Seminer

Seminer

Son dakika seminer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seminer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seminer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seminer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seminer gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.095 seminer haberi bulunmuştur. Tüm seminer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı. Bu dönem ayrıca öğretmenlerin seminer dönemine denk geliyor. Öğretmenler idari izinli sayıldığı için Nisan ayı seminerleri online olarak gerçekleştirilecek. Peki, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
26.03.2024 Gündem
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle öğretmenler 2 haftalık seminerlere katılacak. Peki, Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı?
22.03.2024 Gündem
Kim olduğu merak edildi! Shiva Kaviani’nin hayatı: İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir?
Kim olduğu merak edildi! Shiva Kaviani’nin hayatı: İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir? İranlı akademisyen Dr. Shiva Kaviani, Kanada'da oturum süresinin dolması nedeniyle vize başvurusundan red aldı. İran'a geri dönmek istemeyen Dr. Kaviani, Ankara'dan yapmış olduğu vize başvurusunda da ret cevabı alınca İstanbul'a geri döndü. Akademisyen, şu anda İstanbul Havalimanı'nda yaklaşık 2 aydır bekliyor. Peki, İranlı Akademisyen Dr. Shiva Kaviani kimdir? Shiva Kaviani’nin hayatı…
14.03.2024 Gündem
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor Adana Genç MÜSİAD Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik Eğitim ve Seminer programları düzenlemeye devam ediyor.
25.02.2024 Adana
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat
Bakan Uraloğlu: Ülkemizde sosyal medya kullanım süresi yaklaşık 3 saat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, "Sosyal medya kullanım süresi dünyada 2 saat 23 dakika iken; ülkemizde 2 saat 44 dakika, yaklaşık 3 saati buluyor. Dolayısıyla bu alan asla boş bırakılmaması ve son derece ciddiyetle ele alınması gereken bir konu" dedi.
13.02.2024 Gündem
Göçmen kadınlara seminer düzenlendi
Göçmen kadınlara seminer düzenlendi Adana Büyükşehir Belediyesi, ilgili daire ve kuruluşların iş birliği ile yerel ve göçmen kadınlar “Toplumsal Cinsiyet Kadın Sağlığı ve Üreme Sağlığı Semineri" düzenledi.
8.02.2024 Adana
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden öğrencilere eğitim
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden öğrencilere eğitim Adana İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Mücadele ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek ilkokulu ve Anaokulu öğrencilerine yönelik güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık, sosyal medya güvenliği ile teknoloji bağımlılığı konularında bir eğitim semineri düzenlendi.
7.02.2024 Adana
Tutanak Nedir, Nasıl Yazılır? Tutanak Örnekleri...
Tutanak Nedir, Nasıl Yazılır? Tutanak Örnekleri... Tutanaklar, bir etkinlik sırasında yapılan konuşmaların, kararların ve görüşlerin kaydedildiği bir belge olarak düşünülebilir. Ayrıca, tutanaklar, bir kuruluşun yaptığı çalışmaların ve etkinliklerin bir kaydı olarak da kullanılabilir.
4.02.2024 Gündem
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır
Bakan Güler: ABD'den F-16 tedarikinde somut gelişmeler olacaktır Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'den 40 adet F-16 Blok 70 Viper alımı ile 79 adet modernizasyon kiti talebine ilişkin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yaptığı telefon görüşmesini hatırlatarak, "Başkan Biden, 'Bunu en kısa sürede kongreye iletme hazırlıklarını yaptım' diyerek ifade etmiş. Tedarik sürecinde en önemli husus müttefiklerin birbirine yaptırım uygulamamasıdır. Temenni ediyorum ki önümüzdeki süreçte somut gelişmeler olacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Türkiye'de depreme yönelik açıklama yaptı. Türkiye'deki fay hatlarının doğudan batıya doğru harekete geçtiğini belirten Moriwaki, Bingöl, Bitlis, Muş ve Van tarafında bir deprem beklenebileceğini söyledi. Peki, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir, Türkiye için ne dedi?
