Gazete Vatan Logo

Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?

Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...

Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?

Bir döneme damga vuran ünlü sinema oyuncusu Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Instagram sayfasında annesinin fotoğrafını paylaşan Gurur Aydoğan, altına "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim... Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın" notunu düştü. Paylaşımı görenler de internette sıklıkla Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını araştırıyor. İşte Gurur Aydoğan hakkındaki detaylar...

GURUR AYDOĞAN KİMDİR?
Gurur Aydoğan, 8 Kasım 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Latif Demirbağ, annesi Oya Aydoğandır.
Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra sektöre ilk olarak yapım tarafında başladı. Çeşitli projelerde yer alan Gurur Aydoğan oyunculuk çalışmalarına Craft Oyunculuk Atölyesi’nde başladı. 2 yıllık eğitim süreci boyunca; İpek Bilgin, Bahar Kerimoğlu, Deniz Erdem, Çağ Çalışkur, Tuğrul Tülek, Can Kılcıoğlu’ndan temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk ve ileri oyunculuk eğitimleri aldı. Eric Morris Methodu üzerine çalıştı. Eş zamanlı olarak 35 Buçuk Sanat Evi’nde de; Vahide Perçin, Altan Gördüm, Uğur Demirpehlivan, Ersin Umulu gibi isimlerden temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk ve seslendirme eğitimi aldı.
Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Fox Tv’de yayınlanan yapımcılığını Avşar Film in yaptığı 'Not Defteri' adlı dizide başladı.
2015 yılında Tiyatro Kedi'nin Hakan Altıner ve Damla Cercisoğlu'nun yönetmenliğinde 'Başarımı Karılarıma Borçluyum' adlı tiyatro oyununda yer aldı.
2015 yılında 'Sen Benimsin' adlı dizide Hakan Karakteri'ni canlandırdı.
2016 yılında Kanal D de yayınlanan 'Kanıt: Ateş Üstünde' adlı dizide Ömer Karakteri'ni canlandırdı.
DİZİ
- Not Defteri / 2014 / Cenk Karakteri
- Sen Benimsin / 2015 / Hakan Karakteri
- Kanıt : Ateş Üstünde / 2016 / Ömer Karakteri
TİYATRO
- Başarımı Karılarıma Borçluyum / 2015-2016

Haberin Devamı