Şehitlik Ziyareti

Şehitlik Ziyareti

Son dakika şehitlik ziyareti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehitlik ziyareti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehitlik ziyareti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehitlik Ziyareti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehitlik ziyareti gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 şehitlik ziyareti haberi bulunmuştur. Tüm şehitlik ziyareti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman’daki sır olayın arkasından yasak aşk çıktı
Adıyaman’daki sır olayın arkasından yasak aşk çıktı Adıyaman’da şehit kabrini ziyaret eden lise öğrencilerinin ağlama sesi duyunca vücudunu toprağa gömülü buldukları bebeği bıraktığı belirlenen annesi ve anneannesi, gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden kadının ifadeleri ise şok etti.
25.09.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağından muaf olacaklar! Şehit aileleri arife ile bayramın birinci günü, bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağından muaf olacaklar! Şehit aileleri arife ile bayramın birinci günü, bakanlık duyurdu... İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi. Şehit aileleri, arife ve Ramazan Bayramı'nın birinci gününde şehitlik ziyaretleri açısından sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak.
11.05.2021 Gündem
Bakan Akar, Romanya'da Türk şehitliğini ziyaret etti!
Bakan Akar, Romanya'da Türk şehitliğini ziyaret etti! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Birinci Dünya Savaşı'nda Romanya Cephesi'nde şehit olan askerlerden 935'inin kabrinin bulunduğu Bükreş Türk Şehitliği'ni ziyaret ederek, karanfil bıraktı.
9.03.2021 Gündem
Bayramda mezar ziyareti serbest mi? Bayramın 1. Günü mezar ziyareti yapılır mı, bayramda kabir ziyareti yasak mı?
Bayramda mezar ziyareti serbest mi? Bayramın 1. Günü mezar ziyareti yapılır mı, bayramda kabir ziyareti yasak mı? Bayramda mezar ziyareti yasak mı? Bayramda kabir ziyareti serbest mi? Bayramda şehitlik ziyareti yapılabilecek mi? soruları 22 Mayıs gece itibariyle başlayan 4 günlük sokağa çıkma yasağının bayrama denk gelmesi nedeniyle merak ediliyor. Aileler, anneler, babalar, çocuklar yakınlarının mezarlarını bayramda ziyaret edip, edemeyeceklerini İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinde araştırıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımladığı Sokağa Çıkma Kısıtlaması genelgesinde mezarlık ziyareti ile ilgili çok net ifadelere yer verildi. Peki, Bayramda mezarlık ziyareti serbest mi? Bayramda mezar ziyareti ne zaman yapılır?
24.05.2020 Gündem
Mezarlık ziyaretleri serbest mi? Şehit aileleri kabir ziyareti yapabilecek mi? Şehitlik ziyareti başvurusu nereden yapılır?
Mezarlık ziyaretleri serbest mi? Şehit aileleri kabir ziyareti yapabilecek mi? Şehitlik ziyareti başvurusu nereden yapılır? Ramazan Bayramı'na çok az bir süre kala pek çok kişi bayramda mezarlık ziyaretlerinin olup olmayacağını merak ediyor. Mezarlık ziyaretleri serbest mi, mezarlık ziyaretleri yasak mı, kabristan ziyareti yasak mı, Şehit aileleri kabir ziyareti yapabilecek mi soruları internette sıklıkla araştırılıyor. İşte İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre mezarlık ziyaretleri ile ilgili son durum...
20.05.2020 Gündem
Bayramda mezar ziyareti yasak mı? Bayramda mezarlıklar açık mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nin detayları...
Bayramda mezar ziyareti yasak mı? Bayramda mezarlıklar açık mı? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nin detayları... Ramazan Bayramı'na çok az bir süre kala bayram hazırlıkları da başladı. Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağının açıklanmasının ardından pek çok kişi Ramazan Bayramı'nda ve Arife günü mezarlık ziyaretleri ile ilgili son durumu merak ediyor. Peki, Bayramda mezarlıklar açık mı? Bayramda mezar ziyareti yasak mı? Ramazan Bayramı'nda kabir ziyaretleri yapılabilecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi'nin detayları ve mezarlıklar ile ilgili merak edilenler...
20.05.2020 Gündem
Ağlatan mektup
Ağlatan mektup Eskişehir’deki şehitlik ziyareti sırasında Dağlıca şehidine annesinin bıraktığı mektup herkesi ağlattı
29.09.2021 Gündem
Doğu’nun çocukları şehitlerle buluştu
29.09.2021 Gündem
BDP riski almalı!
BDP riski almalı! Başbakan Erdoğan, BDP’ye çağrıda bulundu
29.09.2021 Gündem
Şehitlikler doldu taştı!
Şehitlikler doldu taştı! Arife günü şehitlikler ailelerle doldu taştı
29.09.2021 Gündem
Bakan'ı duygulandıran ziyaret
Bakan'ı duygulandıran ziyaret Şehitlik ziyaretinde bulunan Kültür ve Turizm Bakan'ı Günay’ın gözleri doldu
5.11.2011 Siyaset
Şehitlikte kriz!
Şehitlikte kriz! MERSİN’de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı arifesinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın da katıldığı Şehitlik ziyaretinde Müftü Ali Melek’in yaptırdığı duada Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anılmadığına dikkat çeken, TBMM’de yemin etmeyen tek CHP Milletvekili İsa Gök, buna tepki gösterdi...
