Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem

Son dakika selçuk yöntem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selçuk yöntem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selçuk yöntem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selçuk Yöntem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selçuk yöntem gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 selçuk yöntem haberi bulunmuştur. Tüm selçuk yöntem haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’ Oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı 'Empati' programında ilk eşi, oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay ile Londra'da yaşadığı döneme ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' yanıtı! “Kadın oyuncuların maruz kaldığı ön yargıya bir örnek”
Dilan Çiçek Deniz'den 'Amadeus' yanıtı! “Kadın oyuncuların maruz kaldığı ön yargıya bir örnek” Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in başrolde yer aldığı 'Amadeus', önceki akşam AKM’de sahnelendi. Oyunu izlemeye giden bir seyircinin, Dilan Çiçek Deniz Deniz’i sahnede olmamasına rağmen eleştirmesi şaşkınlık yarattı. Güzel oyuncu da bu duruma kayıtsız kalmadı.
24.11.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar... Aşk-ı Memnu hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarından Aşk-ı Memnu bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem gibi yıldızların başrollerini paylaştığı dizinin finalinde yaşananlar hafızalardaki tazeliğini koruyor. Peki Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
22.10.2023 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi!
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu', 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.
11.08.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
Selçuk Yöntem 'Aşk-ı Memnu' sorusuna kayıtsız kalamadı
Selçuk Yöntem 'Aşk-ı Memnu' sorusuna kayıtsız kalamadı Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk- Memnu'da 'Adnan' karakrerine hayat veren usta oyuncu Selçuk Yöntem, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Ünlü isim röportaj vermek istemese de, çekimleri geçtiğimiz ay başlayan ve dijital bir platformda film versiyonu yayınlacak olan 'Aşk-ı Memnu' ile ilgili soruya kayıtsız kalmadı.
28.04.2023 Magazin
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı!
'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar hastaneye kaldırıldı! Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri hâlâ ilgiyle izlenen, Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, hastaneye kaldırıldı. Metin Yıldız, sosyal medya hesabından meslektaşının sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
8.04.2023 Magazin
'Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti!
'Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti! Devlet tiyatrosu sanatçısı olan, fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nde iki sezon boyunca canlandırdığı 'Bedir' karakteri ile hafızalara kazınan Levent Güner, geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında hayatını kaybetti.
26.01.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi! 'Sevda Mecburi İstikamet' filminde Selçuk Yöntem ile oynayan Selin Şekerci, geçtiğimiz gün ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i bekleyen gazetecilerin önünden geçti. Makyajsız görüntülenen güzel oyuncu, önce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ardından gazetecilere takılıp, tatlı bir sitemde bulunan ünlü isim; sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
23.01.2023 Magazin
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı. Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Bedia Akartürk son haliyle magazin gündemine oturdu. Akartürk, 81 yaşında, "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edildi.
22.01.2023 Magazin
Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru acil ameliyat dedi
Ahmet Mümtaz Taylan'dan kötü haber! Doktoru acil ameliyat dedi Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği İskender karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan hastaneye yatacak.
22.01.2023 Magazin
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur
Selçuk Yöntem'den 'Adnan Bey' itirafı: Aldanan değil aldatan suçludur Son olarak 'Sevda Mecburi İstikamet' filmiyle izleyici ile buluşan Selçuk Yöntem hem filmi hem hayata dair samimi açıklamalarda bulundu. Yöntem, Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Adnan Bey' karakteriyle de ilgili konuştu. İşte detaylar...
22.01.2023 Magazin
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Talat Bulut: Benden daha iyi oyuncu görürsem kıskanırım ama yok!
Talat Bulut: Benden daha iyi oyuncu görürsem kıskanırım ama yok! Talat Bulut basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Türkiye'de güzelliğin yetenek olduğunu sanıyorlar" diyen 66 yaşındaki sanatçıya, meslektaşı Selçuk Yöntem'in 'İyi bir oyuncu görünce kıskanıyorum' açıklaması soruldu. Bulut'un yanıtı dikkat çekti.
10.12.2022 Magazin
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı!
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı! Kurtlar Vadisi dizisi ilk bölümüyle 2003 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı dizi, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kayınbabası Laz Ziya karakterine hayat veren İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı. İrem Betil, güzelliğiyle büyüledi.
25.10.2022 Magazin
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı
Aşkı Memnu final saati ve günü! Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Kanal D yayın akışı Aşkı Memnu finali ne zaman, saat kaçta? Aşkı Memnu finali tekrar yayınlanıyor. Kanal D'nin fenomen dizisinin tekrar bölümlerinde finale yaklaşıldı. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Aşkı Memnu bugün final bölümü ile ekrana gelecek. İşte Aşkı Memnu final saati…
25.08.2022 Televizyon
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak
Aşk-ı Memnu'nun finali bir kez daha izleyici ile buluşacak Aradan geçen 12 yıla rağmen tekrar bölümleri hâlâ aynı heyecanla izlenen Kanal D'nin fenomen dizisi “Aşk-ı Memnu”nun finali bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Türkiye’nin unutamadığı aşkın finali sosyal medyada da şimdiden çok konuşulanlar arasına girdi.
24.08.2022 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' efsane finali bölümü ile bir kez daha ekrana geliyor!
'Aşk-ı Memnu' efsane finali bölümü ile bir kez daha ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, gerek yayında olduğu dönem gerekse tekrar bölümleri ile her daim adından söz ettiren dizisi 'Aşk-ı Memnu' yaz boyunca bir kez daha izleyicisi ile buluştu.
23.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu final bölümü ne zaman 2022, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final bölümü izle!
Aşkı Memnu final bölümü ne zaman 2022, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Aşk-ı Memnu final bölümü izle! 2008-2010 yıllarında yayınlanan dönemin en çok izlenen dizilerinden Aşk-ı Memnu her sene yaz aylarında tekrarlarıyla ekranlardaki macerasını sürdürüyor. Tekrarları da en çok izlenen dizilerden biri olan Aşk-ı Memnu dizisinin final bölümü yaklaşıyor. Peki, Aşk-ı Memnu dizisi finali ne zaman 2022, Aşk-ı Memnu finali hangi kanalda, saat kaçta?
23.08.2022 Televizyon
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Yöntem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selçuk yöntem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.