30.11.2023 Gündem
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı Fatih Belediyesi'nin gençlere ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sunma amacıyla hizmete açtığı kütüphanelerin, üye sayısı 250 bine ulaştı. Fatih ve İstanbul’un diğer ilçelerinden  gelen 7’den 70’e her yaştaki ziyaretçiler kütüphaneye büyük ilgi gösteriyor.
15.11.2023 Kültür Sanat
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama
Marmara Bölgesi için kritik deprem uyarısı! Japon uzmandan önemli açıklama Adıyaman’a gelerek deprem hakkında seminer veren Japon Deprem Uzmanı Yoshınorı Morıwakı, Marmara Bölgesi'ni ciddi bir depremin beklediğini ve deprem olması halinde binlerce kişinin hayatını kaybedebileceğini vurguladı.
4.12.2023 Gündem
Deprem bölgesinde D vitamini günü!
Deprem bölgesinde D vitamini günü!  Her yıl 2 Kasım’da D vitaminin önemi ve eksikliği ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan Dünya D Vitamini Günü kapsamında Kahramanmaraş konteyner kentteki depremzedelere yönelik etkinlik düzenlendi. Etkinlikte ailelere ve çocuklara D vitamini’nin önemi anlatılırken, diğer yandan çocuklara yönelik; yüz boyama,illüzyon gösterileri ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.
2.11.2023 Yaşam
Bakan Tekin: Kasım ara tatilinde seminer dönemi online yapılacak
Bakan Tekin: Kasım ara tatilinde seminer dönemi online yapılacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kasım ara tatili için geçerli olmak üzere seminer döneminin online yapılacağını duyurdu.
23.10.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sivil anayasaya kimsenin kulak tıkama lüksü yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sivil anayasaya kimsenin kulak tıkama lüksü yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Danıştay Başkanlığı IASAJ programı kapanış ve Danıştay eğitim tesisi açılış töreninde konuştu. 'Darbe anayasasından kurtulmalıyız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bu talebe siyaset kurumu başta olmak üzere sorumluluk makamında olan hiç kimsenin kulak tıkama yükümlülüğü yoktur. Müzakereye açık olduğumuzu belirttik " dedi
3.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır
Bakan Yerlikaya: Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığı olarak Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızla birlikte yeşil vatanda, mavi vatanda, siber vatanda halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için varız. Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır" dedi.
7.08.2023 Gündem
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan  mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak?
Haziran semineri online mı 2023, haziran seminerleri uzaktan mı? Öğretmenlerin yılsonu haziran seminerleri ne zaman yapılacak? Haziran seminer dönemi 2023 online mı yapılacak, haziran semineri uzaktan mı, kaç gün? Sorularının yanıtı eğitim ve öğretimde yılsonu yaklaşırken öğretmenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılı yaz dönemi seminerleriyle ilgili açıklama yaptı. Peki, öğretmenlerin semineri online mı olacak, ne zaman başlayacak?
24.05.2023 Memur
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu
6 yaşındaki kıza istismar skandalı! TBMM’den 323 sayfalık 'çocuk istismarı' raporu Çocuk istismarının panzehirinin “okullaşma” olduğuna dikkat çekilen raporda çocukları damgalamadan “Risk Haritası” çıkarılması tavsiye edildi. Öneriler arasında, mükerrer suç işleyen çocukların ailelerine yaptırım uygulanması da yer aldı.
4.05.2023 Gündem
Deprem yardım kampanyaları siber dolandırıcıların hedefi oldu
Deprem yardım kampanyaları siber dolandırıcıların hedefi oldu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Semih Çakır, siber dolandırıcıların kaos ortamından faydalandığına dikkat çekerek, oluşturulan sahte sayfalarla depremzedeler toplanan yardımları hedef aldığını söyledi. Çakır, kişilerin bazen de farkında olmadan kendilerine ait bilgileri kendi elleriyle verdiklerine dikkat çekti. Çakır, "Siber saldırılar ve siber dolandırıcılıkta en zayıf halkının insan olduğunu asla ve asla unutmamalıyız" dedi.
25.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seminer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seminer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.