Gazete Vatan Logo
Magazin Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı

Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı

Oyuncu Gurur Aydoğan, 'Pembe Masa' programına konuk oldu. Oyunculuk kariyeri ve yaşantısı ile ilgili bilinmeyenleri anlatan 34 yaşındaki Gurur Aydoğan, 15 Mayıs 2016 tarihinde hayatını kaybeden Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan annesi Oya Aydoğan ile ilgili de itiraflarda bulundu.

Gurur Aydoğan'dan annesiyle ilgili itiraf: Dünyanın en iyi kadınıydı

Kariyerine kamera arkasında çalışarak başladığını belirten Gurur Aydoğan, "Ben aslında hep kamera arkası istiyordum ve iki yıla yakın kamera arkasında çalıştım. Sonrasında bir gençlik dizisi ile oyunculuk kariyerim başladı. Hayatım boyunca seçim yapmak zorunda kaldığım veya büyük kararlar almam gerektiği zamanlarda annemin varlığını hep hissettim ve beni doğru karar almamda yönlendirdi" ifadelerini kullandı.

 

"ADIM GİBİ ANNEMLE GURUR DUYUYORUM"

"Altı yıl geçti ama o halen benimle beraber ve beni kollamaya devam ediyor" diyen Aydoğan, annesinin ne kadar iyi bir insan olduğundan şu sözlerle bahsetti:

Annem bence dünyanın en iyi kadınıydı. Boş zamanlarında bile 'Kime nasıl yardım edebilirim?' diye düşünürdü. İnanır mısınız altı yıl geçti ama geçen gün bir aile dostumuzdan 'Annen benim çocuğumu şuraya işe sokmuştu' diye yaptıklarını duydum . Bunları duymak beni gururlandırıyor. Adım gibi annemle gurur duyuyorum.

 Oya Aydaoğan, 8 Mayıs 2016'da aort damarı yırtılması sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı. 12 saat süren ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan 59 yaşındaki oyuncu, 15 Mayıs 2016'da tedavi gördüğü İstanbul Ulus'taki hastanede hayatını kaybetmişti. Naaşı 16 Mayıs 2016'da, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'na defnedilmişti.