Sen Benimsin

Sen Benimsin

Son dakika Sen Benimsin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sen Benimsin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sen Benimsin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sen Benimsin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sen benimsin gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 sen benimsin haberi bulunmuştur. Tüm sen benimsin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor
Camdaki Kız dizisinde Hayri bayrağı Sedat'tan aldı! Feride'nin mektubu bile Nalan'ı kesmedi, Hayri'ye teslim oluyor Camdaki Kız 75 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nalan'ın eline annesi Feride'den kalan mektup geçiyor. Hayri Nalan'ın kolundan tutarak, "Sen benimsin tamam mı? Ve benim olanın etrafında sağında solunda kimse gezemez" dedi. Nalan ise tüm teslimiyetiyle, "tamam" diyerek adeta ona olan bağlılığını dile getirdi.
14.04.2023 Televizyon
Nilgün Belgün: Estetik yaptıran herkes birbirine benziyor
Nilgün Belgün: Estetik yaptıran herkes birbirine benziyor Nilgün Belgün, önceki akşam Akmerkez’de görüntülendi. Usta oyuncu, son yıllarda ünlü isimlerin sürekli yaptırdığı estetiklerle gündeme gelmesi hakkında konuştu.
21.11.2022 Magazin
5 yıl boyunca abisinin kimliğini kullanmış! 22 yıl hapisle aranan kişi yakalandı
5 yıl boyunca abisinin kimliğini kullanmış! 22 yıl hapisle aranan kişi yakalandı Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 38 suçtan kaydı olan, hakkında kesinleşmiş 22 yıl 11 ay 5 gün hapis cezası bulunan Muammer Alp, Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JASAT) yakalandı. Alp'in 5 yıl boyunca ağabeyinin kimliğini kullandığı belirlendi.
31.03.2022 Yaşam
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi Ankara'da, kendisini aldattığından şüphelendiği 17 yıllık eşi Sibel Köksal'ı (43) boğarak öldüren çiğ köfteci İbrahim Köksal’ın (45)  tutuklu yargılandığı davada esas hakkında görüşünü açıklayan savcı sanığın 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti.
31.03.2022 Yaşam
Model Dilara Kurşun cinsel saldırı davasında olayı anlattı: 'Sen benimsin' diyerek bağırmaya başladı
Model Dilara Kurşun cinsel saldırı davasında olayı anlattı: 'Sen benimsin' diyerek bağırmaya başladı Model Dilara Kurşun cinsel saldırıya uğradığı iddiasıyla ilgili davada, "4 Haziran günü 2021 tarihinde onun evinde otururken bir arkadaşımla İngilizce konuşurken ondan yazışma konusunda destek almama kafayı takmış ve bana saldırdı. 5 saat kadar bana saldırdı. Bir süre sonra şiddete kendi isteği ile son verdi. Sonra zaten kendisini affetmemi istedi, pişmanlığını hissettirdi. 15 Haziran günü ise sanıkla tanışma yıldönümümüzdü. O gün annemdeydim ve sanık beni arabasıyla evden aldı. Beni Kumköy'de ıssız bir plaja götürdü. Orada masa kurmuştu " dedi ve olayı anlattı...
31.03.2022 Yaşam
Kızlar tuvaleti şakası iki kişinin canını aldı!
Kızlar tuvaleti şakası iki kişinin canını aldı! Ankara'nın Polatlı ilçesinde, okulda arkadaşının şaka amacıyla kızlar tuvaletine ittiği E.K. (19), hakkında 'cinsel taciz' iddiasıyla tutanak tutulunca av tüfeği ile yaşamına son verdi. Mahalleden arkadaşı R.B. (16) de Ercan K.'nin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması nedeniyle babası ile tartışmasının ardından kendini asarak, intihar etti.
31.03.2022 Yaşam
Belediye başkanı cinsel istismardan yargılanıyordu! Rüşvetten gözaltına alındı
Belediye başkanı cinsel istismardan yargılanıyordu! Rüşvetten gözaltına alındı Kırklareli’nin Vize İlçesi’ne bağlı Kıyıköy Belde Belediye Başkanı Ender Sevinç, usulsüzlük ve rüşvet suçlamasıyla 12 kişiyle gözaltına alındı. Sevinç hakkında belediyede çalışan kadınlara cinsel taciz suçundan dava açılmıştı.
30.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle şiir gecesinde bir araya geldi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle şiir gecesinde bir araya geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş “Yedi Güzel Adam Müzesi”nde gerçekleştirilen “Gençlerle Şiir Gecesi” programına katıldı.
11.09.2021 Gündem
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin'
'Kimse heveslenmesin! Sen benimsin' Burçin Orhon Kuşadası'nda, eşi Süheyl Uygur ise İstanbul'da. Dün Süheyl Uygur'un doğum günüydü, 62 yaşına bastı.
3.12.2020 Magazin
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu Suriye Devlet Başkanı Esad'ın 16 yaşındaki kızına mesaj gönderen Yezin adlı asker "Sen benimsin, ben de senin" ifadelerini kullandı
28.06.2020 Dünya
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...
15.05.2020 Gündem
Annesi eniştesinin yaptığı iğrençlikleri doğruladı! AYM'den çok çarpıcı karar...
