Gurur Aydoğan

Gurur Aydoğan

Son dakika Gurur Aydoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gurur Aydoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gurur Aydoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gurur Aydoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gurur aydoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 gurur aydoğan haberi bulunmuştur. Tüm gurur aydoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Emel Müftüopğlu, son paylaşımında filtrenin dozunu kaçırdı. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Demet Akbağ'ı ziyaret eden ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı. Doğallığa önem veren 74 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan'ı görenler gözlerine inanamadı.
5.01.2023 Magazin
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı
Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı Oyuncu Gurur Aydoğan, 'Pembe Masa' programına konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve yaşantısı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan 34 yaşındaki Gurur Aydoğan, 15 Mayıs 2016 tarihinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan annesi Oya Aydoğan ile ilgili de itiraflarda bulundu.
5.01.2023 Magazin
Gurur Aydoğan'dan duygusal paylaşım: Bugün sensiz altıncı yıl...
Gurur Aydoğan'dan duygusal paylaşım: Bugün sensiz altıncı yıl... 2016 yılında 59 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Oya Aydoğan, ölümünün altıncı yılında, oğlu Gurur Aydoğan tarafından anıldı.
16.05.2022 Magazin
Gurur Aydoğan: Aman aklınıza yanlış bir şey gelmesin!
Gurur Aydoğan: Aman aklınıza yanlış bir şey gelmesin! Türk sinemasının ünlü oyuncularından merhum Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile İlay Erkök, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Aydoğan, gazetecilerle konuşup soruları yanıtlamayı ihmal etmedi.
11.12.2021 Magazin
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin
Gurur Aydoğan hedef şaşırtmaya çalıştı, aynı binaya girdiler
Gurur Aydoğan hedef şaşırtmaya çalıştı, aynı binaya girdiler Çeşme'de geçtiğimiz temmuz ayında aşk yaşadıkları konuşulan, daha sonra ayrıldıkları yönünde haberler çıkan Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan, önceki akşam Bebek Otel'de eğlencedeydi. İkili gece sonunda aynı binaya giriş yaptı.
30.10.2020 Magazin
Gurur Aydoğan ve Hilal Altınbilek denizden el ele çıktı
Gurur Aydoğan ve Hilal Altınbilek denizden el ele çıktı Merhum sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, önceki gün Hilal Altınbilek'le Çeşme Dalyan The Beach Of Momo'da görüntüledi.
28.07.2020 Magazin
"Onun oğlu olduğum için çok şanslıyım"
"Onun oğlu olduğum için çok şanslıyım" Gurur Aydoğan ölümünün 4'üncü yıldönümünde annesi Oya Aydoğan'ın kabrini ziyaret etti.
17.05.2020 Magazin
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı
Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı Usta oyuncucu Oya Aydoğan'ın bugün ölüm yıldönümü. Güzelliği ile bir döneme damgasını vuran Oya Aydoğan Yeşilçam'da sayısız filmde rol aldı. Oya Aydoğan vefatının dördüncü yılında unutulmadı. Peki, Oya Aydoğan kimdir? Usta Oyuncu Oya Aydoğan'ın hayatı...
15.05.2020 Gündem
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...
15.05.2020 Gündem
'Sen gideli tam 4 sene oldu meleğim'
'Sen gideli tam 4 sene oldu meleğim' Gurur Aydoğan'dan, dört yıl önce yaşamını yitiren annesi Oya Aydoğan'a duygusal mesaj...
15.05.2020 Magazin
Ünlü oyuncu işletmeciliği sevdi!
Ünlü oyuncu işletmeciliği sevdi! Birçok dizide rol alan genç oyuncu Tolga Ortancıl, işletmeciliği sevdi.
20.08.2019 Magazin
Gurur Aydoğan ve Başak Güröz tanıştıkları gün evleniyor
Gurur Aydoğan ve Başak Güröz tanıştıkları gün evleniyor Gurur Aydoğan, geçen gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği AVM’de spor salonunun yolunu tutan oyuncu, ayak üstü muhabirlerle sohbet etti.
14.02.2019 Magazin
Düğün ağustos ayında
Düğün ağustos ayında Gurur Aydoğan, oyuncu nişanlısı Başak Güröz’le önceki gün Bebek’teydi.
21.10.2018 Magazin
Mutlu ve ‘Gurur’lu
Mutlu ve ‘Gurur’lu Merhum sanatçı Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Başak Güröz’le Bodrum Küçükbük’teydi.
19.06.2018 Magazin
Başrolümüz Survivor’da
Başrolümüz Survivor’da Önemli pilot Vecihi Hürkuş’un hayatının anlatıldığı, ‘Hürkuş: Göklerdeki Kahraman’ın önceki gün galası yapıldı. Filmde Vecihi’yi canlandıran ilk kez başrol oynayan Hilmi Cem İntepe ise Survivor’da olduğu için galaya katılamadı
24.05.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
Sırada kız isteme var!
Sırada kız isteme var! Mayıs 2016’da ölen Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan 1 yıldır aşk yaşadığı Başak Güröz’e 1 ay önce evlenme teklif etmişti
8.12.2017 Magazin
Evleniyorlar
Evleniyorlar 15 Mayıs 2016’da hayatını kaybeden Yeşilçam oyuncusu Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan evlilik yolunda ilk adımı attı, sevgilisi Başak Güröz’e evlenme teklif etti.
25.11.2017 Magazin
Pilot Gurur
Pilot Gurur Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan, Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı.
13.08.2017 Magazin
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi...
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi... Ülkemizde Sibel Kekilli'yle oynadığı "Duvara Karşı" filmiyle tanınan Birol Ünel, yıllar sonra Türkiye'de film çekiyor.
11.08.2017 Kültür Sanat
Cüneyt Arkın ile Oya Aydoğan'ın oğulları aynı projede!
Cüneyt Arkın ile Oya Aydoğan'ın oğulları aynı projede! Geçen yıl aramızdan ayrılan Oya Aydoğan ile Cüneyt Arkın'ın oğulları aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.
24.07.2017 Televizyon
Sevgilisiyle aynı projede
Sevgilisiyle aynı projede Gurur Aydoğan önceki gün kendisi gibi oyuncu sevgilisi Başak Güröz ile Zorlu AVM’deydi.
12.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gurur Aydoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gurur aydoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.