29.09.2021 Gündem
BDP’li başkan vekilinden şehitlere karanfil
BDP’li başkan vekilinden şehitlere karanfil DİYARBAKIR’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle düzenlenen törende BDP’li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hafize İpek, şehitlerin mezarına karanfil bıraktı...
29.09.2021 Gündem
Elmar bak, bu şehit Azerbaycan’ı korumak için Bosna’dan gelmiş
Elmar bak, bu şehit Azerbaycan’ı korumak için Bosna’dan gelmiş Türkİye ile Ermenistan arasında atılan adımlar nedeniyle gerilen Ankara- Bakü ilişkileri, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Azerbaycan ziyaretiyle bir nebze yumuşamaya başladı...
29.09.2021 Gündem
Sakık'tan şok sözler
Sakık'tan şok sözler 'Cumhuriyeti yönetenler Çanakkale'de gömülenlere ihanet etti'
29.09.2021 Gündem
Can için jandarma seferber oldu
Can için jandarma seferber oldu Şehitlik ziyareti için İstanbul'dan Çanakkale'ye okul gezisiyle birlikte giden Engin ailesinin, 2.5 yaşındaki oğullan Kabatepe Dinlenme Merkezi'nde mola verdikleri sırada kayboldu...
8.04.2006 Yaşam
Bakan Fidan: Kore ile ticaret hedefimiz 15 milyar dolar
Bakan Fidan: Kore ile ticaret hedefimiz 15 milyar dolar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kore Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Park Jin ile 'Dinamik Türkiye-Kore İlişkileri Yol Haritası'nı imzaladı. Fidan, "Kore, Asya Pasifik Bölgesi’nde ikinci büyük ticaret ortağımızdır. Ticaretimiz, istikrarlı bir şekilde artmakta. 2022 yılında yaklaşık 10 milyar dolar seviyesine ulaşmış bulunuyoruz. Hedefimiz dengeli bir ticaret ilişkisi temelinde 15 milyar dolara ulaşmak" dedi.
29.07.2023 Gündem
Bakan Akar, BAE Savunma Bakanı Al Bowardi ile görüştü
Bakan Akar, BAE Savunma Bakanı Al Bowardi ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Muhammed Bin Ahmad Al Bowardi ile görüştü.
30.05.2022 Siyaset
Mezarlık ziyareti ne zaman yapılır? Mezarlık ziyaretinde okunacak dualar neler?
Mezarlık ziyareti ne zaman yapılır? Mezarlık ziyaretinde okunacak dualar neler? Ramazan ayının sonuna gelirken tüm Türkiye’de bayram hazırlıkları da devam ediyor. Tüm Türkiye’de camiler, türbeler, şehitlikler ve mezarlıklarda hummalı bir çalışma yapılırken özellikle belediyeler de mezarlıkları bayram ziyaretlerine hazırlamak için temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu bayram mezarlıkları ve şehitlikleri ziyaret edecek olanlar da mezarlık ziyaretinin adabını, ne zaman yapılması gerektiğini ve ziyaret esnasında hangi duaların okunması gerektiği konusunda araştırma yapıyor. Peki, Mezarlık ziyareti ne zaman yapılır? Mezarlık ziyaretinde okunacak dualar neler? Mezarlık ziyaretleri ne zaman başlar? İşte detaylar…
29.04.2022 Ramazan
Bayramda mezarlığa gitmek yasak mı, serbest mi? Bayramda mezar ziyareti yasak mı?
Bayramda mezarlığa gitmek yasak mı, serbest mi? Bayramda mezar ziyareti yasak mı? Bayramda mezar ziyareti yasak mı, mezarlıklara gitmek serbest mi? Mezarlık ziyaretlerinin serbest olup olmadığı bayram nedeniyle aranan konulardan biri oldu. Ramazan Bayramı'nda mezarlıklara gidilir mi sorusuna yanıt aranıyor. Peki, mezarlık ziyaretleri serbest mi? Bayramda mezarlıklar ziyaretlerine yönelik merak edilenler…
13.05.2021 Gündem
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi
Şehitliklerde hüzünlü bayram arifesi Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanmada geçirilecek olan Ramazan Bayramı'nın arifesinde, şehit yakınları, şehitliklere akın etti. Acılı aileler, şehit mezarlarının başlarında Kur'an-ı Kerim okuyup, dua etti. Kimi şehit yakını mezar taşlarını yıkadı, kimi ise çiçek dikti. Şehit yakınları, bir bayramı daha buruk geçirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
12.05.2021 Gündem
Bakan Akar'dan Bitlis şehitlerinin ailelerine taziye ziyareti
Bakan Akar'dan Bitlis şehitlerinin ailelerine taziye ziyareti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile Bitlis'te kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olan askeri personelin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
10.03.2021 Gündem
Meclis Başkanı Yıldırım: Unutmayacağız, unutturmayacağız
Meclis Başkanı Yıldırım: Unutmayacağız, unutturmayacağız TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karşıyaka Şehitliği'ne ziyarette bulundu.
15.07.2018 Gündem
Talimatı Erdoğan vermişti! Yeniden düzenleniyor
Talimatı Erdoğan vermişti! Yeniden düzenleniyor Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da bulunan Osmanlı Şehitliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlenmesi yönündeki talimatı üzerine TİKA hemen çalışmalara başladı.
22.05.2018 Gündem
Erdoğan'dan İzzetbegoviç'in kabrine ziyaret
Erdoğan'dan İzzetbegoviç'in kabrine ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saraybosna'daki temasları kapsamında, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'in kabrinin de bulunduğu Kovaçi Şehitliği'ni ziyaret etti.
20.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şehitlik Ziyareti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehitlik ziyareti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.