Annesi eniştesinin yaptığı iğrençlikleri doğruladı! AYM'den çok çarpıcı karar... Anayasa Mahkemesi, 14 yaşındayken eniştesi tarafından cinsel istismara uğradığı yönündeki iddialarına savcılık tarafından takipsizlik kararı verilen genç kızı, yaptığı bireysel başvuruda haklı buldu. Anayasa'nın 17'inci maddesinde güvence altına alınan 'kötü muamele yasağının usul boyutunun ihlal edildiğine' karar veren Anayasa Mahkemesi, gerekçeli kararında, savcılığın delillerin toplanmasında ve değerlendirilmesinde hassas davranmadığına vurgu yaptı. Kararın bir örneği, yeniden soruşturma yapılmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
27.11.2019 Yaşam
Akılalmaz olay! Arabasından indirip tecavüz etmeye çalıştı
Akılalmaz olay! Arabasından indirip tecavüz etmeye çalıştı Çanakkale'de, telefonla konuşmak için otomobilini yol kenarına park eden bir kadını aracından indirip cinsel saldırı girişiminde bulunan zanlı tutuklandı. Şüphelinin, evlilik hazırlıkları yapan sürücü kadını takip ettiği ve aracına "Sen benimsin, seni kimseye yar etmeyeceğim. Seni düğünden alacağım" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.
25.10.2017 Yaşam
Çanakkale'de cinsel saldırı girişimi iddiası
Çanakkale'de cinsel saldırı girişimi iddiası Çanakkale'de, bir kadına cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.
25.10.2017 Yaşam
'Atçalı Kel Mehmet'in afişi görücüye çıktı!
'Atçalı Kel Mehmet'in afişi görücüye çıktı! Güler Nalbantoğlu (Güler Film), TRT ortak yapımcılığında 18. yüzyılın kahraman efesini beyaz perdeye taşıyacak olan "Atçalı Kel Mehmet" filminin afişi görücüye çıktı. "Atçalı Kel Mehmet" 22 Eylül'de vizyona giriyor.
1.08.2017 Kültür Sanat
"Bizi öpünce iğrenip dudaklarımızı yıkıyorduk"
"Bizi öpünce iğrenip dudaklarımızı yıkıyorduk" Erzurum’da ilkokulda görev yapan sınıf öğretmeni 52 yaşındaki A...
16.10.2016 Yaşam
Netflix Türkiye'de hangi dizileri yayınlayacak?
Netflix Türkiye'de hangi dizileri yayınlayacak? Netflix Türkiye'de hizmet vermeye hazırlanıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinde ciddi bir kullanıcı kitlesi bulunan Netflix Türkiye'ye hızlı bir giriş yaptı. İşte Netflix'in Türkiye'de yayınlayacağı diziler...
29.09.2021 Gündem
Kiralık Aşk'a yeni oyuncu
Kiralık Aşk'a yeni oyuncu Star TV ekranında yayınlanan ve yeni sezon için hazırlıkları devam eden Ortaks Yapım’ın dizisi Kiralık Aşk’a oyuncu “Gizem Denizci” de dahil oldu...
26.08.2016 Magazin
Yeni dizisiyle ekranda!
Yeni dizisiyle ekranda! Filinta dizisinin başrol oyuncusu Onur Tuna, bu sezon 'Cesur Yürek' adlı diziyle başrolde.
10.08.2016 Televizyon
Sen Benimsin Film Fragmanı
Sen Benimsin Film Fragmanı ´Sen Benimsin´ filmi 03 Haziran´da vizyonda...
1.06.2016 Sinema-Dizi
Nilgün Belgün kimdir?
Nilgün Belgün kimdir? Yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Nilgün Belgün bu akşam Beyaz Show'a konuk oluyor. Peki başarılı isim Nilgün Belgün kimdir? Merak edilen tüm soruların yanıtları ve güzel isim Nilgün Belgün'ün bilinmeyenleri haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Sibel Can kimdir?
Sibel Can kimdir? Gündeme bomba gibi düşen şarkıcı Müslüm Gürses'e ithaf ettiği şarkı ile adı anılan Sibel Can oldu. Peki Sibel Can kimdir? Sibel Can neden Müslüm Gürses'e şarkı ithaf etti? İşte sosyal medyayı hareketlendiren açıklamalar.
6.04.2016 Magazin
!f İstanbul’un kaçırılmaması gereken filmleri
!f İstanbul’un kaçırılmaması gereken filmleri Bu sene 15’incisi düzenlenen ve Perşembe günü başlayan !f İstanbul’da birbirinden özel filmler ilk defa izleyiciyle buluşacak.
19.02.2016 Arşiv
!f'te birleştiren filmler
!f'te birleştiren filmler 15’inci !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18-28 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Bu yıl “!f İstanbul birleştiriyor!” sloganıyla yola çıkan festival, bağımsız sinemanın en iyilerini sunacak.
2.02.2016 Magazin
O dizi erken final kararı aldı!
O dizi erken final kararı aldı! Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel’in paylaştığı, Pazar akşamları ekranlara gelen Yaz’ın Öyküsü dizisi 13...
19.09.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sen Benimsin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sen benimsin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.