu. Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımı yarışmacıları arasından bu akşam sürgün adasına gönderilen ismin kim olacağı merak ediliyordu. Haftanın eleme adayı belli oldu. Survivor 2022 son bölümde dokunulmazlık sembolü kazanmak isteyen ünlüler ve gönüllüler takımları karşı karşıya geldi. Survivor All Star 2022'de sinirler gerildi. Yeni bölümde Sercan Yıldırım, takım arkadaşlarına kızıp oyun alanını terk etti. Ada konseyi ile sürgün adasının yeni yolcusu belirlendi. Bu akşam konseyde Aşkım, Sercan, Nagihan ve Barış en çok oyu aldı. Sonrasında yapılan açık oylamayla sürgüne giden isim belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. Peki, Survivor'da eleme adayı kim oldu, sürgüne kim gitti? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 27 Şubat Survivor son bölümde yaşananlar...
27.02.2022 Magazin
Survivor Sercan Yıldırım'dan zehir zemberek sözler! Oyun parkurunu terk etti! Sercan Yıldırım diskalifiye mi oldu?
Survivor Sercan Yıldırım'dan zehir zemberek sözler! Oyun parkurunu terk etti! Sercan Yıldırım diskalifiye mi oldu? Yayınlanan her bölümü olay olan Survivor All Star 2022’de gerilimler devam ediyor. Survivor'ın son yayınlanan fragmanında Sercan Yıldırım olayı dikkat çekti. Survivor Sercan, takım arkadaşlarına kızıp oyun alanını terk ediyor. Oyun sırasında Nagihan'a sinirlenen Sercan'ın sözleri fragmana damga vurdu. Survivor Sercan, “Survivor hayatım bitti" demesi ise dikkat çekiyor. Peki, Survivor Sercan Yıldırım diskalifiye mi oldu? Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da sürgün adasına kim gitti? İşte Survivor ile ilgili merak edilenler…
27.02.2022 Magazin
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Survivor Sercan'a şok! Acun Ilıcalı ile diyaloğu dikkat çekti
Survivor Sercan'a şok! Acun Ilıcalı ile diyaloğu dikkat çekti Survivor All Star'da futbol maçı yapılırken mücadeleye damga vuran isim Galatasaray ve Bursaspor'un eski golcüsü Sercan Yıldırım oldu. Sercan ile Acun Ilıcalı arasındaki diyalog dikkat çekerken ünlü yarışmacı şok yaşadı.
20.02.2022 Magazin
Survivor All Star’da sular durulmuyor! Sude Burcu hakkında olay iddia, Acun Ilıcalı biletini kesti...
Survivor All Star’da sular durulmuyor! Sude Burcu hakkında olay iddia, Acun Ilıcalı biletini kesti... TV8’de yayınlanan Survivor, yeni sezonda yine çok konuşuluyor. Sosyal medyada da yoğun ilgi gören Survivor All Star hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sude Burcu'nun diskalifiye edileceği ve yerine 2021 sezonundan bir isim geleceği öne sürüldü. Kıran kırana mücadelelere sahne olan yarışmada, son dokunulmaz oyununda futbol maçı tercih edildi. Oyunda Sercan Yıldırım'ın Acun Ilıcalı'ya yaptığı hareket dikkat çekti. Hareket sonrası Ilıcalı yarışmacıya cezayı kesti. İşte Survivor All Star’da yaşanan son gelişmeler...
19.02.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sercan Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sercan yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.